İnşallah canım beklemekten başka çaremiz yok. Senin de çektiğin acılar o yaşadıklarınla son bulsun bebişin yüzünü güldürsün inşallah. Değerin çok güzel artmış maşallah. Sen de korkma çünkü hiçbir şey bizim elimizde değil. Yine aynı şeyleri mi yaşicam korkuları maalesef bizi daha çok yıpratıyor. Güçlü olmamız lazım dimi amacok sinirda artmis canim sen yine de stres yapma 2 gun sonra belli olur insallah kat kat artar. burda yavas ilerleyip saglikli devam eden cok okumustum ben zamaninda. bende bi dis gebelik gecirdim degerim basta 2 kat artti sonra yavasladi en son 3600 ile ameliyata girdim.tek tupum alindi. simdi de vok korkuyorum o yuzden. umarim bu gebeliklerimiz sagliklidir. ben 8.gun 87 10. gun 218 olarak cikti degerim ama bugun yaptirmadim. surekli kan vermek istemedim sali gunu tekrar yaptircam
Güzel haberlerini bekliyoruzKuzum pazartesi vercgm kanı. Şuan tatildeyimmm
Bakan doktorlar var ama benimle doktorum da birşey söylemedi. Merak ediyorum ama işte. Kan testi verip şimdiden heyecanlanmak istemiyorumTransferden sonra da e2 ve progesteron bakılıyor mu Dr bana öyle bir şey söylemedi ben hala test konsuunda gidip geliyorum
Yani evet sorun olsa randevu sisteminde o tarihleri kapatırdı diyr düşünüyorum. Yokaa napacaklar o günlerde hastalar hastaneye gelince mi söyleyecekler saçma olurHiç bilmiyorum şok oldum yaaa zaten umutsuzum buda sanki üstüne tuz biber oluyor anlamadım gitti çapanın randevu sistemine baktım veriyor o fğnlere randevu kapalı olmuş olsa sisteö randevu vermez demi kendlme bahane bulmaya çalışıyorum resmen iptal edilmesin diye
Evet başımızfan sorun eksik olmadı bu yoldaHiç birimiz farklı değiliz İnanBenim iki kere ertelendi. Salı gidecem kontrol var ama boğazım acımaya başladı şuan hayırlısı napalım İnşallah başka bir sorun yoktur
Canım tüp bebekte yumurtan çok olduktan sonra erkek faktörü daha kolay. Ayrıca sayınız başarıyı düşürecek kadar az değil bence. Embriyologlar zaten en hareketli ve iyi durumda olan spermleri seçiyorlar. Sadece hızdan kaynaklı sorun yaşamazsınız bu tedavide.Eki Görüntüle 3025072
Kızlar bu sonuçlarla tüp bebek şansım nedir sizceileri hareketli eşimin çok düşük.
Bebeğim sen şimdi transfer kesin olamıcakmısın konuştun mu? Yani transfer normal bir durum değil ki Allah korusun ya yumurta toplama zamanına denk gelse nolacakYani evet sorun olsa randevu sisteminde o tarihleri kapatırdı diyr düşünüyorum. Yokaa napacaklar o günlerde hastalar hastaneye gelince mi söyleyecekler saçma olurumutsuz olma kuzu yaaa görüyorsun benim tedavilerim hep son anda transferle bitiyor. Nerdeyse transfer olamayacak durumda kalıyorum. Hepmbir umut oluyor işte. Tüp bebek doktorları bakıyordur bence yaaaa, bakmalı yani
Evet başımızfan sorun eksik olmadı bu yoldabelki ssdece basir bir kış enfeksiyonudur canım, havalar malumunuz, toto dondurucu cinsten. Ev kiti testler satılmaya başlanmış artık, kullanan arkadaşlarım doğru sonuç apdı hep belki onlarla önden bir bakabilirsin.
Canım tüp bebekte yumurtan çok olduktan sonra erkek faktörü daha kolay. Ayrıca sayınız başarıyı düşürecek kadar az değil bence. Embriyologlar zaten en hareketli ve iyi durumda olan spermleri seçiyorlar. Sadece hızdan kaynaklı sorun yaşamazsınız bu tedavide.
