MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Selamın aleyküm yoldaşlarım bende geçen sene temmuzda tüp bebek yaptırdım tuttu 7 haftalık Ken düşükle sonuçlandı düşükten sonra 2 kere kist ve tüple alakalı açık ameliyat ve laparoskopi ameliyatı geçirdim ayın 15 inde daha önceki yumurta toplamadan kalan 2 embriyom yerleştirilecek aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba kızlar, ben de 7 martta transfer oldum
5. Gün tek embriyo. 5. Günüm bugün.
Hiç belirti yok. Arada karnıma ağrı giriyor sızı şeklinde. Korkuyorum. Sizler de var mi belirti? Durumlar nedir?
Bende aynı gün transfer oldum 5. Gün embriyosu ile benim sadece göğüs hassasiyetim var ama transfer olmadan önce de vardı o yüzden bir belirti olarak görmüyorum sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben çok kararsızım hem hemen yapmak istiyorum hemde bu tatlı anım biticek diye hiç yapmak istemiyorum

@in_cim Nil Gunes @buseygc123 @ShiningLife kızlar sizlerde kayıplara karışmıssınız ahvaliniz nedir
Canım hiç giremedim bir süredir. İkiz gebeliğim netleşti, kalpleri duyduk çok şükür. Kan testlerim de normal çıktı. Tek sıkıntım mide bulantılarım ve halsizliğim. İşten eve gelir gelmez bişeyler yiyip yatıyorum, aşırı uyumaya başladım. İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanabiliyormuş bu etkiler, normal yani ilk üç ay bunların olması. Onun dışında gayet güzel gidiyor her şey. Sizde durumlar nasıl?

Salı günü kontrol var kızlar çağırdı doktor

Amannnnnn neyyyyy sende mi hamilesin yhaaaaa çok çok ama çok sevindim darısı bizlere inşallah kızlar Nil güneş bizim Aralık ayından da arkdaşımızdı bu denemesinde gebe kalmış Allah'ım bu nasıl güzel bi mutluluk

Benimde ikinci denemem olcak nasipse ilk heyecan gibi mutluluk var aslında birazda kaygı ama olsun bu günlere gelebilmekte güzel
Evet gerçekten öyle çok şükür dün yumurtam toplandı on yumurta alındı bugün aradialr sekizi döllenmiş inşallah bu defa banada isteyen herkese de nasip olur vala aynen çok heyecanlıyım merakla bekliyorum simdiden

Hayyyy maşallah Allah'ım nasip etsin sana hepsi tutsun inşallah daha ne diyim

Evet canımmm, biz beklemeden deneyelim istedik. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz en doğru zamanda

Bu birkaç gün yatarak dinlenicem daha sonra ağır işler yapmadan normal hayata devam yukarılara uzanmak yok birde duşlar ılık su ile çok sıcak su yok daha önceki hamileliğimde de öyle yapmıştım
Hayırlısı olur insAllah bende oyle yapiyorum. Hangi sehirdensiniz. Bu kacinci deneme benim 3. De ondan soruyorum

Merhaba trisequens kullanırken hangi renkte adet oldunuz acaba

240 dan 371 e yükselebildi canım doktor 2 gün sonra yine kan istedi. Yüzde 55 artmış ama en az yüzde 60 artması gerekiyormuş. İnşallah yükselir dua etmekten başka çarem yok sen neyaptın
cok sinirda artmis canim sen yine de stres yapma 2 gun sonra belli olur insallah kat kat artar. burda yavas ilerleyip saglikli devam eden cok okumustum ben zamaninda. bende bi dis gebelik gecirdim degerim basta 2 kat artti sonra yavasladi en son 3600 ile ameliyata girdim.tek tupum alindi. simdi de vok korkuyorum o yuzden. umarim bu gebeliklerimiz sagliklidir. ben 8.gun 87 10. gun 218 olarak cikti degerim ama bugun yaptirmadim. surekli kan vermek istemedim sali gunu tekrar yaptircam

Merhabalar canım benimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim mevcut. 8 Marta transfer oldum inşAllah hayırlısıyla hayırlı haber alırım
Canim seninde cikolata kistin vardi benim gibi benim ignede 4. Gunumde 1 yumurta goruldu acaba daha gelisir mi 5 gunum daha var ignelere birde senden kac yumurta cikti cikolata jisti olanlardan cok yumurta cikmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…