MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben rahmimden şüpheleniyorum. Normalde 4 sene önce rahim perdesi ameliyatı oldum. Ama sanırsam perde hala var doktorum rahim filmi güzel ameliyata gerek görmüyorum demişti ama olup öyle mi transfer olsaydım bilemedim. Rahim kalınlığım çok iyiydi emriyo 5.,gündü kaliteliydi şans artsın die 2 tane transfer edildi. Herkes nasıl negatif olur die bana soruyor ah bilsem keşke
Hiç üzülme. Benim 7.denemem. 4kez negatif gördüm, bi süre sonra üzülmedi bile unuttum. Şimdi idrarda çift çizgi gördüm ama hala sevinemiyorum, yine diğerleri gibi gelişmezse! Sevinç duygum bile yok oldu

Ben rahmimden şüpheleniyorum. Normalde 4 sene önce rahim perdesi ameliyatı oldum. Ama sanırsam perde hala var doktorum rahim filmi güzel ameliyata gerek görmüyorum demişti ama olup öyle mi transfer olsaydım bilemedim. Rahim kalınlığım çok iyiydi emriyo 5.,gündü kaliteliydi şans artsın die 2 tane transfer edildi. Herkes nasıl negatif olur die bana soruyor ah bilsem keşke
Rahimden de olabilir ama illa ondan diye bişey yok. Çünkü mesala benim rahminde sorun yok ama 4negatifim var. Embriyo genetik iyi olmazsa da tutunmuyor

Hiç üzülme. Benim 7.denemem. 4kez negatif gördüm, bi süre sonra üzülmedi bile unuttum. Şimdi idrarda çift çizgi gördüm ama hala sevinemiyorum, yine diğerleri gibi gelişmezse! Sevinç duygum bile yok oldu
İnşaAllah bu pozitif kucağına alarak sonuçlanır. 🤲🏻 Rahim filmini devlet hastanesindeki doktora gösterdiğinde ameliyat dedi bebek tutunamaz bu şekilde tutunsa bile düşer dedi. Kendi özel doktorum bence ameliyatlık bir durum yok dedi. Tüp bebeğe geçtik direk kafamı karıştıran bu açıkcası valla genetik ile ilgili hiç bir bilgim yok İnşaAllah kolay yoldan bir çözüm buluruz en önemlisi nasip ama yol çok zormuş onu çok iyi anladım.

Şimdi yarın kan tahlili verip ona göre ilerleme yapıcaz cd19+cd56 testi verilcek bakalım hakkımızda hayırlısı
Canim merhaba ne gibi testler yapıldı benim de kimyasala benzer bişey oldu kimyasal da hemen düşüyormuş sanırım kan değeri. pozitifi gördükten sonra 2. Kan tahlilinde düşmeye başlıyormuş .
Benim ilk değerim 57 di 2. 88 oldu sonra bakılmadı .
15 gun sonra kese için çağırmıştı doktor tam gideceğimiz gün kanamam başladı baktık kan değerine vs 27 düşmüştü .
Transferin 27 . Günüydü tam.
Birdaha gidemedim doktoruma ilk adetle çağırmıştı.

Bu testler adetli mi veriliyor nasıl oluyor ?

Canım selam, benim 3 embriyomun gelişimi cuma günü yavaşladı. O yüzden dün olan transferi iptal ettiler. Embriyoları gözlemleyeceklerini söylemişlerdi, içlerinden yalnızca biri güzel şekilde gelişti ve bugün 6.gün embriyosu olarak transfer edildi ☺️ Biraz duygusal olarak sarsıntılı oldu yine tedavim ben de sindirmeye çalıştım biraz. Umarım hayırlı haberler verebilirim, darısı da başınıza olur 🌹

Z Zecmel gözün aydın canım doktor sorun yok derse direkt başlayacaksın di mi yine çalışmalara?
Sağlıkla tutunsun bebiş.
güzel haberlerini alalım 🥰🤲🌸

Canim merhaba ne gibi testler yapıldı benim de kimyasala benzer bişey oldu kimyasal da hemen düşüyormuş sanırım kan değeri. pozitifi gördükten sonra 2. Kan tahlilinde düşmeye başlıyormuş .
15 gun sonra kese için çağırmıştı doktor tam gideceğimiz gün kanamam başladı baktık kan değerine vs 27 düşmüştü .

