MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Öncelikle inşallah yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben de 29 yaşındayım ilk defa İstanbul Brüksel’de tüp bebeğe dün itibariyle başladık hayırlısyla. Kafamda binbir soru işareti ve Kendimi sadece doktora bıraktım inanmak istiyorum duygularım çok karmakarışık. Yumurta dondurma işlemi neden yapılıyor acaba.

Merhaba sonucunuz inşallah güzel olur ben de yeni başladım nasıl oldu süreciniz şuan hangi aşamadasınız ?

Kalçadan olan gerçekten zorluyor beni elimdekiler bitince geçeyim en iyisi. Bilgilendirme için teşekkür ederim
Hiç beklemeyin derim ücretli muadil iğneleri var onlardan alabilirsiniz. Ben 5 gün kullandım ömrümden ömür gitti. Acıyı çekeceğine para olanını aldım

Progestan dex kullanıyorum bende göbekten kendiniz vuruyorsunuz kullanımı kolay

Kişiye göre ilaçlar farklılık gösteriyor demekki . Ben şu an duphaston ve estrofem kullanıyorum . Progestan da vajinal fitil olarak kullanıyorum . Proluton iğneyi ve prednolu transfer sonrası kullandıracak . Transfer öncesi bana progestan iğne yaptır gel dedi . Kan sulandırıcı iğne de yaptıracak sanırım. İlk transferden farklı olarak kan sulandırıcı olacak bana ilk seferde de bunları kullanmıştım

Uzun uğraşlar vermişsin inşallah bu sefer olur emeklerinin karşılığını alırsın . Ben de 30 yaşındayım hiçbir sorunum yok eşimde morfoloji ve hız sorunu var ama o da çok kötü değil. Ele avuca sığacak bir neden yok yani . Ben daha önce gebelik yaşadım 13. Haftada kalbi durdu. 1,5 yıldır da deniyoruz olmayınca tüp bebeğe başladık . İlki olumsuz oldu bu sefer umarım olur. Hep endişe ediyorum yine olmayacak diye . En kötüsü de sebebini bilmeden hamile kalamamak. Daha önce hemen olmuştu anlamıyorum ben de

Bende yeni başlayanlardanım. 23 martda ilk kontrol ve muayenem oldu. şimdi adetin 1-2 bekliyorum nasipse 7-8 nisanda tekrar gidip muayne ve tahlil sonuçlarına göre ilaçlara başlıyacağım bende.

canım o kadar farklı bir durum ki. ben 5 yıllık eviliyim 4 yaşında kızım var ve ikinci bebeğe karar verdik 1,5 senedir olmuyor. testler filmler çekildi ve eşimde morfoloji bozukluğu çıktı doktorlar tüp bebek dışında şansın çok az olduğunu söyledi. tüp bebek doktorumuzda sebebi belli olmayan interfilite dedi.

Bende yeni başlayanlardanım. 23 martda ilk kontrol ve muayenem oldu. şimdi adetin 1-2 bekliyorum nasipse 7-8 nisanda tekrar gidip muayne ve tahlil sonuçlarına göre ilaçlara başlıyacağım bende.
Hayırlı olsun.. sizin sorununuz nedir ? Dün adetin 3.günğ ilk iğnemi vurdum. Muhtemelen sizin de öyle başlayacaktır

Sebebi belli olsa ona göre tedavi yapcaz ama işte sebepsiz olması daha kötü . Sizin de ilk çocuk olmuş ikincide böyle olması insanı şaşırtıyor ama iste erkek infertilitesi günden güne fazlalaşıyor sanki. Tüp bebek doktorları hep pozitif bakıyor bize morfoloji çok da önemli değil dedi

2.transferimde oyle yapicam kullanmam sartsa eger kaba etten olana alerjik reaksiyon gosterdi vucudum zaten enfeksiyon aldim ve o igneden aldigim enfeksiyondan dolayi bebislerim tutunmadi hastane oyle dedi enfeksiyon tutunmayi olumsuz etkiler igneleri birakin dediler ben her igne vuruldugumda yazdim igne etkisi dediler umursamadilar 4.ignemi olduktan sonra birak fitil yeterli dedielr is isten gecmisti tabi 4.ignemden sonra enfeksiyon cok almissiniz bebekler tutmamistir 2.transferde goz onune aliriz dediler ilk ignemi oldugumda dikkate alsalarda belkide suan bebislerim benimle olcaklardi ama nasip iste tesekkur ederim bilgi icin

Malesef benm kimyasal gebelik dediler bugün ilaçları bıraksın demiş doktor. Çok moralim bozuldu sabahtan beri kendimde değilim
Çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun. Bu seferlik nasip değilmiş deyip önünüze bakmaktan ve denemeye devam etmekten başka çare yok. İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Ben komyasal gebelık yasadıgım zaman tamam dedım kabul edıyorum benm bebegım olmayacak farkettım kı cinsel birleşmede eşime komut verıyorum sürekli yok soyle yap yok byle olsun dıe sırf burda okudugum seyler bakıyorum mıllet dıo yok bayan altta olcak yok yatması gerek ilişki sonrası hepsını denıyordum baktım olmuyor kabullendım bır ıkı ay para bırıktırıp tüp bebek deneyelım dedık o ara kendımı tüp bebek ıcın hazırladm dan ilişkide kafam cok rahattı ve o ay hamıle kaldım şimdide doltorum diyor kendını gebe olarak hazırla olumsuz dusunme strese girme zaten senın rahmıne bebek yerleştırıyoruz aslımda hamıle olucaksın sadece tutunması önemlı tutundumu dıe strese gırıp vucudunu engelleme dedı

Dinlenmiş rahim daha saglıklı oldugunu dusunuyorlar ama hastanın değerlerine yaşına gore de durum defısıyor bazı hastalara canlı transfer veya da taze transfer adı altında teansfer yapılıyor bu kısının test sonuclarına baglı canım

Çok güzel konuşmuş doktorunuz gerçekten stres her şeyin önünü kesebiliyor . Tabii elimizde olmayan bit şey ama insanın en büyük destekçisi yine kendisidir

Tüp bebekte erkeğin sorununa çok değinmiyorlar tamamen kadının üzerine yoğunlaşma var çünkü spermleri zaten onlar hallediyor öyle dedi doktorum o da Prof. Yani doktorlara güvenmek lazım

BİR De bir sorum olacaktı ben dün Gonal f başladım ama bana 5 günü 300 dozdan başlayıp pazartesi kontrol . Neden bu kadar yüksekten başladı ? Eve gelip öğrendim bazıları 50 75 100 şeklinde yapmış yüksek geldi bana 300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…