- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
Benim ilk gün bir belim ağrıdı ama sonrasında kasık rahim ağrısı oluyor arada belirti de değil bence29 Mart’ta transfer oldum şu an transferin dördüncü günü dördüncü gününde siz hangi belirtileri yaşadınız hepimizin hakkında hayırlısı
Kask agrisi normalde cnm migde bulantisini bilmiyorumBeni bugün 4.günüm midem bulanıyor ve kaşık agrısı var acaba ilaçlardan mı
Hayır 4 gün öncesinde oldum inşallah bende işe yarar yaaBen geçen transferde intralipid aldım. Ama olmadı..
Lenfosit aşısını merak ediyorum.
Gebelik aşısıbda transfer sırasında mı yapılıyor
Benim ilk tedavimde aralıkta oldu. Yumurta toplama gününde eşinden sperm alınıyor. Ondan sonra hergün embriyolog sizi arayıp kaç embriyo oluştuğu hakkında bilgi veriyor. Gerisi doktora kalmış. Mesela benim embriyolarım 3.gün embriyosu. İlk transferi taze transfer yaptı doktor ki bunu yine belirleyen kişi doktor oluyor. Şimdi de dondurulmuş oluyorum.Ben ilk defa deniyorum daha yeniyim . Yumurta toplama öncesi gonal f iğneleri kullanıyorum şuanda. Embriyolar neden donduruluyor ve sayısı neye göre belirleniyor . Yani ne olur ne olmaz ilki tutmaz diye mi acaba
Ay inşallah yaa 13 nisan test günü. 4 gündür Progestan vuruluyorum gece ağrıdan uyanıyorum sürekliHadi hayırlı olsun güzelce tutunsun inşallahşimdi oturup güzelce bekleme zamanı . Test günü ne söyledi doktor ?
Umarım güzel sonuçlar alırsınız ilk transferimde aynı belirtileri yaşamıştım ayak yanmasından gece uyuyamıyordum sonuç pozitif olmuştu ama ben dinlenmedim çok stres yaptım sanırım düşük yaşadım İnşaallah güzel haberlerinizi alırızmerhabalar ben de 28 martta transfer oldum bugün 4. Günümilk 24-36 saat arasında bir bel ağrısı bel yanması bacağa vurmalar aklım durdu valla. Normalde üçüncü denemem olduğundan belirti aramayacaktım ama durmuyor vücut 3. Günümde de adet ağrısı batma gibi bişiler oluyor hayır eylesin test günüm 7 Nisan hayırlısı artık Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Bir de ben tutarım diye düşünüyordum yani tüm günü sıkışık geçirebilirim normaldeMerhaba canım takıldı 2. Transferimde ama bu senin sıkışık olmana bakan bir durum kesin takacaklarına şaşırdımben aşırı su içmişim benim isteğimle taktılar sedyeden kalkamadım çünkü
Aminnnnn çok teşekkür ederim umarım 3.denememde yüzüm gülerUmarım güzel sonuçlar alırsınız ilk transferimde aynı belirtileri yaşamıştım ayak yanmasından gece uyuyamıyordum sonuç pozitif olmuştu ama ben dinlenmedim çok stres yaptım sanırım düşük yaşadım İnşaallah güzel haberlerinizi alırız
Acısı olmadı ama ben olsam zorda kalmazsam taktırmazdım şimdiki transferimde 1 litre su içtim süper oldu transfer sonrası 1 saat tuttum. Siz iyi hissederseniz taktırmayın benceBir de ben tutarım diye düşünüyordum yani tüm günü sıkışık geçirebilirim normaldeBirden sonda takçaz deyince gerildim baya.Peki can acıtıcı mı sonda takılıp çıkarılması? Anestezi de olmayacak
İnşaallah canım benim de bu ayın 19 unda 3. Transferim olacak çift embriyo bakalım bu sefer hep yatmayı planlıyorumAminnnnn çok teşekkür ederim umarım 3.denememde yüzüm gülerKaybınız için üzüldüm umarım tez zamanda evladınıza kavuşursunuz
Anladım . Çok kötü bir durum olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum. Çiğ et falan yeme hiç bu dönemde . İçini ferah tut stres yapmak daha zararlıIgg pozitif olması ıyıde ıgm pozitif olması sıkıntı doktor bekleme sürecine gireceğiz dedi canm çok sıkıldı bu duruma
O acıyı çok iyi biliyorum ağrıdan oturamıyordum . Acısı bile güzelHayır 4 gün öncesinde oldum inşallah bende işe yarar yaa
Benim ilk tedavimde aralıkta oldu. Yumurta toplama gününde eşinden sperm alınıyor. Ondan sonra hergün embriyolog sizi arayıp kaç embriyo oluştuğu hakkında bilgi veriyor. Gerisi doktora kalmış. Mesela benim embriyolarım 3.gün embriyosu. İlk transferi taze transfer yaptı doktor ki bunu yine belirleyen kişi doktor oluyor. Şimdi de dondurulmuş oluyorum.
Ay inşallah yaa 13 nisan test günü. 4 gündür Progestan vuruluyorum gece ağrıdan uyanıyorum sürekliyeterki tutunsun ben acısına razıyım
Pazartesi benim transfer olacak biraz strese girdim sankiAy bide 2 gün full istirahat yapcam ara ara evde dolanıyorum. Pazartesi normal şekilde çok dikkatli olarak devam edecem test gününe kadar
Hadi hayırlısıyla inşallahİnşaallah canım benim de bu ayın 19 unda 3. Transferim olacak çift embriyo bakalım bu sefer hep yatmayı planlıyorum
Pazartesi benim transfer olacak biraz strese girdim sankiİşin ayakta değilse yorucu değilse bişey olmaz . Hatta benim doktorum iki gün sonra normal hayatına devam et demişti . Zaman da çabuk geçer düşünmezsin
Büyük ihtimalle kontrole gidince verir . Çünkü bana da ilk kontrolde estrofem ve folikasit verdi. İkinci kontrolde diğer ilaçları ekledi. Transfer sonrası iğneler ve ilaçlar artacak. Senin ikinci kontrolü yapmadan transfer tarihini nasıl verdi ? Bende ikinci kontrolde rahim kalınlığına göre söylemişti tarihiCanım bende 11 inde transfer oluyorum doktor sadece estrofm kullanıyrm.. baska biley vermedı pazartesi kontrole gidicem acaba o zaman mı verır
Aa bende 25 martta oldum bende cok yapmak istiyorum test yaaMerhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.
BETA HCG 139
Erken sevinmek istemiyorum. Hemşire 6 nisanda test gününde yapalım dedi.
Sonucunuz hayırlı olsun inşallah saglikla kavuşursunuz. Ben de dün transfer oldunlm 5. Gün dondurulmuş. Neler yaptınız bu süreçte acaba belki fikir olurKızlar dün 10.günümdü 5.gün tek embriyo dondurulmuş. Kan sonucun 351 çıktıisteyen herkese en hayırlı sonuçlar nasip etsin Allah
Sonucunuz hayırlı olsun inşallah saglikla kavuşursunuz. Ben de dün transfer oldunlm 5. Gün dondurulmuş. Neler yaptınız bu süreçte acaba belki fikir olur