MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

5.gün embriyosu transfer oldum ve bugün 5. gün.. kollarımda kaşıntı ve kızarıklık olmaya başladı. sebebi nedir acaba? daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Transferiniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuclansin inşallah kucaklarimiz dolsun inşallah.bende 17 Mart'ta iki tane beşinci gün biri çok iyi biri iyi kalitede taze transfer oldum.17sini saymayin dediler bugün beşinci gunum. Bende bugün farkettim kolumda değil ama karnimda var benimde alerji gbi kızarıklıklar var sebebini bilmiyorum bende

Merhaba hanımlar umarım herkes hamile kalır ve kalmıştır tüp bebekle. Benimde transferimin bugün 4. Günü ama herhangi bir belirtim yok malesef. Transferden önce göğüs ağrılarım vardı ama şimdi oda yok bakalım Allah büyük. Belirtilerin olması şart mı acaba yoruldum artık hemde çok. Bu arada 3. Gün 8 hücreli bir adet embriyo kondu.
Allah yardımcınız olsun inşallah bebişiniz siznle kalır.inanin bende aynı durumdayım zaman geçmiyor 17 Mart'ta transfer oldm test günüm 28 mart inşallah hayırlı haberler alırız🙏🤲

Allah yardımcınız olsun inşallah bebişiniz siznle kalır.inanin bende aynı durumdayım zaman geçmiyor 17 Mart'ta transfer oldm test günüm 28 mart inşallah hayırlı haberler alırız🙏🤲
İnşallah canım inşallah. Bu arada bugün e2 ve progesteron hormonuna baktılar. Progesteron 8 çıkmış iğne verdiler. Sence normal mi durum çok korkuyorum ben. Sende iğne kullanıyor musun acaba? Progestan 25 mg iğne yazdı bana kan sonucuna kadar kullanacaksınız dendi 😒

İnşallah canım inşallah. Bu arada bugün e2 ve progesteron hormonuna baktılar. Progesteron 8 çıkmış iğne verdiler. Sence normal mi durum çok korkuyorum ben. Sende iğne kullanıyor musun acaba? Progestan 25 mg iğne yazdı bana kan sonucuna kadar kullanacaksınız dendi 😒
Hayırlı olsun transferiniz inşallah bebişiniz sım sıkı tutunur size. Tüp bebekte transfer sonrası veriliyor genelde progesteron telaş etmeyin. ben 7 Martta transfer oldum. O günden bu zamana kullanıyorum hala.

tek yumurta 5. gün embriyo transferinden 9 gün sonra kontrole randevu verdiler bana. şuan 6. günümdeyim. 9 gün erken değil mi *

Korkma telaş yapma henüz herşey için çok erken çünkü.ben iğne kullanıyorum canm günde iki ampul bir defa.benm ilk denemede bakıyorlardı e2 ve progesteron bide lh bakıyorlardı.ama bunda öyle bişe demediler ve iyiki demediler bende senin gibi telaslaniyordum çünkü.ama takma bence henüz herşey için çok erken o yüzden olumlu dusun

Hsmi
Hayırlı olsun transferiniz inşallah bebişiniz sım sıkı tutunur size. Tüp bebekte transfer sonrası veriliyor genelde progesteron telaş etmeyin. ben 7 Martta transfer oldum. O günden bu zamana kullanıyorum hala.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hamilesiniz sanırım. Peki progesteronun 5. Günde 8 olması normal mi sizce. 🌸 Çok korkuyorum ben inşallah bebişlerimiz bizimledir. Sizin kaçtı hatırlıyor musunuz progesteronunuzu🤲🏻

Korkma telaş yapma henüz herşey için çok erken çünkü.ben iğne kullanıyorum canm günde iki ampul bir defa.benm ilk denemede bakıyorlardı e2 ve progesteron bide lh bakıyorlardı.ama bunda öyle bişe demediler ve iyiki demediler bende senin gibi telaslaniyordum çünkü.ama takma bence henüz herşey için çok erken o yüzden olumlu dusun
İnşallh canım inşallah Allah büyük umarım bebeklerimiz bizimledir. 💙🌸Bakalım ne olucak. Bende iğneye başlıyorum bugün hergün 1 adet.

