- 31 Mart 2018
- 243
- 343
- 31
Bende de ağrı var makata vuran bir ağrı değil ama rahmim ağrıyor resmen hafif hafif benim daha 3.günümkızlar benim sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyo böyle afedersiniz makata vuruyor. Çok şiddetli değil ama 2 3 gündür var. Bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosu. Progesteron mu yapıyor bunu
Uzaktan uzaktan izliyorum sizi bazen gülüp duygulaniyorum. Bende karmasigim ruhsal olarak. Test yapmadim deli gibi korkuyorum hem daha günüm var bayagi 3 gunluk embriyonun 6. Gunundeyim zaman gecmek bilmiyor. Gun yaklaştıkça korkuyorum. Bugun cok agladim. Nedwnse bi umudumu kaybettim. Normalde her gün onlarla konuşuyordum. Bu arada sana ve inanin burdaki herkese dua ediyorum namazlarımda ❤❤B Biumut4733 nerdesinnnn
Allah razı olsun canım. Benimde 3gün embriyosu 3.günüm ve hiç bir şey hissedemiyorum. İnşAllah pozitifleri görürüzUzaktan uzaktan izliyorum sizi bazen gülüp duygulaniyorum. Bende karmasigim ruhsal olarak. Test yapmadim deli gibi korkuyorum hem daha günüm var bayagi 3 gunluk embriyonun 6. Gunundeyim zaman gecmek bilmiyor. Gun yaklaştıkça korkuyorum. Bugun cok agladim. Nedwnse bi umudumu kaybettim. Normalde her gün onlarla konuşuyordum. Bu arada sana ve inanin burdaki herkese dua ediyorum namazlarımda ❤❤
Korkma Allahın dediği olur test yapma erken daha bekleUzaktan uzaktan izliyorum sizi bazen gülüp duygulaniyorum. Bende karmasigim ruhsal olarak. Test yapmadim deli gibi korkuyorum hem daha günüm var bayagi 3 gunluk embriyonun 6. Gunundeyim zaman gecmek bilmiyor. Gun yaklaştıkça korkuyorum. Bugun cok agladim. Nedwnse bi umudumu kaybettim. Normalde her gün onlarla konuşuyordum. Bu arada sana ve inanin burdaki herkese dua ediyorum namazlarımda ❤❤
Bu arada adasiz çaktırmaAllah razı olsun canım. Benimde 3gün embriyosu 3.günüm ve hiç bir şey hissedemiyorum. İnşAllah pozitifleri görürüz
Ceydacım sonucun hala çıkmadı mı ? Merakla bekliyorummM mucizemibeklerken111 kendine kapanma duygularını yaz en azından rahatlarsın diğer türlü hiç zaman geçmiyor benim çubukları görmüşsündür bi var bi yok oldular test verdik akşam oldu hala sonuç yok belirti desen hiç bişi yok işler poka sardı. Sizde bizden negatif görüp kendinize korku yüklemeyin inşallah pozitif olucak Allahın izni ile bak ne güzel hissediyordum benimle die o duygunu koru koruya yenik düşme
Bu arada adasiz çaktırmabenum dun ve ondan onceki gun bayagi sancim oldu rahimde adetteki gibiydim. Bugun birsey yok bakalim. Insan sevinsin mi üzülsün mu bilmiyor
Yok canım çıkmadı. Çıkınca paylaşıcam hemenCeydacım sonucun hala çıkmadı mı ? Merakla bekliyorumm
Sonucum çıktı 240, Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki isteyen herkeslere Allahım nasip etsin. Sizler bana çok destek oldunuz Allahım yar ve yardımcınız olsun. Ümidi kırılanlar olumsuz sonuç alanlar olmuş çok üzüldüm. Yine de ümidinizi kırmayın
Sonucunu okurken burnum sızladı gözlerim doldu maşallah canım saglikli hayırlı evlat olsunSonucum çıktı 240, Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki isteyen herkeslere Allahım nasip etsin. Sizler bana çok destek oldunuz Allahım yar ve yardımcınız olsun. Ümidi kırılanlar olumsuz sonuç alanlar olmuş çok üzüldüm. Yine de ümidinizi kırmayın nolur.
Niye insana böyle oluyor bilmiyorum birine sevinirken de ağlıyoruz uzulurken de ağlıyoruz kalbim kaldı burda rabbim en güzelini sana da nasip etsin inşaallahÜzgünüm kızlar benim hikayemde burda bitti. Kan sonucu negatif maalesef isterdim ki bu son uğraşım olsun ama olmadı nasip.....
Rabbim inşallah güzel haberlerinizi vermeyi nasip etsin duamda yer verecem gerçekten samimi olarak Allah sizide bekleyen herkeside sevindirsin.bende yarın yumurtalar toplanacak inşallah beşinci güne ulaşırlar. Bu ikinci denemem benim inşallah hepimiz bu ayda güzel haberler verelimKızlar trasnferım oldu. Orta kalote 2 adet.5.gün embrıyosu doktor tutunavılvek kalıtede dedı. Su an oldum. Yatıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizden de güzel haberker bekleyelim hayırlısı ile güzel sonuçlar almanız dileğiyle diyelim bizdeRabbim inşallah güzel haberlerinizi vermeyi nasip etsin duamda yer verecem gerçekten samimi olarak Allah sizide bekleyen herkeside sevindirsin.bende yarın yumurtalar toplanacak inşallah beşinci güne ulaşırlar. Bu ikinci denemem benim inşallah hepimiz bu ayda güzel haberler verelim
Amin amin inşallah hepimiz güzel haberler verelim.ikinci deneme ama çok heyecanliyim vala inşallah rabbim bu defa nasip eder hepimizeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizden de güzel haberker bekleyelim hayırlısı ile güzel sonuçlar almanız dileğiyle diyelim bizde
Benimde ikinci denemem olcak nasipseAmin amin inşallah hepimiz güzel haberler verelim.ikinci deneme ama çok heyecanliyim vala inşallah rabbim bu defa nasip eder hepimize