Adetten sonra yani ben yarın vericem yeni düşürdüm bitti bu testi yapıcaz bakalım

Doktorum bağışıklıktan şüphelendi o yüzden bu testler yapılacak

Kızlar merhabalar ilk negatifimden sonra tecrübelerimi yazıyım.
Belki birinizin işine yarar.

1. Belirti aramayın ben aradım. Zaten aramamak mümkün değil biliyorum. Bende kasık batması iğne batırıyorlarmış gibi his bazen gerilme gibi basınç oluyorDU
2. Gaz zaten ilk andan itibaren oluyorDu
3. Meme hassasiyeti az ya da çok hiç farketmez hepsi ilaçdan
4. Ben 5.gün embriyosu transferi olmuştum. 5. Gün Tabiki dayanamayıp test yaptım ve negatifi gördüm. İnanın diğer günlerim rezil oldu hep kafam da olmadı olmadı nie olmadı die sorular dolandı.
5. 7.gün erken gebelik testi yaptım testin markasını ekleyeceğim. Aaa bingo testte silik çizgi vardı. Ha dedim tamam oldu. Ertesi gün sabaha kadar tuttu diye sevinerek gezdim. Allahdan eşime söylemedim. 8. Gün başka marka erken test ile test yaptım ve sonuç kocaman bir negatif dün silik çizgi bugün yoktu. İlk yaptığım testi araştırmaya başladım ve test malisef sorunluymuş bir sürü şikayet vardı. Benim gibi kendini hamile sanıp sevinenler hayatımda sayısız test yaptım bozuk test bana denk geldi boşuna sevindim.. Çok üzüldüm.
9. Gün kan verdim. 0.1 negatif

Belirtiler sonuç vermedi.
Şimdi nasıl bir yol izliycem bende bilmiyorum.. Korku var neden tutmadı die İnşaAllah onuda aşıcam. Allah nasip etmedikten sonra yapacak bişeyin olmadığını biliyorsunuz.

İnşaAllah diğer transferim olumlu sonuç verir.
Kendinizi bunun bir son olmadığını telkinleyin merakınıza yenik düşüp test die tutturmayın. Başkasının belirtisi ile kendinizin bedensel belirtilerinizi bir tutmayın. Resimdeki markalı testi de almayın. Yalancı pozitif yüzünden daha çok canım yandı. İnşaAllah arkadaşlarım pozitif haberler alır.
Uzun oldu kusura bakmayın.
Seni sürekli takip ettim canım negatife üzüldüm ama çabuk geçiyor çok çabuk toparlanıyo insan hemen tekrar program yapıyo biraz dinlenip devam etmek istersin ama vücudun toplansın kısada olsa Bi hamilelik yaşıyorsun pozitif bekliyordum senden aslında 5.gün 2 emriyo kesin gözüyle bakmıştım Kısmet zamanı var demekki bu ay bende başlıyacam adetle Kısmet artık.

Seni sürekli takip ettim canım negatife üzüldüm ama çabuk geçiyor çok çabuk toparlanıyo insan hemen tekrar program yapıyo biraz dinlenip devam etmek istersin ama vücudun toplansın kısada olsa Bi hamilelik yaşıyorsun pozitif bekliyordum senden aslında 5.gün 2 emriyo kesin gözüyle bakmıştım Kısmet zamanı var demekki bu ay bende başlıyacam adetle Kısmet artık.
İnşaAllah sürecin güzel sonuçlanır canım evet genel olarak 5. Gün blastokist 2 emriyo pozitif ile sonuçlanıyor. Bana nasip olmadı İnşaAllah 2. Denemede nasip olur hemen başlamıycam 2 3 ay kendimi dinlemek toparlanmak istiyorum. Hem ruhen hem bedenen yorgunum buraya çok alıştım. En azından bu süreçte yazmak bana iyi gelecek die düşünüyorum. Damdan düşeni Damdan düşen anlar. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize ❤️🤱

