Bende aynı gün transfer oldum 5. Gün embriyosu ile benim sadece göğüs hassasiyetim var ama transfer olmadan önce de vardı o yüzden bir belirti olarak görmüyorum sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben çok kararsızım hem hemen yapmak istiyorum hemde bu tatlı anım biticek diye hiç yapmak istemiyorumMerhaba kızlar, ben de 7 martta transfer oldum
5. Gün tek embriyo. 5. Günüm bugün.
Hiç belirti yok. Arada karnıma ağrı giriyor sızı şeklinde. Korkuyorum. Sizler de var mi belirti? Durumlar nedir?
Canım hiç giremedim bir süredir. İkiz gebeliğim netleşti, kalpleri duyduk çok şükür. Kan testlerim de normal çıktı. Tek sıkıntım mide bulantılarım ve halsizliğim. İşten eve gelir gelmez bişeyler yiyip yatıyorum, aşırı uyumaya başladım. İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanabiliyormuş bu etkiler, normal yani ilk üç ay bunların olması. Onun dışında gayet güzel gidiyor her şey. Sizde durumlar nasıl?
Ayyyy hadi inşallahSalı günü kontrol var kızlar çağırdı doktor
Amannnnnn neyyyyy sende mi hamilesin yhaaaaaCanım hiç giremedim bir süredir. İkiz gebeliğim netleşti, kalpleri duyduk çok şükür. Kan testlerim de normal çıktı. Tek sıkıntım mide bulantılarım ve halsizliğim. İşten eve gelir gelmez bişeyler yiyip yatıyorum, aşırı uyumaya başladım. İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanabiliyormuş bu etkiler, normal yani ilk üç ay bunların olması. Onun dışında gayet güzel gidiyor her şey. Sizde durumlar nasıl?
Evet gerçekten öyle çok şükür dün yumurtam toplandı on yumurta alındı bugün aradialr sekizi döllenmiş inşallah bu defa banada isteyen herkese de nasip olur vala aynen çok heyecanlıyım merakla bekliyorum simdidenBenimde ikinci denemem olcak nasipseilk heyecan gibi mutluluk var aslında birazda kaygı ama olsun bu günlere gelebilmekte güzel
Amin amin hepimizi inşallah Allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasio etsinAllah razı olsun canım beniminşallah guzel haberler beklıyorız hepımızden. Rabbim dar da koymasın
Bu arada hoşgeldin aramızaumutla sabırla bekleyelim inşallah
Hayyyy maşallah Allah'ım nasip etsin sana hepsi tutsun inşallahEvet gerçekten öyle çok şükür dün yumurtam toplandı on yumurta alındı bugün aradialr sekizi döllenmiş inşallah bu defa banada isteyen herkese de nasip olur vala aynen çok heyecanlıyım merakla bekliyorum simdiden
240 dan 371 e yükselebildi canım doktor 2 gün sonra yine kan istedi. Yüzde 55 artmış ama en az yüzde 60 artması gerekiyormuş. İnşallah yükselir dua etmekten başka çarem yok sen neyaptınPonchiK canim gunaydin sonucun cikti mi
Evet canımmm, biz beklemeden deneyelim istedik. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz en doğru zamandaAmannnnnn neyyyyy sende mi hamilesin yhaaaaaçok çok ama çok sevindim darısı bizlere inşallah kızlar Nil güneş bizim Aralık ayından da arkdaşımızdı bu denemesinde gebe kalmış Allah'ım bu nasıl güzel bi mutluluk
Hayırlısı olur insAllah bende oyle yapiyorum. Hangi sehirdensiniz. Bu kacinci deneme benim 3. De ondan soruyorumBu birkaç gün yatarak dinlenicem daha sonra ağır işler yapmadan normal hayata devam yukarılara uzanmak yok birde duşlar ılık su ile çok sıcak su yok daha önceki hamileliğimde de öyle yapmıştım
Merhaba trisequens kullanırken hangi renkte adet oldunuz acabaMerhabaalaarrbu saatte yazıyorum çünkü sabah doktor kontrolüm var tüp bebek sürecüm başlıcak inşallah ve heyecandan uyku tutmadı Bende pkos var 1 yıldır bebiş istiyoruz hiç gebeliğim olmadı. Bu ay tedaviye başlayabilelim regl gecikmesin diye trisequens kullandım. Benim de cuma ctesi lekelenme olup bugün kanamam başladı. Herkese bu yolda bol şans dilerim
cok sinirda artmis canim sen yine de stres yapma 2 gun sonra belli olur insallah kat kat artar. burda yavas ilerleyip saglikli devam eden cok okumustum ben zamaninda. bende bi dis gebelik gecirdim degerim basta 2 kat artti sonra yavasladi en son 3600 ile ameliyata girdim.tek tupum alindi. simdi de vok korkuyorum o yuzden. umarim bu gebeliklerimiz sagliklidir. ben 8.gun 87 10. gun 218 olarak cikti degerim ama bugun yaptirmadim. surekli kan vermek istemedim sali gunu tekrar yaptircam240 dan 371 e yükselebildi canım doktor 2 gün sonra yine kan istedi. Yüzde 55 artmış ama en az yüzde 60 artması gerekiyormuş. İnşallah yükselir dua etmekten başka çarem yok sen neyaptın
Çok amin canımEvet canımmm, biz beklemeden deneyelim istedik. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz en doğru zamanda
Canim seninde cikolata kistin vardi benim gibi benim ignede 4. Gunumde 1 yumurta goruldu acaba daha gelisir mi 5 gunum daha var ignelere birde senden kac yumurta cikti cikolata jisti olanlardan cok yumurta cikmiyormusMerhabalar canım benimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim mevcut. 8 Marta transfer oldum inşAllah hayırlısıyla hayırlı haber alırım
Tabiki de yer gül dua arasında inşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınızMerhaba kızlar bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim ilk denemeydi adeti bekliyorum 2. Transfer için dualarınızda bana da yer verir misiniz?