Canım doktor muayene etsin o uygun görürse ilk adetle bile başlanabiliyor. Ben negatiften sonra görüşmüştüm muayene edelim uygunsa hemen başlayabiliriz demişti. Tabi bu rahmin durumuna bağlı benim az yumurtam vardı mesela ve ilaçlar bende olumsuz bir etki ohss vs. Yapmamıştı. Onları göz önünde bulunduruyor doktorlar. Ben kendi inisiyatifimle negatiften sonra 3. Reglde başladım.Kızlar ben sıfırdan başlıcam tedaviye. Yeni bir hastane ve doktorla hatta başka şehirde. Ne zaman adım atmaya başlamalıyım sizce. Erken davranmak istemiyorum. Unutup iyice mevzudan uzaklaşmakta istemiyorum. En son 2 şubatta transfer olmuştum kimyasal olmuştu. 3 adet görmek yeterli olur mu daha uzun bir ara mı vermeliyim sizce
İnşallah pozitif çıkarGünaydın kızlar test verdim sonucumu bekliyorum benim gibi bugün test yaptıracak olan var mı
İnşaallah pozitif çıkar.Günaydın kızlar test verdim sonucumu bekliyorum benim gibi bugün test yaptıracak olan var mı
Hadi hayirlsii olsun hakkinda cnm kaçıncı günün 5. Gun embriyosumu inş güzel haberlerle gelirsinizGünaydın kızlar test verdim sonucumu bekliyorum benim gibi bugün test yaptıracak olan var mı
hadi bakalım sonucun bizleri de motive edip günümüzü güzelleştirecek cinsten olsun :)İnşallah arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler kalbim durcak artık halen cıkmadı sonuç
Benim 470de küçücük kesem gözükmüştü sizinde kesenize bakacaktır saglicakla kavusun inş evladıniza birde kanama alanınız varmı ona bakacaktır inş hakkında hayirlsii olsun cnmKızlar sabah kanamam başladı. Dün öğlen 13.30da beta 306 çıkmıştı. Sabah kanamam olumca doktorum kan ver hemen dedi kan verdim bu sabah saat 9da 406 çıktı. Doktoraum saat 15:00te gel ultrason la bakalım dedi ama bu değerle bişey gözükmez ki değik mi? Sizce ne yaşıyorum artışıma da çok iyi dedi doktr
Ay canm inş yaa panik oldum kanamam olunca aslında tam 24saat olmadı 2 kan değeri arasında da güzel artmş değerimde ama bu kanamayı anlamadm. Bide bana çift embriyo konulmuştu acaba 1si mi düşüyor ondan mı kanamam oluyorBenim 470de küçücük kesem gözükmüştü sizinde kesenize bakacaktır saglicakla kavusun inş evladıniza birde kanama alanınız varmı ona bakacaktır inş hakkında hayirlsii olsun cnm
Aynen cnm maşallah değerin gayet güzel inş kat kat artsın daha da yerleşme kanamasidir cnm oda merak etme değerin yavaş artarsa da o zmn biri düşmüş oluyor benin öyle olmuştu başta değerim 2 kat artmadı hıc yavaşladı duraksadı sonra birden artmıştı ama tutunmuştu teki gerçi beni devam etmedi gebeliğin 12. Haftada düştü inş siz sağlıkla kavuşursunuz hıc stres yapmayın allahın izniyle hayirlsiyla nasip etsin rabbimAy canm inş yaa panik oldum kanamam olunca aslında tam 24saat olmadı 2 kan değeri arasında da güzel artmş değerimde ama bu kanamayı anlamadm. Bide bana çift embriyo konulmuştu acaba 1si mi düşüyor ondan mı kanamam oluyor
Maşallah cnm gözün aydın olsun maşallah tek embriyomu transfer olmuştun kaç hucreliydi birde sonucun çok güzel inş kat kat artsın hayirlsiylaSelam kızlar 3. Gün embriyo taze transfer 10 gün ve sonuç 48.55
En önemlisi senin kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissettiğin . Daha sonrası da doktorun muayene ettikten sonra sana uygun zamanı söylemesi bence . Ben negatifi gördükten sonra hemen ikinci transfer olsun istemiştim mesela ama doktor bir ay ara vermeyi uygun görmüştü . Sıfırdan başlayacağın için eğer merkez ve doktor seçimini yaptıysan ve kendini de bu süreçlere hazır hissediyorsan gidip muayene olman benceKızlar ben sıfırdan başlıcam tedaviye. Yeni bir hastane ve doktorla hatta başka şehirde. Ne zaman adım atmaya başlamalıyım sizce. Erken davranmak istemiyorum. Unutup iyice mevzudan uzaklaşmakta istemiyorum. En son 2 şubatta transfer olmuştum kimyasal olmuştu. 3 adet görmek yeterli olur mu daha uzun bir ara mı vermeliyim sizce
Çok sağol çift transfer yapıldı biri 9 diğeri 8 hücreliydiMaşallah cnm gözün aydın olsun maşallah tek embriyomu transfer olmuştun kaç hucreliydi birde sonucun çok güzel inş kat kat artsın hayirlsiyla
Canım benim başta öyleydi. 9.gün 54 11.gün 75 13.gün betam 77ydi doktorum kimyasal gebelik yükselmez ilaçları bırak dedi. Ben bıraktım 13.gün. Pazartesi dün yani 16.günde saat betanın 0’landığınu görelim kan ver dedi bi kan verdik dün 13:30da 306 çıktı değerim bugun sabah kanamam olunca sabah 9da tekrar verdik 406 çıktı değerim çok şaşırdık doktorum bile şaşkn ama kanama kafamı karışttdıAynen cnm maşallah değerin gayet güzel inş kat kat artsın daha da yerleşme kanamasidir cnm oda merak etme değerin yavaş artarsa da o zmn biri düşmüş oluyor benin öyle olmuştu başta değerim 2 kat artmadı hıc yavaşladı duraksadı sonra birden artmıştı ama tutunmuştu teki gerçi beni devam etmedi gebeliğin 12. Haftada düştü inş siz sağlıkla kavuşursunuz hıc stres yapmayın allahın izniyle hayirlsiyla nasip etsin rabbim
Maşallah sağlıkla kucaklayın evladınizi inş bizlerede dua edin lutfenÇok sağol çift transfer yapıldı biri 9 diğeri 8 hücreliydi
Aa maşallah çnm o zmn aynı benim gibi olmuş seninde basta ikisi tutunmuş sonra o düsmuş kesin inş bu sağlıkla devam etsin benim de bu şekil basta az devam etmişti sonradan bi anda yükseldi aynı seninki gibi tutmuştu diğeri inş sende görürsün bebisini sagliklaCanım benim başta öyleydi. 9.gün 54 11.gün 75 13.gün betam 77ydi doktorum kimyasal gebelik yükselmez ilaçları bırak dedi. Ben bıraktım 13.gün. Pazartesi dün yani 16.günde saat betanın 0’landığınu görelim kan ver dedi bi kan verdik dün 16:30da 306 çıktı değerim bugun sabah kanamam olunca sabah 9da tekrar verdik 406 çıktı değerim çok şaşırdık doktorum bile şaşkn ama kanama kafamı karışttdı