MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bnm esjmde cnm emodexle q10 8 9 ay kulanmsdi

29 Mart’ta transfer oldum şu an transferin dördüncü günü dördüncü gününde siz hangi belirtileri yaşadınız hepimizin hakkında hayırlısı

Merhabalar,aklıma bir şey takıldı,Salı günü transferim var kısmetse ,hemşire sonda takılacağını söyledi transfer sonrası,hiç böyle bir şey duymamıştım,sizlere takıldı mı?

Ya daha önce yaptınız mı bilmiyorum bu benim ikinci transferim dondurulmuş iki embriyo transferi oldu. Gebelik aşısı oldum 4 gün önce bugünde transfer öncesi ve sonrası intralipit serum aldım. Biraz canım acıdı ama çok değil. 20 dakika yattım sonra WC ye gittim sonra serum bitene kadar yattım.
Bakalım yaa estrofem bulamıyorum ve muadilide yok nasıl temin edebilirim bilmiyorum

Ya işte gebelik aşısı oldum intralipit serum aldım farklı olarak bide taze transferde estrofem almamıştım şuan alıyorum. Bakacam yaa
Ben geçen transferde intralipid aldım. Ama olmadı..
Lenfosit aşısını merak ediyorum.
Gebelik aşısıbda transfer sırasında mı yapılıyor

Ben ilk defa deniyorum daha yeniyim . Yumurta toplama öncesi gonal f iğneleri kullanıyorum şuanda. Embriyolar neden donduruluyor ve sayısı neye göre belirleniyor . Yani ne olur ne olmaz ilki tutmaz diye mi acaba

Kızlar bugün transfer oldum bundan sonrası artık hayırlısı inşallah tutunur. Ya böyle üstümden bi yük kalktı sanki
Hadi hayırlı olsun güzelce tutunsun inşallah şimdi oturup güzelce bekleme zamanı . Test günü ne söyledi doktor ?

kızlar tedaviye başmadan önce sizden istenen kan tahlilerinde neler vardı?
ıgg -ıgm tahlilerine bakıldı mı sonuçalrınız nedir?
gerginlikten kafamı toplayamıyorum.
Bunlar enfeksiyonla ilgili testler sanırım. Anti rubella falan demi ? Tam hatırlayamıyorum ama Bana bakılmıştı . Testlerden ıgg olan pozitif çıkıyor ama bu kötü anlamda değil . Zaten ıggnin pozitif çıkması gerekiyormuş . Bu vücutta bağışıklık olduğunu gösteriyormuş diye hatırlıyorum . Ama yine de yanlış bilgi vermek istemem. Telaş etme bence ara doktora sor

Igg pozitif olması ıyıde ıgm pozitif olması sıkıntı doktor bekleme sürecine gireceğiz dedi canm çok sıkıldı bu duruma

Merhaba lar bende burda yeniyim size hayırlı olsun inşallah bebeginiz sizi birakmaz sımsıkı tutunuz hayırlısı olsun inşallah benimde ilk tüp bebek denemem bügün 12 gün test yaptım çift çizgi çıktı)) inşallah pztsi kan testi yapacak doktorum

Merhaba lar bende burda yeniyim size hayırlı olsun inşallah bebeginiz sizi birakmaz sımsıkı tutunuz hayırlısı olsun inşallah benimde ilk tüp bebek denemem bügün 12 gün test yaptım çift çizgi çıktı)) inşallah pztsi kan testi yapacak doktorum

İnşallah hayırlısı olsun benimde ilk denemem bugun 12 oldu ama ben 3 gün yattım bitek lavaboya kalktım 3 gün sonra yine çok agır iş ayakta çok kalmamaya dikkat etdim Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıklı kucagımıza alırız

Merhabalar,aklıma bir şey takıldı,Salı günü transferim var kısmetse ,hemşire sonda takılacağını söyledi transfer sonrası,hiç böyle bir şey duymamıştım,sizlere takıldı mı?
Merhaba canım takıldı 2. Transferimde ama bu senin sıkışık olmana bakan bir durum kesin takacaklarına şaşırdım ben aşırı su içmişim benim isteğimle taktılar sedyeden kalkamadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…