MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Evet haklı çıktın Ben de sadece estrofem bir de folikasit . Ama sonra başka ilaçlar başlayacakmış bu sefer ek olarak kan sulandırıcı da vercem dedi
Hee hadi bakalım benim cuma kontrol var işte inşallah herşey normal yolunda gider hepimiz için

merhabalarbenim de transfer tarihim belli oldu 3.denemem için (1 negatif 1 kimyasal) 28 Mart pazartesi nasipse iki tane 5.gün minnaklarımı alacağım. Rabbim bu yolda kimseyi sınamasın hepimizin kucakları dolsun evlatlarlarımızla

Kardelen060492 canım kontrolün vardı naptın?
Canım doktorum kese gözğkmüyor dedi boş gebelik gibi falan dedi. Ama şimdi perinatologa gittim çok iyi bi doktora keseyi gördü yolk kesesinide gördü. Ama kanamam olduğu için riskliymişim. Kimyasal değil bu dedi, dış gebelik hiç değil dedi. 2 gün sonra tekrar kan testi verelim dedi. Kanamam kesilir inş çok üzgünüm ilaçlarımı doktorumun bıraktırdığı için

Canım çok üzüldüm allahım inşallah bardır gebelik doktorun bu tavrını hayretler içinde okudum

Lütfen üzülmeyin sizin üzülmeniz ağlamanız bebeğe daha çok yansıyacak savaşçı bir bebeğiniz var ona yardımcı olun. ilaçlarınızı kullanıp modunuzu da yükseltip olumlama yapın lütfen. Bir de bolca dua. Allah yardımcınız olsun.

Hayırlı haberlerle gel canım bizlere rabbım isteyen herkese hayırlı evlat nasıp eylesın

Benım de ıkı gun sonra regl günün takvıme gore opudan sonra erken regl oldum takvım ona gore hesapladı normal de ıkı uc gun öncesınden kasık agrılarım baslar hafıf lekelenmem olur ama hıc bırsey yok

Canım değerlerin güzel artmış ya bebiş seninle kalır insallah. Mustafa hoca öyle bi gaflete düşmezdi sanki ben de üzüldüm. İnsallah guzel gelir sonuçların da. Dualarım seninle

Hiç bir fikrim yok maalesef benimde 5nci gün çift embriyo 28ne test günüm işte inşallah hakkımızda hayırlısı Allahım kucaklsrimizi doldursun.kasintiniz alerji gbi kırmızıları iz geçti mi acaba
Alerjim geçti bugün. Kollarımda kızarıklık kalmadı hiç. 2 gün önce şalgam suyu içmiştim 2 yudum o alerji yaptı sanırım

Ahh iyi ki ikinci doktora gitmişsin ne güzel keseyi görmüş sen kimyasal zannediyordun bak ne güzel dönüş olmuşş inş sağlıkla devam eder bolca dinlen. İlaç başladı mı peki ?

Ben de pcoyum ve en son ki testlerimde proklatinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum ona da haftaya bahcecitüpbebek merkezine randevum var. Pcolulular ilk denemelerde tutuyor mu acaba. Çok merak ediyorum. Kendimi kötü amansız bir hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum. Psikolojim alt üst

Benim ilk transfer 6. Hafta düşükle sonuçlandı. 2. Transferi beklemeden ilk adetle yaptık kimyasal oldu. Beklemediğime pişman oldum. Dondurulmuş ta kalmadı. Muayene de hormonlarda sorun yok doktor açısından. Ama taa baştan başlayacağım. Ve bu kez daha uzun bir süreç olacak embriyoların genetige gitmesi gerekecek. 1 buçuk yılda 2 dış gebelik yaşadım doğal yoldan. Tüp bebekle 1 düşük 1 kimyasal. Ruhsal olarak hastalandım açıkçası yeni kendime geldim. 3. adette yeniden başlasammı yoksa 1 yıl ara mı versem bilemiyorum. Tekrar negatif şeyler yaşar da toparlanamazsam diye korkuyorum

Şişli memorial diye düşünüyorum henüz gidip görüşmedim. Önceki doktorum herseyin yolunda olduğunu söylüyor muayene açısından. 7 saatlik bir uzaklık olacak bizim için uzun süre otelde kalmak vs. 1 buçuk yılda 4 gebelik yaşadım ama el boş. Kötü şeyler yaşarsam tekrar tolere edebilirmiyim artık bilemiyorum. Tam karar vermeden önce gidip görüşmek gerekir mi. Eşim gidelim görüşelim diyor. Belki 6 ay beklicem hazır hissedene kadar ne anlamı var şimdiden gitmenin diyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum artık

Ahh iyi ki ikinci doktora gitmişsin ne güzel keseyi görmüş sen kimyasal zannediyordun bak ne güzel dönüş olmuşş inş sağlıkla devam eder bolca dinlen. İlaç başladı mı peki ?
Ama çok düşük ihtimal devam etmesi dedi çok homojen rahminin içi dedi proluton depot vuruldm dün prolutex sabah akşam başladı. Fitil kanaman olduğu için etki etmez dedi. Dua ediyorum yapck bişeyim yok beklycm cnm Rabbim ya mucizesini gönderck bi şekilde kanamam durck ya da düşürcm bi tık azalmış sanki kanamam offf iyi değilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…