MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yaaa ne güzel anlatmışsınız Çok haklısınız tüp bebekte şansımız bir tık önde. Ve benim yarın tüp bebek için muane randevun var Diğer türkü olacağı yok kendiliğinden olmuyor. Çatlatma iğneleri de tepki vermedi bana. Yani çatladı yumurtalarım ama gebelik olması yine anlamadım Bakalım son şansım. Tüp bebekten öte tedavi de yok. Eşim ilk istemedi tüp bebek kulağına tuhaf geldi. Yapay bebek olacakmış gibi hisse kapıldı ilk. Ama şimdi o da istiyor anlattım ben iyice. Normalden gebelikten neredeyse bir farkı yok dedim. Ben de ki tüylenmezlerse ben epilasyon la baş ettim onum haricinde düzensizlikler var. Ama kilom vs yok. Çok ileri bir pcos değilim sanırım. Doktor pcos görümlümlüsün ama değerlerin iyi dedi mesela en son muane olduğum doktor. Neden olmuyor bebem valla anlamadım kafayı yicem Eşimde biraz Varikosel çıktı. Bununla alakası var mı bilmiyorum Mücadele etmeyi pes etmeyeceğim asla. Şu an tedavi için her şeyimizi gözden çıkardık o derece gözümüz karardı. Gerekirse araçımızı satıcaz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Benim tüp bebek denemem ilk olucak tıp fakültesinde yaptırıyorum.. bir embriyo transfer edilcek bana kalsa bende cift istiyorum ama doktorum tek transfer ediyor..
Yaş faktörü var ya o yüzden ilk denemede tek embriyo transfer ediyorlar . Hayırlısı ile o bitanecik bebişin tutunur sana inşallah

Benim de 1nisan transferim 2gün yatarım pazartesi kaldığım yerden devam ama kendimi yormadan çok ayakta durmadan mümkün olduğunca.
Çok az kalmış heyecan var mı ayyy inşallah bu zorlu mücadelemizin karşılığını alırız bayram hediyesi olur bizlere

Bir de ben evlenmeden önce hiç bir doktor bana çocuğun olmaz erken evlen vs hiç bir şey söylemediler. Beni ne olduğu konusunda bilgilendirmediler bile. Devlet hastanelerine gittim hep. Kendim hep İnternetlerden araştırdım. Ve geç evlendim 29 yaşında. Şimdi 32 giricem işte. Yaş faktörü de insanı biraz tereddüte düşürüyor

Eşiniz hiç sperm testi yaptırdı mı varikosel derecesine göre sperm çıkışına etki edebiliyor

Bugün 8.günüm transferden sonra. Dün akşam lekelenmeler oldu inanılmaz korktum olabileceğini bilmeme rağmen. Sabah test yaptım sonuç. Gün içerisinde olmadı lekelenme. Lekelenme yaşayan var mı

Eklentiler

• F1AAC3CF-2995-4FAC-BF58-2064E14DD8FC.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 49
Bugün 8.günüm transferden sonra. Dün akşam lekelenmeler oldu inanılmaz korktum olabileceğini bilmeme rağmen. Sabah test yaptım sonuç. Gün içerisinde olmadı lekelenme. Lekelenme yaşayan var mı
Lekelenme olursa korkma demişti benım doktorum. Pozitif , gözünüz aydın.

Lekelenme 8.günde mi oldu ?

Eşiniz hiç sperm testi yaptırdı mı varikosel derecesine göre sperm çıkışına etki edebiliyor
Sperm testi yaptırdı orta derece varikosel çıktı. Spermler değerleri de orta derece. Yani sperm yok değil. Bilmiyorum belki de spermlerden kaynaklı yaşıyoruz bu sorunu Neyseki tüp bebekte sperm ayıklayıp seçiyorlar orada artımız olacak. Eğer sorunumuz sperm ise allahtan sıfır değil diyorum. Yani beni yumurtamı ilaç ile büyütüp eşimin de kaliteli bir spermini seçtikten sonra daha bir neden kalmıyor gibi geriye. Tabi bunlar bizim bildiklerimiz altta başka etken nedenlerde var mı bilmiyorum Çok zor bir süreç. Önceden böyle bebek için çırpınmazlardı görüyordum ama şimdi onlardan biri olunca hissettiklerini derinden hissediyorum artık. Sizin durum ne aşamadaydı bu arada

ben test günümü bekliyorum 21nde transfer oldum bu cumartesi test için kliniğe gidicem bakalım

