Elimde değil kendimi hep belirti ararken buluyorum.Benim de 3. Transfer 21 inde öğreneceğim sonucu hissetmemen çok normal belirti arama psikolojini kötü etkileme
Doktor banada normal dedi. İlaçların dozunu değiştirmeye gerek yokmuş.Ben 4. Gün ölçtürmüştüm E2 935 progesteron >60 yazıyor ama anlamlarını bilmiyorum . Hemşire normal dedi:/
Bana da aynısı söyledilerDoktor banada normal dedi. İlaçların dozunu değiştirmeye gerek yokmuş.
Anlıyorum seni. Evlatsızlıkla sınanmak evlatla sınanmakdan daha iyi bence ben hep böyle düşünüyorum.O
Elimde değil kendimi hep belirti ararken buluyorum.
Öyle tabi. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinAnlıyorum seni. Evlatsızlıkla sınanmak evlatla sınanmakdan daha iyi bence ben hep böyle düşünüyorum.
Hayırlı sonuçlar alırız inşAllah canım benim 4. Günüm. Kaçıncı gün embriyosu kaç adet transfer edildiMerhaba arkadaslar bugun transfer olan var mi benim gibi
Aminn :)Bana da aynısı söyledilerneyse umarım ikimizinki de olması gerektiği gibidir ve sonu da pozitif olur
bence belirti arama canim ya hormon seviyeleri surekli degisiyor. benim de oyle bi gunum bi gunumu tutmuyor. akisina birak stres yapmaYa arkadaşlar size birşey danışmam lazım. Dün kanı verip eve geldikten sonra göğüslerim aşırı hassastı ve şekli bile değişmeye başlamıştı. Ama bugün eski göğüslerime geri döndüm çok moralim bozuk. Dün dokunamıyodum acıdan bugünse bişey hissetmiyorum. Yarın 2.kanı vericem. Takmiyim diyorum ama elimde değil bilgisi olan var mı bu konuda? Sizce değerim düşüyor mu?
Merhaba arkadaslar bugun transfer olan var mi benim gibi
Bu birkaç gün yatarak dinlenicem daha sonra ağır işler yapmadan normal hayata devam yukarılara uzanmak yok birde duşlar ılık su ile çok sıcak su yok daha önceki hamileliğimde de öyle yapmıştımHakkımızda hayırlısi olur insAllah. Neler yapiyorsunuz neler dikkat ediyorsunuz
Hadi bakalım güzel haberler alalım canısı hep birlikte güzel günler yakınNeyse burayada yazayım benim beklediğim geldiiiiSıra kontrolde inşallah kist gitmiştir İnşallah transfer olurum da tutunur bebeklerim
Ay inşallah da sol kasığım çok kötü çok fenaHadi bakalım güzel haberler alalım canısı hep birlikte güzel günler yakın