- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 26
Benimki göbekten kendim yapıyorum. Allah büyük bakalımProgestan ignesi bende enfeksiyon yapti kendinizi takip edin igneden sonra agrilarinizi kalcanizdaki sertlesmeyi isiyi kaba etten oluyorsaniz eger benim tutmama sebebi o igneden aldigim enfeksiyon oldu bende bu belirtileri yasadim ama adet belirtisiyle bire bir oldugu icin ayirt etmek zordu insAllah tutmustur canim benim
Göbekten yapılanda da agrı şişlik oluyor mu peki? Ben de göbekten olan iğnelere geçmeyi düşünüyorumBenimki göbekten kendim yapıyorum. Allah büyük bakalım
Hayır hiç Bir şekilde sıkıntı olmuyor. Kendim yapıyorum evde. Günde bir tane ve çokta rahat sağlık ocağına gitmeme gerek bile yok. Ne ağrı ne şişlik bende olmadı. Yanında fitil de kullanıyorum progestan fitil. Bi sıkıntısı olmadı şükür inşallah tutunur da yaptıklarımıza değer.Göbekten yapılanda da agrı şişlik oluyor mu peki? Ben de göbekten olan iğnelere geçmeyi düşünüyorum
Hayır hiç Bir şekilde sıkıntı olmuyor. Kendim yapıyorum evde. Günde bir tane ve çokta rahat sağlık ocağına gitmeme gerek bile yok. Ne ağrı ne şişlik bende olmadı. Yanında fitil de kullanıyorum progestan fitil. Bi sıkıntısı olmadı şükür inşallah tutunur da yaptıklarımıza değer.
Ayriyeten iğnede aldım ama çünkü iğne yok yanında ampüllerin.
Rica ederim. Çok rahat zatenKalçadan olan gerçekten zorluyor beni elimdekiler bitince geçeyim en iyisi. Bilgilendirme için teşekkür ederim
Cnm inslah orasi oyle tabki ama hc brmzi blemeyiz ne yazkki ilerde ne olcagni onemli olan sag salim.kucaga almak ama ilk defa duydm ilaclardan poztf ckani ilaclardan ckmazki demekki herksn farkli insallah yuzumuz güler cnm benim.ngsdn saglikli gelen embryom.o.yuzden insalah sonu guzel olurYa canim insAllah pozitiftir Rabbim sevindirsin yani sonrasinda yasanan hayal kirikligi icin soyledim erken bir surecte yapmissiniz diye benimkide dondurulmus embriyodu taze transfer olmadim doktorum islem ve ilac etkisiyle idrarda cift cizgiyi gorebilirsin bu yuzden 10.gunu bekle demsiti progestan felan etki eden ilaclarmis ben 5.ve 6.gunde yaptim 10.gunde malesef negatif sonucu aldim ama tabiki Rabbim bilir insAllah pozitiftir simdiden hayirli olsun saglikla kucaginiza alin
Ay su mubarek zamanlarin icindeyiz Rabbim yuzunu gukdursun insAllah guzel sonuclar alCnm inslah orasi oyle tabki ama hc brmzi blemeyiz ne yazkki ilerde ne olcagni onemli olan sag salim.kucaga almak ama ilk defa duydm ilaclardan poztf ckani ilaclardan ckmazki demekki herksn farkli insallah yuzumuz güler cnm benim.ngsdn saglikli gelen embryom.o.yuzden insalah sonu guzel olur
Gobek zorlamiyormus bende kalcadan oldum 1 gun arayla 5 igne ama 3.ignemden sonra biraktim cunku cok siddetli agrilarim artti ben yuruyemez oldum bel asagim felc boyutuna vardi transferimin 6.gunuydu artik yataga bagli kaldim sandim acile defalarca gitmeme ragmen yagli igne yan etkisi dendi ve muayene edilmedi en son aci icinde gidince zahmet edip baktilar ignelerden enfeksiyon aldim hastaneye yatirildim mecburi antibiyotik baslandi enfeksiyon ve antibiyotik sonucuda transfer sonucum negatifti ama inanin canimin acisina transfer felan hic aklimda yoktu artik kalcadan hicbir igneyi olmam fobi durumuna geldi resmen Allah yardimciniz olsun gercekten guzel haberler alin insAllahGöbekten yapılanda da agrı şişlik oluyor mu peki? Ben de göbekten olan iğnelere geçmeyi düşünüyorum