Ben o iğneye yumurta toplandıktan bir gün sonra başlamıştım canm hala devam ediyorum

Hsmi
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hamilesiniz sanırım. Peki progesteronun 5. Günde 8 olması normal mi sizce. 🌸 Çok korkuyorum ben inşallah bebişlerimiz bizimledir. Sizin kaçtı hatırlıyor musunuz progesteronunuzu🤲🏻
bana hiç bakılmadı transferden sonra. sadece iki kere beta hcg bakıldı. o yüzden birşey diyemem canım

İnşallh canım inşallah Allah büyük umarım bebeklerimiz bizimledir. 💙🌸Bakalım ne olucak. Bende iğneye başlıyorum bugün hergün 1 adet.
İnşallah bu güzel gunelr hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.testlerden dolayı sıkıntı yapma lütfen. İlaçlarını kullan ve test gününü bekle insalalh iyi olur hepimiz için.igne çok ağrı yapan bir iğne yağlı oldgndan dolayı kalcayi mahvediyor.gobekten yapilanida varmış ama kalçadan vermişlerdi bana artık degsitrmedim

tek yumurta 5. gün embriyo transferinden 9 gün sonra kontrole randevu verdiler bana. şuan 6. günümdeyim. 9 gün erken değil mi *
Hiç bir fikrim yok maalesef benimde 5nci gün çift embriyo 28ne test günüm işte inşallah hakkımızda hayırlısı Allahım kucaklsrimizi doldursun.kasintiniz alerji gbi kırmızıları iz geçti mi acaba

Merhabalar :)))
Tüpteki enfeksiyon nedeniyle alınması ve yumurta azlığı nedeniyle mart ayında tüp bebek işlemlerine başladım.
Mart 14'ünde yumurtalar toplandı. 2 yumurta çıktı. bir gün sonra beni aradıklarında sadece birinin olduğunu söylediler :KK43:
Mart 16'nda transfer gerçekleşti.
Doktorum hamilelik durumumu ayın 31'inde kontrol ettirmemi istedi.
son iki gündeki belirtiler:
1. Kasıklarıma ve karnıma ara ara batma oluyor.
2. mide bulantısı
3. baş ağrısı ve yorgunluk
doktora belirtileri söyledim ve ilaçların yan etkisi olup olmadığını sordum. ilaçtan kaynaklı olabilir dedi.
umarım herkes mutluluğuna ulaşır.
sevgiler....

İnşallah bu güzel gunelr hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.testlerden dolayı sıkıntı yapma lütfen. İlaçlarını kullan ve test gününü bekle insalalh iyi olur hepimiz için.igne çok ağrı yapan bir iğne yağlı oldgndan dolayı kalcayi mahvediyor.gobekten yapilanida varmış ama kalçadan vermişlerdi bana artık degsitrmedim
Amin inşallah. Olacağı varsanzqten her türlü olur. Bende göbekten yapıcakmışım. Bakalım hayırlısı olsun rabbim verdiğimiz emeklerin karşılığını bebişlerimizle versin inşallah. 🌸🧡

Amin inşallah. Olacağı varsanzqten her türlü olur. Bende göbekten yapıcakmışım. Bakalım hayırlısı olsun rabbim verdiğimiz emeklerin karşılığını bebişlerimizle versin inşallah. 🌸🧡
İyi bari gobektense kalça gbi mahvetmiyor.hergin aynı saatte kullanmaya dikkat et canm ve hormon testlerine takılma test gününe kadar.insallah rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin bu son olsun inşallah🤲🙏

Merhabalar :)))
Tüpteki enfeksiyon nedeniyle alınması ve yumurta azlığı nedeniyle mart ayında tüp bebek işlemlerine başladım.
Mart 14'ünde yumurtalar toplandı. 2 yumurta çıktı. bir gün sonra beni aradıklarında sadece birinin olduğunu söylediler :KK43:
Mart 16'nda transfer gerçekleşti.
Doktorum hamilelik durumumu ayın 31'inde kontrol ettirmemi istedi.
son iki gündeki belirtiler:
1. Kasıklarıma ve karnıma ara ara batma oluyor.
2. mide bulantısı
3. baş ağrısı ve yorgunluk
doktora belirtileri söyledim ve ilaçların yan etkisi olup olmadığını sordum. ilaçtan kaynaklı olabilir dedi.
umarım herkes mutluluğuna ulaşır.
sevgiler....
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel aonuclar alırsiniz Allahım izniyle bende 17 marta transfer oldum test günüm 28i inşallah güzel haberler alırız Allah'ın izniyle 🤲 ama belirtilere takılmayın çok ben ilkte çok takildimda hiç alakası yokmuş gerçekten ilacalrin etkisi hep o yüzden belirti aramayın kendinizi çok dinlemeyin yoksa sürekli bir belirti çıkacak ilk denemede bende bu sekildeydim.allah yardımcımız olsun

X