MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ya arkadaşlar size birşey danışmam lazım. Dün kanı verip eve geldikten sonra göğüslerim aşırı hassastı ve şekli bile değişmeye başlamıştı. Ama bugün eski göğüslerime geri döndüm çok moralim bozuk. Dün dokunamıyodum acıdan bugünse bişey hissetmiyorum. Yarın 2.kanı vericem. Takmiyim diyorum ama elimde değil bilgisi olan var mı bu konuda? Sizce değerim düşüyor mu? 😢
bence belirti arama canim ya hormon seviyeleri surekli degisiyor. benim de oyle bi gunum bi gunumu tutmuyor. akisina birak stres yapma
kendine senin degerin cok guzel cikti hepimizden iyi sakin ol.🥰 bebis de stres olmasin annesi

Merhaba kızlar, ben de 7 martta transfer oldum
5. Gün tek embriyo. 5. Günüm bugün.
Hiç belirti yok. Arada karnıma ağrı giriyor sızı şeklinde. Korkuyorum. Sizler de var mi belirti? Durumlar nedir?

Bence vucudumuzu dinlemeyelim kizlar dinledikte belirti ariyoruz. Bu benim 3. Denemem insAllah bi sefer olur . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Katre_g Katre_g canımcım nasılsın oldu mu transfer işlemşn sabahtan beri yazmanı bekliyorum aklım sende 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Hakkımızda hayırlısi olur insAllah. Neler yapiyorsunuz neler dikkat ediyorsunuz
Bu birkaç gün yatarak dinlenicem daha sonra ağır işler yapmadan normal hayata devam yukarılara uzanmak yok birde duşlar ılık su ile çok sıcak su yok daha önceki hamileliğimde de öyle yapmıştım

Kız ben diğer gruba yazıp durmuşum diyorum ki ya bu kızlar niye aktif değil artık 😂😂😂

Neyse burayada yazayım benim beklediğim geldiiii💃🏻💃🏻 Sıra kontrolde inşallah kist gitmiştir 🤲🏻 İnşallah transfer olurum da tutunur bebeklerim 🤲🏻

X