- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 38
İğneler için ben bir çizelge yaptım. Transfer öncesi sadece Progestan dex vardı onu hep sabah bir tarafa akşam bir tarafa vuruyordum. Transfer sonrası buna oksapar da eklendi. Oksaparı bir tarafa progestan dex öbür tarafa vurarak devam ediyorum. Çizelge yapmak takibi kolaylaştırıyor. Hormon iğnelerini mümkün mertebe aynı saatlerde vurmak gerekiyor ama yarım saate kadar bir sorun olmadığını söylemişti hemşiremiz bize. Bu arada tedaviniz hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallahAnladım sağolun. Son olarak bir sorum daha var iğneleri her gün aynı taraftan mı vurulmak lazım bir de hemşire 7 ya da 7 buçuk gibi vurun demişti ben dün 7 .20 geçe vuruldum bir sorun olur mu 7 ya da yaklaşık olması. İlk denemem kusura bakmayın
genel olrak ilaçlar 6-8 bin arası tutuyor. bende araştırma yaptım. allah yardımcımız olsun. bende iş yeri hekimine yaptıracağım iğneleri.İğneleri eşim yapıyor bana. Kendim yapamaıyprum elim titrediği için. Maalesef çok pahalı ama kişiden kişiye değişiyor yani sabit fiyat söylemek doğru mu bilemiyorum ama sadece 4 kutu ilaç 6 bine yakın tuttu
Hayırlı olsun bende 23 martta transfer oldum 5.gün çift embriyo yarın test günüm çok korkuyorum ve heyecanlıyım inşallah bende pozitifleri görürümMerhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.
BETA HCG 139
Erken sevinmek istemiyorum. Hemşire 6 nisanda test gününde yapalım dedi.
Hayırlı olsun bende 23 martta transfer oldum 5.gün çift embriyo yarın test günüm çok korkuyorum ve heyecanlıyım inşallah bende pozitifleri görürüm
Aaa çok güzel bak olmuş işteMerhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.
BETA HCG 139
Aaa çok güzel bak olmuş iştedaha zaten erken olduğu için düşük çıkmış ama gününe göre iyi bence, inşallah da güzel ilerler
Benim için de umut oldunuz çok sevindim gerçekten
Yani değer gayet iyi değil miymiş düşük mü dediler anlayamadımBen emin olamıyorum 6 nisanda belli olucak artık.
İnşAllah emej veren herkes karsılığını alır .
zor bir süreç.
Yani değer gayet iyi değil miymiş düşük mü dediler anlayamadım
Amin sağolun sizin de hayırlı olsun inşallahİğneler için ben bir çizelge yaptım. Transfer öncesi sadece Progestan dex vardı onu hep sabah bir tarafa akşam bir tarafa vuruyordum. Transfer sonrası buna oksapar da eklendi. Oksaparı bir tarafa progestan dex öbür tarafa vurarak devam ediyorum. Çizelge yapmak takibi kolaylaştırıyor. Hormon iğnelerini mümkün mertebe aynı saatlerde vurmak gerekiyor ama yarım saate kadar bir sorun olmadığını söylemişti hemşiremiz bize. Bu arada tedaviniz hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Amin amingenel olrak ilaçlar 6-8 bin arası tutuyor. bende araştırma yaptım. allah yardımcımız olsun. bende iş yeri hekimine yaptıracağım iğneleri.
benimde yarın test günüm hiç test vermek istemiyorum korkuyorumHayırlı olsun bende 23 martta transfer oldum 5.gün çift embriyo yarın test günüm çok korkuyorum ve heyecanlıyım inşallah bende pozitifleri görürüm
tebrik ederim erkek infertilitesiydi sanırım öyle değil mi? bizde öyleyiz yarın test günüm umut oldunuzMerhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.
BETA HCG 139
evet erkek infertilitesitebrik ederim erkek infertilitesiydi sanırım öyle değil mi? bizde öyleyiz yarın test günüm umut oldunuz
Hayırlı olsun bende 23 martta transfer oldum 5.gün çift embriyo yarın test günüm çok korkuyorum ve heyecanlıyım inşallah bende pozitifleri görürüm
Merhaba sonucunuz pozitif merak ettım su an bede aynıyım ıyı mı kötü mü anlamadımBende de ağrı var makata vuran bir ağrı değil ama rahmim ağrıyor resmen hafif hafif benim daha 3.günüm
Anladım sağolun. Son olarak bir sorum daha var iğneleri her gün aynı taraftan mı vurulmak lazım bir de hemşire 7 ya da 7 buçuk gibi vurun demişti ben dün 7 .20 geçe vuruldum bir sorun olur mu 7 ya da yaklaşık olması. İlk denemem kusura bakmayın
Yok cnm daha başlamadım çok gerginim tedavimi 3 ay erteleyebilirlermiş benim ıgm değerim pozitif çıktı kafayı yiyecek gibiyimAmin aminsiz başladınız mı iğnelere? Hayırlısıyla Haftaya Cumartesi ohss olacak benim . O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bu süre doktorların elinde bir şekil ilerliyor önemli olan transfer gerçekten tutunması o da olur inşallah ne diyeyim dua eder dua beklerim