MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Anladım sağolun. Son olarak bir sorum daha var iğneleri her gün aynı taraftan mı vurulmak lazım bir de hemşire 7 ya da 7 buçuk gibi vurun demişti ben dün 7 .20 geçe vuruldum bir sorun olur mu 7 ya da yaklaşık olması. İlk denemem kusura bakmayın 🙏
İğneler için ben bir çizelge yaptım. Transfer öncesi sadece Progestan dex vardı onu hep sabah bir tarafa akşam bir tarafa vuruyordum. Transfer sonrası buna oksapar da eklendi. Oksaparı bir tarafa progestan dex öbür tarafa vurarak devam ediyorum. Çizelge yapmak takibi kolaylaştırıyor. Hormon iğnelerini mümkün mertebe aynı saatlerde vurmak gerekiyor ama yarım saate kadar bir sorun olmadığını söylemişti hemşiremiz bize. Bu arada tedaviniz hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🙏🏻

İğneleri eşim yapıyor bana. Kendim yapamaıyprum elim titrediği için. Maalesef çok pahalı ama kişiden kişiye değişiyor yani sabit fiyat söylemek doğru mu bilemiyorum ama sadece 4 kutu ilaç 6 bine yakın tuttu 😔😔
genel olrak ilaçlar 6-8 bin arası tutuyor. bende araştırma yaptım. allah yardımcımız olsun. bende iş yeri hekimine yaptıracağım iğneleri.

kızlar rubella ıgm testim pozitif çıkmış 36,9 değeri. bakıyorum okuyorum şuan test yenilenir diye yazmışlar. daha önce geçirdiysen yakın zamanda antikor vardır yazılmış. testlerinde sorun olan var mı? gerildim .

Merhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.

BETA HCG 139

Erken sevinmek istemiyorum. Hemşire 6 nisanda test gününde yapalım dedi.
Hayırlı olsun bende 23 martta transfer oldum 5.gün çift embriyo yarın test günüm çok korkuyorum ve heyecanlıyım inşallah bende pozitifleri görürüm

Hayırlı olsun bende 23 martta transfer oldum 5.gün çift embriyo yarın test günüm çok korkuyorum ve heyecanlıyım inşallah bende pozitifleri görürüm

Ben emin olamıyorum 6 nisanda belli olucak artık.

İnşAllah emej veren herkes karsılığını alır .

zor bir süreç.

Bugün kan verdim.

BETA HCG 139

Aaa çok güzel bak olmuş işte🤗 daha zaten erken olduğu için düşük çıkmış ama gününe göre iyi bence, inşallah da güzel ilerler🌸
Benim için de umut oldunuz çok sevindim gerçekten😊

Aaa çok güzel bak olmuş işte🤗 daha zaten erken olduğu için düşük çıkmış ama gününe göre iyi bence, inşallah da güzel ilerler🌸
Benim için de umut oldunuz çok sevindim gerçekten😊

kalp atısı ve keseyi görmeden emin olamayacağız sanırım.

İnşAllah sağlıkla ilerler.

İğneler için ben bir çizelge yaptım. Transfer öncesi sadece Progestan dex vardı onu hep sabah bir tarafa akşam bir tarafa vuruyordum. Transfer sonrası buna oksapar da eklendi. Oksaparı bir tarafa progestan dex öbür tarafa vurarak devam ediyorum. Çizelge yapmak takibi kolaylaştırıyor. Hormon iğnelerini mümkün mertebe aynı saatlerde vurmak gerekiyor ama yarım saate kadar bir sorun olmadığını söylemişti hemşiremiz bize. Bu arada tedaviniz hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🙏🏻
Amin sağolun sizin de hayırlı olsun inşallah🙏 Ben transfer öncesi Gonal f 300 doz ile başladım bunun dışında başja bir ilaç verilmedi şimdilik. Onu da acaba aynı yerden mi vurulmak gerek yoksa fark etmez mi bilemedim açıkçası. Size neden progrstan verilmiş sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok karışık bir süreç gibi görünüyor ama aslında stres yapıyoruz aman hata olmasın diye Allah güzel sonuç almamızı nasip etsin 🙏

genel olrak ilaçlar 6-8 bin arası tutuyor. bende araştırma yaptım. allah yardımcımız olsun. bende iş yeri hekimine yaptıracağım iğneleri.
Amin amin 🙏 siz başladınız mı iğnelere? Hayırlısıyla Haftaya Cumartesi ohss olacak benim . O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bu süre doktorların elinde bir şekil ilerliyor önemli olan transfer gerçekten tutunması o da olur inşallah ne diyeyim dua eder dua beklerim 🙏🙏

Bugün kan verdim.

BETA HCG 139

tebrik ederim erkek infertilitesiydi sanırım öyle değil mi? bizde öyleyiz yarın test günüm umut oldunuz :KK43:

sizinde 9.gün olacak o zaman. NOrmalde 12 gün sonra yapın diyorlar ya sizde erken yaptırcaksınız sanırım

Anladım sağolun. Son olarak bir sorum daha var iğneleri her gün aynı taraftan mı vurulmak lazım bir de hemşire 7 ya da 7 buçuk gibi vurun demişti ben dün 7 .20 geçe vuruldum bir sorun olur mu 7 ya da yaklaşık olması. İlk denemem kusura bakmayın 🙏

İğneleri hergun aynı saatte vurmaya calıs 5 dk önce yada snra farketmez demıstı benm hemsırem.. iğne de ilk ıkı gun hıc agrı yapmadı bır sagdan bır soldan vurdum ucuncu gunden snra ıgne yakmaya acımaya baslamıstı morarıyordu iğne yerlerim çatlatma iğnelerimi de hastane de acilde vurdurmustum çatlama ovitre yakmıyor ama diğer iğne cok yakmıstı hemsirem çatlatma ipnesini ve diğer iğne ni hemsıre ye vurdur demıstı iyi ki dınlemısım

merhabalar ben de 28 martta transfer oldum bugün 4. Günüm 🙈😬 ilk 24-36 saat arasında bir bel ağrısı bel yanması bacağa vurmalar aklım durdu valla. Normalde üçüncü denemem olduğundan belirti aramayacaktım ama durmuyor vücut😅 3. Günümde de adet ağrısı batma gibi bişiler oluyor hayır eylesin 🙃 test günüm 7 Nisan hayırlısı artık 🥰🤲🏻Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah 🤲🏻🌹

Amin amin 🙏 siz başladınız mı iğnelere? Hayırlısıyla Haftaya Cumartesi ohss olacak benim . O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bu süre doktorların elinde bir şekil ilerliyor önemli olan transfer gerçekten tutunması o da olur inşallah ne diyeyim dua eder dua beklerim 🙏🙏
Yok cnm daha başlamadım çok gerginim tedavimi 3 ay erteleyebilirlermiş benim ıgm değerim pozitif çıktı kafayı yiyecek gibiyim

X