Okudum canım 2020 topiğinden inşallah hayırlı kapılar açılır yoluna sen yazmanyınca sıkmak istemedim🤗🤗🤗🤗 Allah'ın izni ile güzel günler yakındır en kısa zamanda artık üzülüp stres yapmak yok bebişim sana sımsıkı böyle kocaman sımsıkı sarılıp sonunda mutlu haberi al ve çok şükür de inşallah 🕊️
Sağol canım benim inş inş 🤲🏻 evet biraz fazlaca bunalmıştım yine, elimdeki az sayıda embriyo aynı günde gidince. Sonra şans yüzüme güldü herhalde. Kan testinde de şansım güler inş 🤲🏻 Senin tedavin nasıl gidiyor? Belli oldu mu transfer günün?
Canımm inşallah çok güzel haberler alırsın 🤲🏻
Amin canım inş hep beraber güzel haberler alırız 🤲🏻💜
Çok iyi çok güzel şeyler olcak ben inanıyorum 🤲🏻 Sımsıkı tutunsun inşallah sana bebeğin🥰
Ahhh ağzından bal damlıyor. Benim tedavilerim hep sorunlu gittiği için ben heveslenmeye korkuyorum 🥺
Sağlıkla tutunsun bebiş.
güzel haberlerini alalım 🥰🤲🌸
Hepimizin hepimizin inş 🤲🏻 herkes bebişlensin tedavileri bitsin istiyorum 🤲🏻 hepimize sabırlar diliyorum bu yolda.

Sağol canım benim inş inş 🤲🏻 evet biraz fazlaca bunalmıştım yine, elimdeki az sayıda embriyo aynı günde gidince. Sonra şans yüzüme güldü herhalde. Kan testinde de şansım güler inş 🤲🏻 Senin tedavin nasıl gidiyor? Belli oldu mu transfer günün?

Ahhh ağzından bal damlıyor. Benim tedavilerim hep sorunlu gittiği için ben heveslenmeye korkuyorum 🥺

Hepimizin hepimizin inş 🤲🏻 herkes bebişlensin tedavileri bitsin istiyorum 🤲🏻 hepimize sabırlar diliyorum bu yolda.
Yok henüz belli olmadı söz de salı kontrolüm var ama 14 15 16 Martta kapalı olacakmış hastaneler sanırım grev mi varmış bi kutlamamı varmış ne yerle bir oldum duyunca inşallah öyle bişey yoktur cumadan ertelendim salıya başka ertelenmek istemiyorum 🥺🥺🥺

Yok henüz belli olmadı söz de salı kontrolüm var ama 14 15 16 Martta kapalı olacakmış hastaneler sanırım grev mi varmış bi kutlamamı varmış ne yerle bir oldum duyunca inşallah öyle bişey yoktur cumadan ertelendim salıya başka ertelenmek istemiyorum 🥺🥺🥺
Ya şimdi sen diyince merak edip baktım. Cidden 14-15 martta grevdelermiş yine. Ama senin bir kez ertelendi zaten. Bir kez daha ertelenmesi sorun olmayacak mı? Senin gibi kontrol günlerinin önemli olduğu hastalar için bakmıyorlarmıymış 😳

Ya şimdi sen diyince merak edip baktım. Cidden 14-15 martta grevdelermiş yine. Ama senin bir kez ertelendi zaten. Bir kez daha ertelenmesi sorun olmayacak mı? Senin gibi kontrol günlerinin önemli olduğu hastalar için bakmıyorlarmıymış 😳
Hiç bilmiyorum şok oldum yaaa zaten umutsuzum buda sanki üstüne tuz biber oluyor anlamadım gitti çapanın randevu sistemine baktım veriyor o fğnlere randevu kapalı olmuş olsa sisteö randevu vermez demi kendlme bahane bulmaya çalışıyorum resmen iptal edilmesin diye 😔😔😔

İnşaAllah bu pozitif kucağına alarak sonuçlanır. 🤲🏻 Rahim filmini devlet hastanesindeki doktora gösterdiğinde ameliyat dedi bebek tutunamaz bu şekilde tutunsa bile düşer dedi. Kendi özel doktorum bence ameliyatlık bir durum yok dedi. Tüp bebeğe geçtik direk kafamı karıştıran bu açıkcası valla genetik ile ilgili hiç bir bilgim yok İnşaAllah kolay yoldan bir çözüm buluruz en önemlisi nasip ama yol çok zormuş onu çok iyi anladım.
Hmm o zaman tabi başka bi doktora da göstermek lazım. Bu benim mesala 3.doktorum, ilk ikisi çikolata kistini hiç görmedi. Hepsi özel bu arada.

Hiç birimiz farklı değiliz İnan🤷🏻‍♀️ Benim iki kere ertelendi. Salı gidecem kontrol var ama boğazım acımaya başladı şuan hayırlısı napalım☹️ İnşallah başka bir sorun yoktur

X