MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yok cnm daha başlamadım çok gerginim tedavimi 3 ay erteleyebilirlermiş benim ıgm değerim pozitif çıktı kafayı yiyecek gibiyim
Ne değeri o çok bilgim yok ama kendinize bu kadar stres yapmayın belki bunda bir hayır vardır bilemeyiz inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız Allah’ın izniyle

Yok cnm daha başlamadım çok gerginim tedavimi 3 ay erteleyebilirlermiş benim ıgm değerim pozitif çıktı kafayı yiyecek gibiyim
Ne değeri o çok bilgim yok ama kendinize bu kadar stres yapmayın belki bunda bir hayır vardır bilemeyiz inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız Allah’ın
bir de çatlatma iğnesi mi var delik deşik olacağız desene yumurta toplama işleminden önce mi çatlatma iğnesi kullanılıyor . Ben aşılamada sahan önce kendim kullanmıştım aslında anan sen çok hassas olmalısın canım çok geçmiş olsun

kızlar tedaviye başmadan önce sizden istenen kan tahlilerinde neler vardı?
ıgg -ıgm tahlilerine bakıldı mı sonuçalrınız nedir?
gerginlikten kafamı toplayamıyorum.

Kızlar bugün transfer oldum bundan sonrası artık hayırlısı inşallah tutunur. Ya böyle üstümden bi yük kalktı sanki
Çok heyecanlı gerçekten ben burdan heyecan yaptım hayırlı olsun sağlıkla hayırlısıyla gelişimi hep pozitif olur inşallah Nasıl bir süreç transfere gelene kadar? Ve ne kadar süre yattınız neler yapacaksınız dr bir şey dedi mi bir sürü soru ksusra bakmayın

kızlar tedaviye başmadan önce sizden istenen kan tahlilerinde neler vardı?
ıgg -ıgm tahlilerine bakıldı mı sonuçalrınız nedir?
gerginlikten kafamı toplayamıyorum.
Ben tedaviye başlamadan önce dr amh hormon progesteron proaktin d vitamini falan bunları istedi ben hormon hariç diğerlerini geçen aylarda yaptığım için tekrar istemedi. Hormonu da iğneye başlayacağım gün yani adetin 3.günğnde onlar aldı. D vitaminim düşük çıktı takviye verdi onları kulllanıyprum

bunların hepsini bende yaptırdım ek olarak hepatip aıds ve ııg-ıgm yaptırdım. suan test sorunlu ıgm çıktı.
vucutda antikor varmış hastalık geçirdiğim söyleniyor. kafamı toplayamadım. 8 nisanda kontrolüm.

Bugün transfer oldum kizlar. İnşallah hayırlı haberler almayı umuyorum. Aklıma bişey takıldı.transferden sonra makattan fitil verdiler.odaya geçtikten sonra yirmi dk dayanabildim WC ye gittim fitilde beni ishal gibi yaptı on dk sonra bidaha gittim dayanamadım. Fitil koyulan varmi acaba transferden sonra.insallah WC ye gittigim için sorun olmaz.

Benden istemedi onları doktorum. Bilemedim sorarım gittiğimde. Allah yardımcınız olsun İnan’ın sabredin yeter

23 martta 2 tane 3.gün embriyosu transferim oldu, dün 8.günümde önce kahve sonra pembe ve kırmızıya dönen lekelenmem oldu tekrar açık kahveye döndü hatta su gibi diyebilirim. Doktorum test istedi dün 0.100 çıktı malesef Doktorum 2 gün daha ilaçları kullan 10.gün test ver dedi, aynısı çıkarsa ilaçları bırak dedi. Benzer durumu olan var mı arkadaşlar 8 .gün nefatif olup yükselir mi , 12.güne kadar beklesem mi karışığım.
İlk tüp bebek denememdi ,başka embriyom da yok.

Benden istemedi onları doktorum. Bilemedim sorarım gittiğimde. Allah yardımcınız olsun İnan’ın sabredin yeter
inanarak girdik bu yola çokta umut ederek ilerliyorum ama daha yolun başında aksi bir durum çıkınca açıkcası olumlu düşünmek de gelmıyor içimden. 7 günüm var önünde sürecin nasıl ilerleyiceğine dair ne olacak

İnşallah canm inşallah Allah'ın izniyle hepimiz muradimiza kavuscaz bir gün rabbim büyük.aynen öyle hepimizin derdi ortak Allah inşallah derdimizin dermanını gondersin

25 martta transfer olmuştum yarın haftada bir vurulan Pruluton u vurdurmak için sağlık ocağına gideceğim .
Transfer sonrası 7. Günüm oluyor Gitmişken kan versem çıkar sanırım dimi ?
Bnde prulutonu saglik ocgnda vurdurdum baya sisdi kizardi sisdi

Aynj gun transfer olmusuz canm bnde dun kan verdm 6 gunumdu 27 ckdi pazartsi test gnu 10 gun istedi doktorum

Bende şuracıkta yerimi alayım Hanımlar öncelikle rabbim çabalayan emek harcayan bu yolda maddi manevi bütün zorlukları çekip hasretle bekleyen herkesin hepimizin inşallah kucaklarını dolu eylesin bu mübarek günde inşallah bende adetin ikinci günü uygulamaya göre Nisan 8 inde adet olucam ve baslıycam bu tüp bebek sürecine bakılmayan sadece amh kaldı onun dışında her şeyim temiz şükür bir tek eşimde ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 bu sorun var şükür ki sayı 335 milyon o iyi onun dışında bir problem yok bir dış gebeliğim var aşılama olmadım ihtimal düşük diye direk tüp bebege karar verdik Allah im emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bekleyen çabalayan herkesle birlikte bende içinde olmak üzere eşim 4 aydır takviye kullanıyor pazartesi testi tekrarlayıp sonuca bakcaz sürecim hayırlı olur inşallah müminin mümine ettiği dua kadar güzeli yokmuş sizler dualarımdasınız inşallah sizlerde bana duanizda yer verirseniz çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…