MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kişiden kişiye degısıyor canım ilaç cc leri ben ilk muane de verdıgı ilaçta baska iğneydı 300 cc olark kullandım ıkı toz a bır su kullan dedı doktor daha sonra kı kontrolde ekstradan gonalf verdı 150 cc olrak

Hayırlı olsun..
Seni takipteydim..
İnş sımsıkı tutunur

Hanımlar birşey soracağım..
Benim 2 negatif tüp bebek denemem var..
Öyle olunca romatoloji tahlilleri yaptırdım.
ANA pozitif çıktı..
Böyle bir durum yaşayan veya duyan var mı? Nasıl hareket etmem gerekiyor..

gözünüz aydın çok hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah :)

Evet stresten uzak durmak gerekiyor da bunu yapmak biraz zor oluyor Bu sefer daha pozitif düşünmeye çalışcam ben de . İlk deneme negatif olunca çpk üzülmüştüm beklentim yüksekti ama tekrar toparlanıp yeniden yola çıkmam gerektiğini farkettim . Bu sefer hepimizin pozitif olacak böyle düşünelim böyle olsun

Tüp bebekte erkeğin sorununa çok değinmiyorlar tamamen kadının üzerine yoğunlaşma var çünkü spermleri zaten onlar hallediyor öyle dedi doktorum o da Prof. Yani doktorlara güvenmek lazım
Evet bize de öyle söyledi . O yüzden tüp bebek doktorum morfoloji önemli değil dedi sanırım

Amin inşallah canm Allah razı olsun hepimize nasip olsun
Amin canim benim ayni gokyuzu altinda birbirlerini hic tanimayan insanlariz ama hayat ortak noktalarda bizleri bulusturuyor dertlerimizi anlayabiliyoruz derman olamasakda birbirimize burda destek olabiliyoruz yolumuz zor ama varilmaz bir yol degil bu yol bizim icinde biticek Allahin izniyle

Hayırlı olsun.. sizin sorununuz nedir ? Dün adetin 3.günğ ilk iğnemi vurdum. Muhtemelen sizin de öyle başlayacaktır
Bizde eşimde morfolojı sorunu çıktı. İğneleri kendine vurabildin mi adetın ikinci günü gidecekmiş bende başlarım o ğün ne kadar tuttu ilaçlar herkeste farklılık var

En büyük Ümit bu oldu bizim doktorda bir tane canlı olsa yeter bana dedi sıkmayın canınızı o yüzden ümitliyim

Çok geçmiş olsun bekleyen embriyo var mı peki
Malesef yok herşeye baştan başlamamız lazım. Ben ilk raporumu aldığımda pandemiye denk geldi ve hastane srekli pandemi hasatanesi olduğundan bi türlü başlayamadık ilaçlar falan hep bekledi sonra bitmek üzereyken özele gidelim dedik en azından aklımozda kalmasın diye benm yumurta rezervim düşük çikolata kistim var eşimde varikosal vardı ameliyat oldu özelde bir hafta içinde herşeyi yaptılar evdeki ilaçların hiçbiri kullanılmadı tabi bir yumurta oldu oda döllenmedi tam bir hayal kırıklığı para almaktan başka hiçbişeyle ilgili değiller pişman oldum. sonra ikinci raporu tekrar çıkarttık üniversite hastanesinde devam ettik transfer aşamasına şimdi gelebilmiştim şimdi de kimyasal gebelik devlet destekli son hakkımız var ama bilmiyyorum daha çok yeni moralim çok bozuk biraz beklicem ben kistten dolayı kaç yıl hastanelerde dolaştım yanlış tedavi ve sadece kist odaklı baktıklarından biraz geç kaldık çocuğun olmaz çok zor kelimeleri beni yıktı şimdi yumurta rezervi az amh değeri düşük kısmet ne diyelim herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok

Bizde eşimde morfolojı sorunu çıktı. İğneleri kendine vurabildin mi adetın ikinci günü gidecekmiş bende başlarım o ğün ne kadar tuttu ilaçlar herkeste farklılık var
İğneleri eşim yapıyor bana. Kendim yapamaıyprum elim titrediği için. Maalesef çok pahalı ama kişiden kişiye değişiyor yani sabit fiyat söylemek doğru mu bilemiyorum ama sadece 4 kutu ilaç 6 bine yakın tuttu

Anladım sağolun. Son olarak bir sorum daha var iğneleri her gün aynı taraftan mı vurulmak lazım bir de hemşire 7 ya da 7 buçuk gibi vurun demişti ben dün 7 .20 geçe vuruldum bir sorun olur mu 7 ya da yaklaşık olması. İlk denemem kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…