MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

29 Mart’ta transfer oldum şu an transferin dördüncü günü dördüncü gününde siz hangi belirtileri yaşadınız hepimizin hakkında hayırlısı🙏
Benim ilk gün bir belim ağrıdı ama sonrasında kasık rahim ağrısı oluyor arada belirti de değil bence🙈

Ben geçen transferde intralipid aldım. Ama olmadı..
Lenfosit aşısını merak ediyorum.
Gebelik aşısıbda transfer sırasında mı yapılıyor
Hayır 4 gün öncesinde oldum inşallah bende işe yarar yaa ☹️
Ben ilk defa deniyorum daha yeniyim . Yumurta toplama öncesi gonal f iğneleri kullanıyorum şuanda. Embriyolar neden donduruluyor ve sayısı neye göre belirleniyor . Yani ne olur ne olmaz ilki tutmaz diye mi acaba
Benim ilk tedavimde aralıkta oldu. Yumurta toplama gününde eşinden sperm alınıyor. Ondan sonra hergün embriyolog sizi arayıp kaç embriyo oluştuğu hakkında bilgi veriyor. Gerisi doktora kalmış. Mesela benim embriyolarım 3.gün embriyosu. İlk transferi taze transfer yaptı doktor ki bunu yine belirleyen kişi doktor oluyor. Şimdi de dondurulmuş oluyorum.
Hadi hayırlı olsun güzelce tutunsun inşallah 🥰 şimdi oturup güzelce bekleme zamanı . Test günü ne söyledi doktor ?
Ay inşallah yaa 13 nisan test günü. 4 gündür Progestan vuruluyorum gece ağrıdan uyanıyorum sürekli😢 yeterki tutunsun ben acısına razıyım🤲🏻

Ay bide 2 gün full istirahat yapcam ara ara evde dolanıyorum. Pazartesi normal şekilde çok dikkatli olarak devam edecem test gününe kadar

merhabalar ben de 28 martta transfer oldum bugün 4. Günüm 🙈😬 ilk 24-36 saat arasında bir bel ağrısı bel yanması bacağa vurmalar aklım durdu valla. Normalde üçüncü denemem olduğundan belirti aramayacaktım ama durmuyor vücut😅 3. Günümde de adet ağrısı batma gibi bişiler oluyor hayır eylesin 🙃 test günüm 7 Nisan hayırlısı artık 🥰🤲🏻Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah 🤲🏻🌹
Umarım güzel sonuçlar alırsınız ilk transferimde aynı belirtileri yaşamıştım ayak yanmasından gece uyuyamıyordum sonuç pozitif olmuştu ama ben dinlenmedim çok stres yaptım sanırım düşük yaşadım İnşaallah güzel haberlerinizi alırız 💙🧿

Merhaba canım takıldı 2. Transferimde ama bu senin sıkışık olmana bakan bir durum kesin takacaklarına şaşırdım 🙃ben aşırı su içmişim benim isteğimle taktılar sedyeden kalkamadım çünkü😅
Bir de ben tutarım diye düşünüyordum yani tüm günü sıkışık geçirebilirim normalde 😂Birden sonda takçaz deyince gerildim baya.Peki can acıtıcı mı sonda takılıp çıkarılması? Anestezi de olmayacak

Umarım güzel sonuçlar alırsınız ilk transferimde aynı belirtileri yaşamıştım ayak yanmasından gece uyuyamıyordum sonuç pozitif olmuştu ama ben dinlenmedim çok stres yaptım sanırım düşük yaşadım İnşaallah güzel haberlerinizi alırız 💙🧿
Aminnnnn çok teşekkür ederim umarım 3.denememde yüzüm güler 🙈🙏🏻Kaybınız için üzüldüm umarım tez zamanda evladınıza kavuşursunuz🌹🤲🏻

Bir de ben tutarım diye düşünüyordum yani tüm günü sıkışık geçirebilirim normalde 😂Birden sonda takçaz deyince gerildim baya.Peki can acıtıcı mı sonda takılıp çıkarılması? Anestezi de olmayacak
Acısı olmadı ama ben olsam zorda kalmazsam taktırmazdım şimdiki transferimde 1 litre su içtim süper oldu transfer sonrası 1 saat tuttum. Siz iyi hissederseniz taktırmayın bence🌹🥰

