Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen ilaçlarını İhmal etme her hamilelik aynı belirtiyi verecek diye birşey yok Dr bırak diyene kadar bırakma ilaçlarını benim ilk transferim hep agriliydi tutmadı ikinci transferimde hiçbir ağrım belirtim yoktu ve tuttu
Diğer topikten okudum durumunu adam sana minicik kana demiş kız korkma normal o kadar herkes daha çok kanama yaşıyor yatış yapılıyor sana minicik demiş korktuğun için yinede yatış yapılmış nazlı bi bebek mi olacak acaba annesi böyle oldupuma göre heee ne dersinNasılsınız
Ben dün bana göre kanama doktoruma göre lekelenme ile hastaneye yatış yaptım sabahta doktorum eve git ve dinlen bu çpk normal diyor benim beynim almıyor lekelenmenin neresi normal diyorum Büşra bi sakin ilk gebeliğin olduğu İçin panik yapıyorsun diyor galiba birazda haklı ama ne bileyim
Neyse sabah çıkardı beni eve geldim evde yatışlardayım
Ya hiçte minik değil bence gayet çok doktor herhalde böyle avuç avuç kan istiyor öyle olsa ben zaten kalpten giderimDiğer topikten okudum durumunu adam sana minicik kana demiş kız korkma normal o kadar herkes daha çok kanama yaşıyor yatış yapılıyor sana minicik demiş korktuğun için yinede yatış yapılmış nazlı bi bebek mi olacak acaba annesi böyle oldupuma göre heee ne dersin
Yaaaaa öyle deme en güzel zamanlar bunlar tabiki korkuyoruz sıkıntı olacak sanıyoruz ama tüp bebek yapanlarda bi çok var bu sıkıntıyı yaşayan ilaymilya vardı Aralık ayından olan bizi de oda o kadar çok korktu ki onu durumu baya kötüydü Allah'a şükğr şimdi hamile hemde ikiz ve cinsiyetleri bile belli olmuş o kadar korkulara rağmen bu durumlarda stres çok önemli bilmediğimiz yaşamadığımız bir duygu ama sanki bilgimiz var gibi sakin olmalıyız dualarım seninle inşallah güzel güzel geçirirsin gebeliğini canım korkma Allah yardım ederYa hiçte minik değil bence gayet çok doktor herhalde böyle avuç avuç kan istiyor öyle olsa ben zaten kalpten giderim
Ama öyle bir aksilik yatış yapıldı benim lekelenme kesildi
Balla nazlı mi olacak bilmiyorum ama olana kadar bizi mahvedecek gibi
Ay evet ilaymilya diğer topiğe geldi o beni çok sakinleştirdi Allah razı olsunYaaaaa öyle deme en güzel zamanlar bunlar tabiki korkuyoruz sıkıntı olacak sanıyoruz ama tüp bebek yapanlarda bi çok var bu sıkıntıyı yaşayan ilaymilya vardı Aralık ayından olan bizi de oda o kadar çok korktu ki onu durumu baya kötüydü Allah'a şükğr şimdi hamile hemde ikiz ve cinsiyetleri bile belli olmuş o kadar korkulara rağmen bu durumlarda stres çok önemli bilmediğimiz yaşamadığımız bir duygu ama sanki bilgimiz var gibi sakin olmalıyız dualarım seninle inşallah güzel güzel geçirirsin gebeliğini canım korkma Allah yardım eder
Amin canım haktan hayırlısı bizim mücadelemiz olana kadar devam Rabbim gücümüzü eksiltmesin... Sen korkma sakin kalmaya çalış bebişte etkilenmesin korkumdan telaşından Allah'ın izni ile bir daha olmaz inşallah kanaman rahat nefes alırsınAy evet ilaymilya diğer topiğe geldi o beni çok sakinleştirdi Allah razı olsun
Ya bana bir Fe haraketli kese aşagıya kaynaya çalışıyor dedi ya oda çok korkutuyor beni lekelenme başladığı gibi Tamm kayıyor diyorum
Saol canım Allah razı olsun