Ya adeti bekledim oldum sonunda çok şükür. Ama hafiften stres olcak gibiyim o yüzden kendimi zor tutuyorum. Sürekli bişelerle ilgilenmeye çalışıyorum. İlk tüp bebek ve transfer zamanında çok stresliydim. Şuan daha iyiyim gibi ama bilemiyorum daKafayı sıyırdım ben bir süre ya. bunalım falan oldu bişeyler. Daha iyiyim artık. Senin nasıl gidiyor umarım yolundadır herşey
Merhaba durumunuz nedir merak ettim amh 003 benimde tek yumurta gelişiyor 5 gündemin ignelerinİyi aksamlar
Benim amh0.012 ve tek yumurtam olusmus iğnelerle büyütmeye calısıyoruz .benim gibi tek yumurtası gelişen ve transfer olan var mı ? Ya onuda kaybedersem
Ben de yine gördüm sarı oğlan bebesi rüyamdaSürekli rüyamda ya benim bebeğim var ya başkasının bebeği var ya hamileyim ya sınavdayım… Perşembe ilk seans psikolojik destek almaya da başlıyorum Allah yardımcımız olsun kızlar şurdan hayırlısıyla gerçekten hamile olarak çıkalım
Bu süreçte anksiyetemiz arttığı icin rüyalarımıza da yansıyor canimSürekli rüyamda ya benim bebeğim var ya başkasının bebeği var ya hamileyim ya sınavdayım… Perşembe ilk seans psikolojik destek almaya da başlıyorum Allah yardımcımız olsun kızlar şurdan hayırlısıyla gerçekten hamile olarak çıkalım
Ya çok etkileniyoruz gerçekten herşey etkiliyorBu süreçte anksiyetemiz arttığı icin rüyalarımıza da yansıyor canim
Çok normal bunlar. Allahim hepimizin endişesini katlanabilecegimiz düzeye çeksin inşallah
ah canım yaaa, aslında rahim duvarı ıcın vajınal tablet vermelıydıUzun oldu kusura bakmayın.. Ben kendim araştırıyorum açıkcası yeni öğreniyorum yeni başlamıstım gecen aylarda. Femara kullandım yumurtam güzel büyümüştü adetimin 11. Günüydü 18mm yumurtam vardı Dr ilk önce cok güzel konustu flan snra benim aklıma rahim duvarı kalınlıgım kaç diye sormak geldi sordm 5mm olursada tutmaz diyip bni gönderdi ne bi ilaç ne bişey.. tutmadı dadöllendimi onu bile bilmiyrm catladımı onu da bilmiyrm çünkü geri çağırmadı.. burdan araştırıp gördüm ilaçları artık o doktora gitmiyorum. Sanırsam estrofem de transfer olacak kişiler adet zamanında başlıyor ama femara klomen gibi ilaç kullananlar çatlatma iğnesinden snra kullanılıyor
Bende aynı gün transfer oldum 5. Gün embriyosu ile benim sadece göğüs hassasiyetim var ama transfer olmadan önce de vardı o yüzden bir belirti olarak görmüyorum sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben çok kararsızım hem hemen yapmak istiyorum hemde bu tatlı anım biticek diye hiç yapmak istemiyorum
Hayır yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye zaten 1tane embriyom vardıYenihayat25 Ne yaptın acaba? Test verdin mi ?
Sen verdin mi kan ?Yenihayat25 Ne yaptın acaba? Test verdin mi ?
Ben de veremedimSen verdin mi kan ?
Allah razı olsun canım duana bende çok amin diyeyimGünaydınnnnhavaların ısınmasıyla birlikte içimi bir umut ve heyecan kapladı sebepsiz . Ve gönlümden sizler de geçtiniz dua ettim hepimiz adına Artık karamsar davranmak kötüyü çağırmak yok her şey çok güzel olacak ve o mutluluk artık bizi de bulacak