MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hayyyy maşallah Allah'ım nasip etsin sana hepsi tutsun inşallah daha ne diyim
Oy oy ağzından bal damlıyor vala inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah ya heyecanım diner mi bilmiyorum zaman geçmiyor bu süreçte bile

Kızlar merhabalar ilk negatifimden sonra tecrübelerimi yazıyım.
Belki birinizin işine yarar.

1. Belirti aramayın ben aradım. Zaten aramamak mümkün değil biliyorum. Bende kasık batması iğne batırıyorlarmış gibi his bazen gerilme gibi basınç oluyorDU
2. Gaz zaten ilk andan itibaren oluyorDu
3. Meme hassasiyeti az ya da çok hiç farketmez hepsi ilaçdan
4. Ben 5.gün embriyosu transferi olmuştum. 5. Gün Tabiki dayanamayıp test yaptım ve negatifi gördüm. İnanın diğer günlerim rezil oldu hep kafam da olmadı olmadı nie olmadı die sorular dolandı.
5. 7.gün erken gebelik testi yaptım testin markasını ekleyeceğim. Aaa bingo testte silik çizgi vardı. Ha dedim tamam oldu. Ertesi gün sabaha kadar tuttu diye sevinerek gezdim. Allahdan eşime söylemedim. 8. Gün başka marka erken test ile test yaptım ve sonuç kocaman bir negatif dün silik çizgi bugün yoktu. İlk yaptığım testi araştırmaya başladım ve test malisef sorunluymuş bir sürü şikayet vardı. Benim gibi kendini hamile sanıp sevinenler hayatımda sayısız test yaptım bozuk test bana denk geldi boşuna sevindim.. Çok üzüldüm.
9. Gün kan verdim. 0.1 negatif

Belirtiler sonuç vermedi.
Şimdi nasıl bir yol izliycem bende bilmiyorum.. Korku var neden tutmadı die İnşaAllah onuda aşıcam. Allah nasip etmedikten sonra yapacak bişeyin olmadığını biliyorsunuz.

İnşaAllah diğer transferim olumlu sonuç verir.
Kendinizi bunun bir son olmadığını telkinleyin merakınıza yenik düşüp test die tutturmayın. Başkasının belirtisi ile kendinizin bedensel belirtilerinizi bir tutmayın. Resimdeki markalı testi de almayın. Yalancı pozitif yüzünden daha çok canım yandı. İnşaAllah arkadaşlarım pozitif haberler alır.
Uzun oldu kusura bakmayın.

Eklentiler

• Screenshot_20220312_095145_com.huawei.browser.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Katre_g canımcım nasılsın oldu mu transfer işlemşn sabahtan beri yazmanı bekliyorum aklım sende
Canım selam, benim 3 embriyomun gelişimi cuma günü yavaşladı. O yüzden dün olan transferi iptal ettiler. Embriyoları gözlemleyeceklerini söylemişlerdi, içlerinden yalnızca biri güzel şekilde gelişti ve bugün 6.gün embriyosu olarak transfer edildi Biraz duygusal olarak sarsıntılı oldu yine tedavim ben de sindirmeye çalıştım biraz. Umarım hayırlı haberler verebilirim, darısı da başınıza olur

Z Zecmel gözün aydın canım doktor sorun yok derse direkt başlayacaksın di mi yine çalışmalara?

Düzelecek canım bıraz zaman 2.cıde alıcaz inşallah bızde kucağımıza ılkınde yaptığımız hataları yapmamaya tövbe ettım

Okudum canım 2020 topiğinden inşallah hayırlı kapılar açılır yoluna sen yazmanyınca sıkmak istemedim Allah'ın izni ile güzel günler yakındır en kısa zamanda artık üzülüp stres yapmak yok bebişim sana sımsıkı böyle kocaman sımsıkı sarılıp sonunda mutlu haberi al ve çok şükür de inşallah

Düzelecek canım bıraz zaman 2.cıde alıcaz inşallah bızde kucağımıza ılkınde yaptığımız hataları yapmamaya tövbe ettım
Aynen uzun zamandır 10 günde yıprandığım kadar yıpranmamıştım. Stresi ilaçları gerginliği korkusu maffetti. Şimdi de neden sorusu ne vardı da tutmadı. Ve 2 emriyo için ısrarcı olmasaydım belki elimde 3 tane değil 4 tane emriyom kalmış olacaktı die düşünüyorum. Kafam kazan ama sonuç şuan hiç bir şekilde değişmiyor. Alışıp baştan başlıycaz

Bende oyleydım canım en basından testler mı dersın belırtıler mı dersın bende 2 tanede ısrarcıydım mesela ama 1 tane vardı olsun ya ılerleyıp kalp atışını falan duyup kaybetseydık daha ağır olmaz mıydı sence en azından gerıde bekleyenlerımız var öyle dusunelım 1.cıde yaşadıklarımızı yapmamamız gerekenleri bıdahakı sefer yapmıcaz olacak bıraz zaman

Canımm inşallah çok güzel haberler alırsın

Hayırlısı olur insAllah bende oyle yapiyorum. Hangi sehirdensiniz. Bu kacinci deneme benim 3. De ondan soruyorum
Benim bir tane kızım var oda 3. Denememde olmuştu şimdi kızıma kardeş için 2 bebek için denedik inşallah bu defa ilkinde tutar diyoruz sende inşallah pozitif sonuç alırsın izmirde tedavi oldum

Evet belirti aramakta erken test yapmak sadece bizi daha çok yoruyor esasında ama vazgeçmeyin sakın ben kızıma 3. Denememde kavuştum hiç vazgeçmedim ümidimi kaybetmeyin şimdi 2 bebeğim için beklemedeyim inşallah bu defa ilkinde pozitif olur diyorum

İnşaAllah canım Rabbim 2. Transferimde nasip etsin seninde bu beklentini pozitif sonuçlandırsın. İşte ilk transfer de tecrübesizlik yüzünden elime yüzüme bulaştı. Malisef

Ben rahmimden şüpheleniyorum. Normalde 4 sene önce rahim perdesi ameliyatı oldum. Ama sanırsam perde hala var doktorum rahim filmi güzel ameliyata gerek görmüyorum demişti ama olup öyle mi transfer olsaydım bilemedim. Rahim kalınlığım çok iyiydi emriyo 5.,gündü kaliteliydi şans artsın die 2 tane transfer edildi. Herkes nasıl negatif olur die bana soruyor ah bilsem keşke

Yarın 7. Gün, duramayıp kan mi versem diye düşünüyorum ben de :) Ama yarın e2 ve progesteron baktiracağım

Çok iyi çok güzel şeyler olcak ben inanıyorum Sımsıkı tutunsun inşallah sana bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…