MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İnşallah canım beklemekten başka çaremiz yok. Senin de çektiğin acılar o yaşadıklarınla son bulsun bebişin yüzünü güldürsün inşallah. Değerin çok güzel artmış maşallah. Sen de korkma çünkü hiçbir şey bizim elimizde değil. Yine aynı şeyleri mi yaşicam korkuları maalesef bizi daha çok yıpratıyor. Güçlü olmamız lazım dimi ama

Transferden sonra da e2 ve progesteron bakılıyor mu Dr bana öyle bir şey söylemedi ben hala test konsuunda gidip geliyorum
Bakan doktorlar var ama benimle doktorum da birşey söylemedi. Merak ediyorum ama işte. Kan testi verip şimdiden heyecanlanmak istemiyorum

Yani evet sorun olsa randevu sisteminde o tarihleri kapatırdı diyr düşünüyorum. Yokaa napacaklar o günlerde hastalar hastaneye gelince mi söyleyecekler saçma olur umutsuz olma kuzu yaaa görüyorsun benim tedavilerim hep son anda transferle bitiyor. Nerdeyse transfer olamayacak durumda kalıyorum. Hepmbir umut oluyor işte. Tüp bebek doktorları bakıyordur bence yaaaa, bakmalı yani
Hiç birimiz farklı değiliz İnan Benim iki kere ertelendi. Salı gidecem kontrol var ama boğazım acımaya başladı şuan hayırlısı napalım İnşallah başka bir sorun yoktur
Evet başımızfan sorun eksik olmadı bu yolda belki ssdece basir bir kış enfeksiyonudur canım, havalar malumunuz, toto dondurucu cinsten. Ev kiti testler satılmaya başlanmış artık, kullanan arkadaşlarım doğru sonuç apdı hep belki onlarla önden bir bakabilirsin.
Eki Görüntüle 3025072
Kızlar bu sonuçlarla tüp bebek şansım nedir sizce ileri hareketli eşimin çok düşük.
Canım tüp bebekte yumurtan çok olduktan sonra erkek faktörü daha kolay. Ayrıca sayınız başarıyı düşürecek kadar az değil bence. Embriyologlar zaten en hareketli ve iyi durumda olan spermleri seçiyorlar. Sadece hızdan kaynaklı sorun yaşamazsınız bu tedavide.

Bebeğim sen şimdi transfer kesin olamıcakmısın konuştun mu? Yani transfer normal bir durum değil ki Allah korusun ya yumurta toplama zamanına denk gelse nolacak

Kafayı sıyırdım ben bir süre ya. bunalım falan oldu bişeyler. Daha iyiyim artık. Senin nasıl gidiyor umarım yolundadır herşey
Ya adeti bekledim oldum sonunda çok şükür. Ama hafiften stres olcak gibiyim o yüzden kendimi zor tutuyorum. Sürekli bişelerle ilgilenmeye çalışıyorum. İlk tüp bebek ve transfer zamanında çok stresliydim. Şuan daha iyiyim gibi ama bilemiyorum da

Sürekli rüyamda ya benim bebeğim var ya başkasının bebeği var ya hamileyim ya sınavdayım… Perşembe ilk seans psikolojik destek almaya da başlıyorum Allah yardımcımız olsun kızlar şurdan hayırlısıyla gerçekten hamile olarak çıkalım

İyi aksamlar
Benim amh0.012 ve tek yumurtam olusmus iğnelerle büyütmeye calısıyoruz .benim gibi tek yumurtası gelişen ve transfer olan var mı ? Ya onuda kaybedersem
Merhaba durumunuz nedir merak ettim amh 003 benimde tek yumurta gelişiyor 5 gündemin ignelerin

Ben de yine gördüm sarı oğlan bebesi rüyamda bu bebek bazen biraz daha büyük cocuk hali senelerdir girer rüyama. Bilen bilir Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip eder inşallah ama ben hep kız bebek sevdalisi olmusumdur bu sarı oğlan tek rüyama giren şey uzun zamandır görmüyordum çok etkileniyor insan gerçekten

Bu süreçte anksiyetemiz arttığı icin rüyalarımıza da yansıyor canim
Çok normal bunlar. Allahim hepimizin endişesini katlanabilecegimiz düzeye çeksin inşallah

Bu süreçte anksiyetemiz arttığı icin rüyalarımıza da yansıyor canim
Çok normal bunlar. Allahim hepimizin endişesini katlanabilecegimiz düzeye çeksin inşallah
Ya çok etkileniyoruz gerçekten herşey etkiliyor İyi bir destek şart bu süreçte. Panik atak geçirmekten bıktım yaa

ah canım yaaa, aslında rahim duvarı ıcın vajınal tablet vermelıydı
ınsallahh bundan sonraki seferde olur kuzum, nasıl ılerlıyorsun şuan.

Yenihayat25 Ne yaptın acaba? Test verdin mi ?

Günaydınnnn havaların ısınmasıyla birlikte içimi bir umut ve heyecan kapladı sebepsiz . Ve gönlümden sizler de geçtiniz dua ettim hepimiz adına Artık karamsar davranmak kötüyü çağırmak yok her şey çok güzel olacak ve o mutluluk artık bizi de bulacak

Allah razı olsun canım duana bende çok amin diyeyim

Kızlar merhaba bugün test günümdü 107,9 çıktı Çarşamba tekrar kan vereceğim. Belirti aramayın lütfen biliyorum çok zor bende sadece bel ağrım vardı başka bişey hissetmiyorum göğüslerim filan hep normal Rabbim hayırlı bi şekilde devamını getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…