Herkese meraba kızlar benimde 2.denemem ilkinde hiç hamilelik gerceklesmemisti. Bugün 2.transferimin 9.gunu kanda değerim 92 çıktı 2 gün sonra tekrar test istedi doktorum. İns hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canim benim hersey Allahtan Rabbim nasip etmeyecegi birseyin hayalini kurdurmazmis bekletiyorsa da guzellestiriyordur emin ol.Bende 3 ay klomen ve catlatma denedim 3 asilama oldu nasip olmadi pcosun ileri duzeyi gerisi yok sabit bir hastalik sadece etkileri herkeste farkli kiminde kilo kiminde tuylenme adet duzensizligi sivilce hepsi bir arada olanda var bende epilasyonla bas ettim simdi sukr tuylenmem durdu ben 15 martta ilk transferimi oldum tup bebekde ama malesef negatif sonuclandi cunku kullandigim ilaclardan enfeksiyon aldim buda tutunmayi engelledi nasip bu aya degilmis dedik dondurulmus 7 embriyom daha var bayram sonuna 2.transferimi olacagim insAllah sende guzel sonuclar alarak ilerlersin insAllah asla pcoyu kendine hastalik olarak gorme onuda senden bir parca say inatlasma onunla savaski sen galip gelebilesin kabullenip benimsedikten sonra hayat fonksiyonlarini buna gore cizebilirsin asitli icecekler 3 beyaz karbonhidratli yiyecekler sigara pconun en sevdigi seyler bunlardan uzak kalmaya caba harciyorum daha cok sebze agirlikli beslenmeye dikkat ediyorum ara kacamaklar olabiliyor tabiki neticede insaniz canda bogazdan geliyor herzaman bir umut var ben o kadar negatif sonuca ragmen asla pes etmedim ben inaniyorum ki isteyen herkes birgun bu duyguyu tadacak sadece zamani var birazda Rabbime teslimiyet gerek sanirim ben ona biraktim cabami gerekeni yapiorum gerisi takdiri ilahi sende inan elbet birgun mucizelerimizin once rahmimizde sonrada kucaklarimizda olcakhaberleselim mutlaka elimden geldigince yaninda olur destekcin olurum❤❤

Ben 15 yasinda duzensizlik ve tuylenme şikayetiyle gittigimde ogrendim evlen felan diyen bilincsiz doktorlara denk gelmistim.Evlenince gecer cocugun olunca gecer dogumda gider cumlelerinide cok duydumevlendigimde gitmedi dogumdada gitmicek biliyorum bende denk geldigim cok iyi bir doktor tarafindan bilinclendirildim ölene kadar benimle olacagi kac yasinda olursam oliyim cocuk sahibi olurken saglikli bireylere nazaran bir tik zorlancagimi soylemisti ama asla imkansiz degil demisti ❤Allah o doktordan bin kere razi olsun hayatimi o degistirdi bakis acimi o degistirdi yas faktorune lutfen cok takilmayin ben 24 yasindayim buna ragmen basarisizlikla sonuclandi 45 yasinda bi abla transfer oldu benle beraber 3.denemesi tuttu yasla hicbir alakasi yok gencler daha avantajli deniliyor hani avantaj nerde 24 yasindayim 45 yasinda yasla degil alakasi tabiki etkisi vardir yumurta kalitesi vs vs yonunden ama hersey hayirli zaman ve Rabbimin elinde bu yuzden icin rahat olsun ben inaniyorum ki sizinde kucaginizda mucizeniz olacak sadece dogru zamani beklememiz sabretmemiz dua etmemiz gerek

Kizlar bende cuma transfer olmusdum dayanamayip.yaptim vr degilmi szcede 3 dusugum var insalah bu sefer saglicakla kucagimiza aliriz
Cok erken test yapmissiniz yani ilaclarin etkisiylede pozitif olabilir insallah gununuzdede sonuc boyle olur bende 5.ve 6.gunde cift cizgiyi gormustum ama gunumde negatifti insallah aynisi size olmaz

Cok erken test yapmissiniz yani ilaclarin etkisiylede pozitif olabilir insallah gununuzdede sonuc boyle olur bende 5.ve 6.gunde cift cizgiyi gormustum ama gunumde negatifti insallah aynisi size olmaz
Ne blim canm ovtrelle kulanmadm dondrlms ya benim onceki gebeliklerimde.hep cikmisdi rabbim hepizin kucagini doldursu canm

Dondurlmus embroyoda pek sanmiyorum ama.ilaclardan olcagini ovitrelle.olunca oluyorda taze transferde bundan onceki taze transferdi gene cikmsdi rabbimin dedigi olur cnm.ne diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…