Rabbim en kısa zamanda sizlerde çok güzel geçecek hamilelik dönemleri nasip eylesin inşallah
Amin canım rabbim gücünüzü ve umudunuzu hep sizinle kılsın zorlu süreçlerAmin canım haktan hayırlısı bizim mücadelemiz olana kadar devam Rabbim gücümüzü eksiltmesin... Sen korkma sakin kalmaya çalış bebişte etkilenmesin korkumdan telaşından Allah'ın izni ile bir daha olmaz inşallah kanaman rahat nefes alırsın
Dün aynı şekilde gergin ve hisli idi kendileri bugün maşallah hiçbişicikleri yok, daha ben ne idrar ne kan tahlilde yaptırmadım 7. Günüm. EfkarlandumYa arkadaşlar size birşey danışmam lazım. Dün kanı verip eve geldikten sonra göğüslerim aşırı hassastı ve şekli bile değişmeye başlamıştı. Ama bugün eski göğüslerime geri döndüm çok moralim bozuk. Dün dokunamıyodum acıdan bugünse bişey hissetmiyorum. Yarın 2.kanı vericem. Takmiyim diyorum ama elimde değil bilgisi olan var mı bu konuda? Sizce değerim düşüyor mu?
Yapma böyle can cazım üzülme desem de üzülürsün daha kötü durumda olan kendimi ornek versem de herkesin yükü acısi kendine ağır zor kalu bela ayetini okudun mu bilmem ama hepimiz Allah a iman etmişiz demek ki bizim bilmediğimiz bir formd zaten yaratılmısiz eğer rabbim bize evlat nasip edicekse oda iman etti eğer olmuycaksa bu bir imtihan isyan edip Allah'a asi oluruz sabır ve tevekkül "Ali ra demiski zehirden acı olan sabretmektir " zor da olsa elimizden hicbirsey gelmez yaratma gücü yanlız Allah'ın üzme tatlı canını gidiyorum falan da deme emin değilim ama benimde negatif gibi hissediyorum bizde bütün negatifler toplandık yaparızNegatif sonucum kızlar herşey için teşekkür ederim. Hoşçakalın
Ben 4. Gün ölçtürmüştüm E2 935 progesteron >60 yazıyor ama anlamlarını bilmiyorum . Hemşire normal dedi:/Merhaba. Transfer sonrası e2 ve progesteron sonuçlarınız nasıl acaba? Benim e2: 258 progesteron: 22 çıktı. 6.günüm bugün
Yaa Ceyda Tekrar toparlanıp ümitlerinin yeşermesini dilerimNegatif sonucum kızlar herşey için teşekkür ederim. Hoşçakalın
Hakkında hayırlısı olsun bekleme işi çok zor ama sabırlı olmanı temenni ederim heleki 9.günden aşağı test yapma. Erken yapıp negatifi görünce o günleri geçirmek daha zor olur. Nacizane tavsiyem.Selam kızlar pozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun sağ salim kucaklarınıza alın negatif alan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin tekrar deneyin vazgeçmeyin bende bugün transfer oldum en zor süreç bekleme
Erken gebelik testi cıkıyor net silik de olsaHahahbaba kırmızı çubuk oldu kırmızı kürdan puhahhana ilk çubuğun günahı olmaz dedim parçaladım. Ekradaki plastikten anlamadım.
Kan testi dışındaki tüm testlerin yanılma payı olduğunu unutma lütfen ya şu an hamileysen ve kullanmadığın ilaçlar yüzünden daha kötü sonuçların olursa bunu düşünAma pozitif olsaydı silik de olsa çıkmaz mıydı. Negatif olunca boş yere de ilaç kullanmak gelmiyor içimden hiç
Cok üzüldüm yaNegatif sonucum kızlar herşey için teşekkür ederim. Hoşçakalın
Benim de 3. Transfer 21 inde öğreneceğim sonucu hissetmemen çok normal belirti arama psikolojini kötü etkilemeBenim gibi 3. Embriyo transferi olan var mı bugün benim 4.günüm ve hiçbir şey hissetmiyorum hala