Igg pozitif olması ıyıde ıgm pozitif olması sıkıntı doktor bekleme sürecine gireceğiz dedi canm çok sıkıldı bu duruma
Anladım . Çok kötü bir durum olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum. Çiğ et falan yeme hiç bu dönemde . İçini ferah tut stres yapmak daha zararlı

Hayır 4 gün öncesinde oldum inşallah bende işe yarar yaa ☹️

Benim ilk tedavimde aralıkta oldu. Yumurta toplama gününde eşinden sperm alınıyor. Ondan sonra hergün embriyolog sizi arayıp kaç embriyo oluştuğu hakkında bilgi veriyor. Gerisi doktora kalmış. Mesela benim embriyolarım 3.gün embriyosu. İlk transferi taze transfer yaptı doktor ki bunu yine belirleyen kişi doktor oluyor. Şimdi de dondurulmuş oluyorum.

Ay inşallah yaa 13 nisan test günü. 4 gündür Progestan vuruluyorum gece ağrıdan uyanıyorum sürekli😢 yeterki tutunsun ben acısına razıyım🤲🏻
O acıyı çok iyi biliyorum ağrıdan oturamıyordum . Acısı bile güzel ☺️

Ay bide 2 gün full istirahat yapcam ara ara evde dolanıyorum. Pazartesi normal şekilde çok dikkatli olarak devam edecem test gününe kadar
Pazartesi benim transfer olacak biraz strese girdim sanki ☺️ İşin ayakta değilse yorucu değilse bişey olmaz . Hatta benim doktorum iki gün sonra normal hayatına devam et demişti . Zaman da çabuk geçer düşünmezsin

İnşaallah canım benim de bu ayın 19 unda 3. Transferim olacak çift embriyo bakalım bu sefer hep yatmayı planlıyorum 😊
Hadi hayırlısıyla inşallah 🥰ben de bu sefer hep yatmayayım dedim😅işte her seferinde farklı bişiler deniyoruz😬🙈Rabbim yüzümüze gülsün emeklerimizi boş koymasın🤲🏻🌹

Pazartesi benim transfer olacak biraz strese girdim sanki ☺️ İşin ayakta değilse yorucu değilse bişey olmaz . Hatta benim doktorum iki gün sonra normal hayatına devam et demişti . Zaman da çabuk geçer düşünmezsin

Canım bende 11 inde transfer oluyorum doktor sadece estrofm kullanıyrm.. baska biley vermedı pazartesi kontrole gidicem acaba o zaman mı verır

Canım bende 11 inde transfer oluyorum doktor sadece estrofm kullanıyrm.. baska biley vermedı pazartesi kontrole gidicem acaba o zaman mı verır
Büyük ihtimalle kontrole gidince verir . Çünkü bana da ilk kontrolde estrofem ve folikasit verdi. İkinci kontrolde diğer ilaçları ekledi. Transfer sonrası iğneler ve ilaçlar artacak. Senin ikinci kontrolü yapmadan transfer tarihini nasıl verdi ? Bende ikinci kontrolde rahim kalınlığına göre söylemişti tarihi

Bence test yapmayın gününüz önce 8. Gün kan testi yaptırıp negatif gördüm mahvoldum, doktor dese bile yapmayın. Gerçekten beklemek daha da zorlaşıyor. Yarın 10. Günüm olacak kan vermek istemiyorum

Kızlar dün 10.günümdü 5.gün tek embriyo dondurulmuş. Kan sonucun 351 çıktı 🌸 isteyen herkese en hayırlı sonuçlar nasip etsin Allah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sonucunuz hayırlı olsun inşallah saglikla kavuşursunuz. Ben de dün transfer oldunlm 5. Gün dondurulmuş. Neler yaptınız bu süreçte acaba belki fikir olur ☺️☺️

Sonucunuz hayırlı olsun inşallah saglikla kavuşursunuz. Ben de dün transfer oldunlm 5. Gün dondurulmuş. Neler yaptınız bu süreçte acaba belki fikir olur ☺️☺️

Belirti olarak transfer sonrası 2. 3. Gün sol kaşıkta batma gibi sızı hissi oldu. 7.gün 8.gün kahverengi lekelenme oldu sadece. 8.gün idrar testi silik çıktı 9.gün çok daha netti çizgi. Bu kadar 😇 herkes de aynı şeyler olmaz belki. Zor ama en güzeli günlük rutine devam etmek ben transferim ertesi günü işe gitmiştim. Sizin de güzel sonucunuz olur inşallah Yürekten diliyorum herkes için istedikleri sonuçları alsınlar ❤️

X