MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar merhaba bugün test günümdü 107,9 çıktı 🤲🏻🤲🏻 Çarşamba tekrar kan vereceğim. Belirti aramayın lütfen biliyorum çok zor bende sadece bel ağrım vardı başka bişey hissetmiyorum göğüslerim filan hep normal Rabbim hayırlı bi şekilde devamını getirir inşallah 🤲🏻
Tebrik ederim allah değerlerin güzel güzel yükselsin sağ salşm kucağına alırsın inşallah ben gibi bekleyenlerde güzel sonucu alırız inşallah

Kızlar merhaba bugün test günümdü 107,9 çıktı 🤲🏻🤲🏻 Çarşamba tekrar kan vereceğim. Belirti aramayın lütfen biliyorum çok zor bende sadece bel ağrım vardı başka bişey hissetmiyorum göğüslerim filan hep normal Rabbim hayırlı bi şekilde devamını getirir inşallah 🤲🏻
Ay ne güzel haber, çifter çifter katlandı, sağlıkla tamamına ersin inşallah, gözün aydın🧿 inşallah bizler de böyle mutlu haberler verelim bu hafta🤲

Tebrik ederim allah değerlerin güzel güzel yükselsin sağ salşm kucağına alırsın inşallah ben gibi bekleyenlerde güzel sonucu alırız inşallah
İnşallah canım 🤲🏻 İkinci transferimdi rabbim devamını getirsin inşallah.. isteyen herkese nasip etsin damdan düşenin halinden damdan düşen anlar çok zorlu yorucu yıpratıcı bi süreç ve henüz bitmiş değil inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz 🤲🏻

Kizlar negatif çıktı erken mi yaptım acaba moralimi bozmak istemiyorum ama ister istemez minicik de olsa bı çizgi çıksın istiyorum

Ben de bi çılgınlık yapip zaten acil de igne oluyorum diye hemen kab verdim. Simdi icimde bütün duygularla bekliyorum 1 bucuk saate çıkar dediler bakalim göreceğiz bu arada 3 gunluk embriyo bugun 9. Günüm
Senin sonucun çıktı mi canım insallah güzel haber verirsin

Kocaman bi 0 illa ki bi 2 3 de olsa çıkması lazımdı bizim de buraya kadarmis dondurulmus embriyom falan yok. Hayaller umutlar yine sınıfta kaldı...

Eklentiler

• 20220314_170632.jpg
    20220314_170632.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 73
ah canım yaaa, aslında rahim duvarı ıcın vajınal tablet vermelıydı :KK43:
ınsallahh bundan sonraki seferde olur kuzum, nasıl ılerlıyorsun şuan.
Femara içtim bu çarşamba dr kontrolüm var. Bakalım ne alemde yumurtalar rahim duvarı nasıl hiç bilmiyorum inşallah kalındır 🥺 eğer olmazsada rahim filmi cekilcem bilmiyrm bakalım doktor ne dicek napcak canım😒 sen nasıl ilerliyorsun

Femara içtim bu çarşamba dr kontrolüm var. Bakalım ne alemde yumurtalar rahim duvarı nasıl hiç bilmiyorum inşallah kalındır 🥺 eğer olmazsada rahim filmi cekilcem bilmiyrm bakalım doktor ne dicek napcak canım😒 sen nasıl ilerliyorsun
canım yaa, ınsallaahh ıstenılen boyuta gelmıslerdır, rahım kalınlıgı ıcınde olmadı progestan ıstersın onu kullanırsın, ınsallah hıc gerek kalmaz,
bende kasım aralıkta ıkı negatıf asılama sonunda yumurta takıbı denıyorum cumartesi günü femaraya başladım,
kasımdakı asılamam kımyasal oldu aralık negatııf

Isin komik tarafi hastahaneyi aradim bugun yarim enjektör ovritelle vuruldum (testten sonra tabi) asıl tahlil günüm persembe oldugu için ilaclara devam et perşembe yine yaptır sonucu bize bildir dediler.

Kocaman bi 0 illa ki bi 2 3 de olsa çıkması lazımdı bizim de buraya kadarmis dondurulmus embriyom falan yok. Hayaller umutlar yine sınıfta kaldı...
Al benden de okadar başka embriyom yok 16 yumurtadan 1 tane 5 güne gitti oda tutmadı gibi zaten en düşük kalitedeydi nasip diycez arkadaşım

Benim de bugün 9. Günümdü 3. Gün embriyosu. Test yaptım sabah hiç bi şey çıkmadı. Sonra bi baktım bi çizgi çıkmış. Sonra yine test yaptım onda da bi şey yoktu sonradan yine aynı çizgi çıktı. Çöpe attıklarıma baktım dün ve ondan önceki gün yaptıklarımda 2 gün geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmamıştı. Kafam karıştı

Eklentiler

• 2D02C66A-9B80-4099-BF5C-CEB01C38FF6C.jpeg
    2D02C66A-9B80-4099-BF5C-CEB01C38FF6C.jpeg
    186,1 KB · Görüntüleme: 78
  • BBA94BF9-0DC3-4C38-9A0F-D5A417A1C260.jpeg
    BBA94BF9-0DC3-4C38-9A0F-D5A417A1C260.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 75
Benim de bugün 9. Günümdü 3. Gün embriyosu. Test yaptım sabah hiç bi şey çıkmadı. Sonra bi baktım bi çizgi çıkmış. Sonra yine test yaptım onda da bi şey yoktu sonradan yine aynı çizgi çıktı. Çöpe attıklarıma baktım dün ve ondan önceki gün yaptıklarımda 2 gün geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmamıştı. Kafam karıştı
İnşallah gerçek pozitiftir bekleyen testde kuruma olduğundan çizgi oluşabiliyor

X