MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

kızlar benim sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyo böyle afedersiniz makata vuruyor. Çok şiddetli değil ama 2 3 gündür var. Bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosu. Progesteron mu yapıyor bunu

kızlar benim sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyo böyle afedersiniz makata vuruyor. Çok şiddetli değil ama 2 3 gündür var. Bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosu. Progesteron mu yapıyor bunu
Bende de ağrı var makata vuran bir ağrı değil ama rahmim ağrıyor resmen hafif hafif benim daha 3.günüm

Uzaktan uzaktan izliyorum sizi bazen gülüp duygulaniyorum. Bende karmasigim ruhsal olarak. Test yapmadim deli gibi korkuyorum hem daha günüm var bayagi 3 gunluk embriyonun 6. Gunundeyim zaman gecmek bilmiyor. Gun yaklaştıkça korkuyorum. Bugun cok agladim. Nedwnse bi umudumu kaybettim. Normalde her gün onlarla konuşuyordum. Bu arada sana ve inanin burdaki herkese dua ediyorum namazlarımda ❤❤👭🏻🎈😓🥺😊😥🙄🤯

Uzaktan uzaktan izliyorum sizi bazen gülüp duygulaniyorum. Bende karmasigim ruhsal olarak. Test yapmadim deli gibi korkuyorum hem daha günüm var bayagi 3 gunluk embriyonun 6. Gunundeyim zaman gecmek bilmiyor. Gun yaklaştıkça korkuyorum. Bugun cok agladim. Nedwnse bi umudumu kaybettim. Normalde her gün onlarla konuşuyordum. Bu arada sana ve inanin burdaki herkese dua ediyorum namazlarımda ❤❤👭🏻🎈😓🥺😊😥🙄🤯
Allah razı olsun canım. Benimde 3gün embriyosu 3.günüm ve hiç bir şey hissedemiyorum. İnşAllah pozitifleri görürüz

Korkma Allahın dediği olur test yapma erken daha bekle

M mucizemibeklerken111 kendine kapanma duygularını yaz en azından rahatlarsın diğer türlü hiç zaman geçmiyor benim çubukları görmüşsündür bi var bi yok oldular test verdik akşam oldu hala sonuç yok belirti desen hiç bişi yok işler poka sardı. Sizde bizden negatif görüp kendinize korku yüklemeyin inşallah pozitif olucak Allahın izni ile bak ne güzel hissediyordum benimle die o duygunu koru koruya yenik düşme

Allah razı olsun canım. Benimde 3gün embriyosu 3.günüm ve hiç bir şey hissedemiyorum. İnşAllah pozitifleri görürüz
Bu arada adasiz çaktırma 🤗😉 benum dun ve ondan onceki gun bayagi sancim oldu rahimde adetteki gibiydim. Bugun birsey yok bakalim. Insan sevinsin mi üzülsün mu bilmiyor

M mucizemibeklerken111 kendine kapanma duygularını yaz en azından rahatlarsın diğer türlü hiç zaman geçmiyor benim çubukları görmüşsündür bi var bi yok oldular test verdik akşam oldu hala sonuç yok belirti desen hiç bişi yok işler poka sardı. Sizde bizden negatif görüp kendinize korku yüklemeyin inşallah pozitif olucak Allahın izni ile bak ne güzel hissediyordum benimle die o duygunu koru koruya yenik düşme
Ceydacım sonucun hala çıkmadı mı ? Merakla bekliyorumm

Memnun oldum canım 🤗 Valla Rabbim yardımcımız olsun belirti arıyorum belirti yok 😂 hiçnirşeyde hissedemiyorum sanırım çok üzülmemek için böyle hissediyorum

Sonucum çıktı 240 :dua:, Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki isteyen herkeslere Allahım nasip etsin. Sizler bana çok destek oldunuz Allahım yar ve yardımcınız olsun. Ümidi kırılanlar olumsuz sonuç alanlar olmuş çok üzüldüm. Yine de ümidinizi kırmayın

Sonucum çıktı 240 :dua:, Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki isteyen herkeslere Allahım nasip etsin. Sizler bana çok destek oldunuz Allahım yar ve yardımcınız olsun. Ümidi kırılanlar olumsuz sonuç alanlar olmuş çok üzüldüm. Yine de ümidinizi kırmayın nolur.
Sonucunu okurken burnum sızladı gözlerim doldu maşallah canım saglikli hayırlı evlat olsun

Üzgünüm kızlar benim hikayemde burda bitti. Kan sonucu negatif maalesef isterdim ki bu son uğraşım olsun ama olmadı nasip.....😢😢
Niye insana böyle oluyor bilmiyorum birine sevinirken de ağlıyoruz uzulurken de ağlıyoruz kalbim kaldı burda rabbim en güzelini sana da nasip etsin inşaallah

Kızlar trasnferım oldu. Orta kalote 2 adet.5.gün embrıyosu doktor tutunavılvek kalıtede dedı. Su an oldum. Yatıyorum
Rabbim inşallah güzel haberlerinizi vermeyi nasip etsin duamda yer verecem gerçekten samimi olarak Allah sizide bekleyen herkeside sevindirsin.bende yarın yumurtalar toplanacak inşallah beşinci güne ulaşırlar. Bu ikinci denemem benim inşallah hepimiz bu ayda güzel haberler verelim🙏🤲

Rabbim inşallah güzel haberlerinizi vermeyi nasip etsin duamda yer verecem gerçekten samimi olarak Allah sizide bekleyen herkeside sevindirsin.bende yarın yumurtalar toplanacak inşallah beşinci güne ulaşırlar. Bu ikinci denemem benim inşallah hepimiz bu ayda güzel haberler verelim🙏🤲
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizden de güzel haberker bekleyelim hayırlısı ile güzel sonuçlar almanız dileğiyle diyelim bizde ❣️❣️❣️

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizden de güzel haberker bekleyelim hayırlısı ile güzel sonuçlar almanız dileğiyle diyelim bizde ❣️❣️❣️
Amin amin inşallah hepimiz güzel haberler verelim.ikinci deneme ama çok heyecanliyim vala inşallah rabbim bu defa nasip eder hepimize🤲🙏❤️

X