MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Allah razı olsun canım benim inşallah guzel haberler beklıyorız hepımızden. Rabbim dar da koymasın

Niye insana böyle oluyor bilmiyorum birine sevinirken de ağlıyoruz uzulurken de ağlıyoruz kalbim kaldı burda rabbim en güzelini sana da nasip etsin inşaallah
Canım benim Allah razı olsun bir insanı mutlu etmek için şu samimiyet yeter. Rabnim gönlündeki tüm ihtiyaçları gidersin eksiksiz karşına hep senin gibi güzel insanlar çıkarsın

PonchiK aynencanim C cansevr CYdA ve nickini hatırlayamadığım diğer dostlar ben artık bayaa bi buralara girmem pozitif çıkanlara tekrar hayırlı olsun inşallah süreciniz mutlu mesut geçer ve inşallah çifter çifter alırsınız kucağınıza kuzularınızı. ❤Yeni başlayanlar da inşallah güzzel haberler alırlar Benim gibi ağlamaktan gözleri şişip ilk akşamdan yatağa giren ama uyku tutmayan kan testi negatif kendisi pozitif dostlar sizleri de gözlerinizden öpüyorum hep birlikte güzel bi süreç geçirdik yoldaş olduk Allah razı olsun. Inşallah bir gün bebeğini bekleyenler grubunda karşılaşmak nasip olur hayırla kalın

Canım benim Allah sendende razı olsun. Her şerde bir hayır vardır muhakak. Rabbime sığın. Hep dua ediyorum Rabbim isteyen uğraşan emek veren herkesin dualarını kabul etsin. En yakın zamanda kucaklarını doldursun inşallah. Üzülme demekki vakti değildi bundada bir hayır var diye düşün. Hiç ummadığın bir anda kavuşacaksın belki de bebeğine Rabbim sabır güç kuvvet versin kuzum

Canım sonuç hala çıkmadı.. Herşey için destekleriniz için teşekkür ederim canım Allaha emanet ol sende İnşaAllah Rabbim en kısa vakitte gönlümüzün muradını nasip edecek vakti var

Al benden de o kadar sabah ki gülüşümün acısını acı acı çıkarıyorum gözlerim şiş, bende hepinize teşekkür ederim destek oldunuz. Herşey de bir hayır var demekki. Geri de kalan keşke embriyom olsaydı ama yok. Demekki daha zamanı değil eksiklerimiz var , daha temiz sayfalarla tekrardan deneriz inşallah Allah o gücü hepimize versin . Sanırım bende giremem sayfaya kendime gelmem zor olur. Pozitif gören arkadaşlar tekrardan tebrik ederim Rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Emzirirken doğum yaparken hamileyken bizleri de dualarınızda unutmayın sizleri seviyorum

Umarim Allah sana en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip eder. Seni o kadar iyi anliyorum ki keske elimizden bisey gelse ama gelmiyor. Destegin icin tesekkurler.

Herkese günaydın CYdA aynı gün transfer olmuştuk? Sen dün test yapacaktın? Ama yazmamışsın hiç. Umarım iyisindir

Bidahakine iyi bi doktor bulup o şekilde devam edebilirim anca senin sonuç ne çıkmadı mı

P Punk3 Benim dün testim negatif çıktı. Kan verdim sonuç hala çıkmadı. Sürekli ona bakıyorum. Pazartesi günü kendi test günüm negatif olduğunu düşünüyorum.

Kızlar bugün 7. Günümdü. İnternetten baktım 3.gün embriyoları 7.gün silik de olsa çıkıyormuş. Test yaptım negatif. Zaten biliyordum akıntım falan hiç yok. Hamile kalınca akıntı oluyo. Ağrılarım da yok şu an. Zaten sürpriz olmadı berbat bir tedavi oldum ne rahim kalınlığım ölçüldü ne östrojen progesteron seviyem. Öyle bodoslama koydular embriyoyu. Ki embriyo da kaliteli değildi. İlaçları kullanmıycam artık. Vücuduma boş yere hormon alıyorum

Cok garip benim de yumurtam buyumedi 14 de kalmıs hayırlısı benim serüven burada bitti zaten bir dahada olmaz .yumurtlayamıyorum .negatif çıkan arkadaşlar kendinizi üzmeyin bir şansınız olabilir ama benim gibi hiç şansı olmayanları düşünün nasip

Ya arkadaşlar size birşey danışmam lazım. Dün kanı verip eve geldikten sonra göğüslerim aşırı hassastı ve şekli bile değişmeye başlamıştı. Ama bugün eski göğüslerime geri döndüm çok moralim bozuk. Dün dokunamıyodum acıdan bugünse bişey hissetmiyorum. Yarın 2.kanı vericem. Takmiyim diyorum ama elimde değil bilgisi olan var mı bu konuda? Sizce değerim düşüyor mu?

Nasılsınız
Ben dün bana göre kanama doktoruma göre lekelenme ile hastaneye yatış yaptım sabahta doktorum eve git ve dinlen bu çpk normal diyor benim beynim almıyor lekelenmenin neresi normal diyorum Büşra bi sakin ilk gebeliğin olduğu İçin panik yapıyorsun diyor galiba birazda haklı ama ne bileyim
Neyse sabah çıkardı beni eve geldim evde yatışlardayım

Lütfen ilaçlarını İhmal etme her hamilelik aynı belirtiyi verecek diye birşey yok Dr bırak diyene kadar bırakma ilaçlarını benim ilk transferim hep agriliydi tutmadı ikinci transferimde hiçbir ağrım belirtim yoktu ve tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…