İnşallah olumlu sonuçlar alırızbenimde yarın test günüm hiç test vermek istemiyorum korkuyorum
Hayır benim yarın 10.günüm bana doktor yarın yaptır dedi canım erken yaptırmicam yanisizinde 9.gün olacak o zaman. NOrmalde 12 gün sonra yapın diyorlar ya sizde erken yaptırcaksınız sanırım
Ne değeri o çok bilgim yok ama kendinize bu kadar stres yapmayın belki bunda bir hayır vardır bilemeyiz inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız Allah’ın izniyleYok cnm daha başlamadım çok gerginim tedavimi 3 ay erteleyebilirlermiş benim ıgm değerim pozitif çıktı kafayı yiyecek gibiyim
Merhaba test yaptınız mı inşallah olmustur hayırlısıylaben yapmayı düşünüyorum açıkcası.
25 martta transfer oldum cuma günü yaparım test.
Ne değeri o çok bilgim yok ama kendinize bu kadar stres yapmayın belki bunda bir hayır vardır bilemeyiz inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız Allah’ınYok cnm daha başlamadım çok gerginim tedavimi 3 ay erteleyebilirlermiş benim ıgm değerim pozitif çıktı kafayı yiyecek gibiyim
bir de çatlatma iğnesi mi var delik deşik olacağız deseneİğneleri hergun aynı saatte vurmaya calıs 5 dk önce yada snra farketmez demıstı benm hemsırem.. iğne de ilk ıkı gun hıc agrı yapmadı bır sagdan bır soldan vurdum ucuncu gunden snra ıgne yakmaya acımaya baslamıstı morarıyordu iğne yerlerim çatlatma iğnelerimi de hastane de acilde vurdurmustum çatlama ovitre yakmıyor ama diğer iğne cok yakmıstı hemsirem çatlatma ipnesini ve diğer iğne ni hemsıre ye vurdur demıstı iyi ki dınlemısım
Çok heyecanlı gerçekten ben burdan heyecan yaptımKızlar bugün transfer oldumbundan sonrası artık hayırlısı inşallah tutunur. Ya böyle üstümden bi yük kalktı sanki
Ben tedaviye başlamadan önce dr amh hormon progesteron proaktin d vitamini falan bunları istedi ben hormon hariç diğerlerini geçen aylarda yaptığım için tekrar istemedi. Hormonu da iğneye başlayacağım gün yani adetin 3.günğnde onlar aldı. D vitaminim düşük çıktı takviye verdi onları kulllanıyprumkızlar tedaviye başmadan önce sizden istenen kan tahlilerinde neler vardı?
ıgg -ıgm tahlilerine bakıldı mı sonuçalrınız nedir?
gerginlikten kafamı toplayamıyorum.
evet yaptım.Merhaba test yaptınız mı inşallah olmustur hayırlısıyla
bunların hepsini bende yaptırdım ek olarak hepatip aıds ve ııg-ıgm yaptırdım. suan test sorunlu ıgm çıktı.Ben tedaviye başlamadan önce dr amh hormon progesteron proaktin d vitamini falan bunları istedi ben hormon hariç diğerlerini geçen aylarda yaptığım için tekrar istemedi. Hormonu da iğneye başlayacağım gün yani adetin 3.günğnde onlar aldı. D vitaminim düşük çıktı takviye verdi onları kulllanıyprum
Benden istemedi onları doktorum. Bilemedim sorarım gittiğimde. Allah yardımcınız olsun İnan’ın sabredin yeterbunların hepsini bende yaptırdım ek olarak hepatip aıds ve ııg-ıgm yaptırdım. suan test sorunlu ıgm çıktı.
vucutda antikor varmış hastalık geçirdiğim söyleniyor. kafamı toplayamadım. 8 nisanda kontrolüm.
inanarak girdik bu yola çokta umut ederek ilerliyorum ama daha yolun başında aksi bir durum çıkınca açıkcası olumlu düşünmek de gelmıyor içimden. 7 günüm var önünde sürecin nasıl ilerleyiceğine dair ne olacakBenden istemedi onları doktorum. Bilemedim sorarım gittiğimde. Allah yardımcınız olsun İnan’ın sabredin yeter
İnşallah canm inşallah Allah'ın izniyle hepimiz muradimiza kavuscaz bir gün rabbim büyük.aynen öyle hepimizin derdi ortak Allah inşallah derdimizin dermanını gondersinAmin canim benim ayni gokyuzu altinda birbirlerini hic tanimayan insanlariz ama hayat ortak noktalarda bizleri bulusturuyor dertlerimizi anlayabiliyoruz derman olamasakda birbirimize burda destek olabiliyoruz yolumuz zor ama varilmaz bir yol degil bu yol bizim icinde biticek Allahin izniyle
Bnde prulutonu saglik ocgnda vurdurdum baya sisdi kizardi sisdi25 martta transfer olmuştum yarın haftada bir vurulan Pruluton u vurdurmak için sağlık ocağına gideceğim .
Transfer sonrası 7. Günüm oluyor Gitmişken kan versem çıkar sanırım dimi ?
25 martta transfer olmuştum yarın haftada bir vurulan Pruluton u vurdurmak için sağlık ocağına gideceğim .
Transfer sonrası 7. Günüm oluyor Gitmişken kan versem çıkar sanırım dimi ?