Olacak inşallah içini ferah tutvet ama özelde takılmıyorlar yaş olayına özele de para durumu zorluyor hayırlısı olsun inşallah ilk denemede olur
Bilinçaltımız bizi rahat bırakmıyorOlmaz olurmu başladım sürekli bebekli rüyalar görmeye
İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin başlamak için adetimi bekliyoruzBen gonal f kullandim sadece ortasin cetronite kullanmaya basladim catlamayi onlemesi adina son safada catlatma ignesi ama hastalik durumuna gore tedavi degisir insAllah guzel ilerler guzel sonuclar alirsiniz
Amin canim benim probleminiz nedir?Ben 24 yasindayim pco kistlerim varİnşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin başlamak için adetimi bekliyoruz
Aynen dün korona testi verdim. Salı rahimden bi aşı oldum. Estrofem, prednol, antibiyotik, Progestan iğneye başladım. 3 günde bir proluton iğneye oluyorum. Yarın inşallah transfer olcak transfer öncesi intralipid serum alcam sonra da ayrıca hergün kan sulandırıcı iğne kullancam. Baktığında çok gibi görünebilir ama belli olmuyo işte bu ilaçların yine çoğunu ilk transferde aldım ama bi işe yaramadı olmadıBilinçaltımız bizi rahat bırakmıyorŞu anda hangi ilaçları kullanıyorsun ? Transfer öncesi bana kan sulandırıcı iğne yapacaklarmış . Öncesinde de covid testi yaptırcaz
Olacak inşallah içini ferah tutYaşın kaç şu anda ?
Aynen dün korona testi verdim. Salı rahimden bi aşı oldum. Estrofem, prednol, antibiyotik, Progestan iğneye başladım. 3 günde bir proluton iğneye oluyorum. Yarın inşallah transfer olcak transfer öncesi intralipid serum alcam sonra da ayrıca hergün kan sulandırıcı iğne kullancam. Baktığında çok gibi görünebilir ama belli olmuyo işte bu ilaçların yine çoğunu ilk transferde aldım ama bi işe yaramadı olmadı
Merhaba. Kalçadan yapılan SGK karşıladığı için yazılıyor. Bende 1 hafta kullandım yumurta toplama işleminden sonra. resmen hayatım zehir oldu oturamadım yatamadım yürüyemedim. Transfer günü sordum dayanamıyorum diye doktorumun asistanı açıkladı SGk karşıladığı için bunu veriyoruz diye progesteron dex var göbekten yapılıyor ücretli onu alabilirsiniz 250 TL 7 tane çıkıyor göbekten yapılan tavsiyem onu kullanın bir dahakineGobek zorlamiyormus bende kalcadan oldum 1 gun arayla 5 igne ama 3.ignemden sonra biraktim cunku cok siddetli agrilarim artti ben yuruyemez oldum bel asagim felc boyutuna vardi transferimin 6.gunuydu artik yataga bagli kaldim sandim acile defalarca gitmeme ragmen yagli igne yan etkisi dendi ve muayene edilmedi en son aci icinde gidince zahmet edip baktilar ignelerden enfeksiyon aldim hastaneye yatirildim mecburi antibiyotik baslandi enfeksiyon ve antibiyotik sonucuda transfer sonucum negatifti ama inanin canimin acisina transfer felan hic aklimda yoktu artik kalcadan hicbir igneyi olmam fobi durumuna geldi resmen Allah yardimciniz olsun gercekten guzel haberler alin insAllah