MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhaba güzel bir süreç diliyorum öncelikle😊Opu sonrası ikinci adeti beklerken gecikme yaşadınız mı? Adet başlayınca iğne içeren ilaçlarınız olmadı mı?
Teşekkür ederim hepimizin süreci güzel geçer inşallah. Opu sonrası adetim 3-4 gün gecikmişti ondan sonraki adet tam vaktinde geldi. 2.Adet başlayınca kontrole gittim rahim kalınlığına baktı doktorum, iğne vermedi sadece Estrofem hapı verdi ve folik asit ve d vitamini takviyesine devam etmem istendi. Belki 15 marttaki kontrolden sonra iğne verebilir merakla bekliyorum.

O zaman döllenme veya yumurta veya sperm kalitesinde sorun var..
Sebepsiz infertilitede en büyük sorun 5.güne çok az gidiyor.
Rabbim yardımcınız olsun.. İnş bunlar tutar ve devamı gelir..
Bizde mofoloji 0 dı, ama kromozom normal gelince doktor başı normal olan her spermi seçebiliriz sorun olmaz dedi.. 12 tane 5.gün embryo oluştu..
Bizde gerçekten sorun spermlerdi :KK70:
Ama şimdi tutunma olmayınca sorun tutunma mıydı diyorum bende :)
Bakalım bu tutunsun inş ve sorunlarımız bitsin..
Ay amin inşallah 🤲🏻🥰 döllenme iyi toplanan en fazla 1-2 fire belki veriyor. Sonra yumurta kalitesi de sanırım iyi çünkü 3. Güne hepsi güzel kalitede gidiyor. 5. Gün ve 6. Günlerim var ama kalite mükemmel değil işte bakacağız. Pko da değilim tabi çok yumurta çıkmıyor. Hayırlısı inşallah Rabbim ol derse🤲🏻 sayılar her şey boş aslında.

Üzgünüm kızlar benim hikayemde burda bitti. Kan sonucu negatif maalesef isterdim ki bu son uğraşım olsun ama olmadı nasip.....😢😢
Benim de negatif 😔😔 doktor çok ümitliydi o bile şaşırdı. Rabbim yazmadıysa olmuyor işte. Herkesim sınavı farklı işte. Rabbim geçemeyeceğimiz sınavlara sokmasın bizi inşallah. Ve kim gönülden istiyorsa onlara evlat nasip etsin inşallah. Bana adet olunca yine gel dedi doktor ama aynı şeyleri tekrar yaşayacak gücü kendimde bulamıyorum. Bakalım...

Ay amin inşallah 🤲🏻🥰 döllenme iyi toplanan en fazla 1-2 fire belki veriyor. Sonra yumurta kalitesi de sanırım iyi çünkü 3. Güne hepsi güzel kalitede gidiyor. 5. Gün ve 6. Günlerim var ama kalite mükemmel değil işte bakacağız. Pko da değilim tabi çok yumurta çıkmıyor. Hayırlısı inşallah Rabbim ol derse🤲🏻 sayılar her şey boş aslında.
Allah yardımcınız olsun..
Bende pko değilim.. Belki ondan o kadar oldu..
Aynen ben burada amh düşüklüğü ile 1 embryosu oluşup ilk embryoda pozitif ola çok okudum.
Rabbim ol desin yeter gerçekten :dua::dua:

Çok zor zamanlar geçirmişsin ama çok şükür ki ilk transferde de pozitif gördün. Ben de bana hep yat diyenlere seni örnek gösteriyorum, hiç yatmamış ama pozitif diyorum😊
Öyle gerçekten canım. İlk transferim değil 3.transfer bu bu arada 😀 transferden kalkıp derse gittim o gün bile yatmadım yani. Okulda pazartesi günleri nöbetçiyim 08.30 dan 16.00 ya kadar ful ayaktaydım nerdeyse. Bi de dersi hep ayakta anlatıyorum. Arada tenefüslerde oturuyordum sadece o da öğrenciler soru filan getirirse onu da yapamıyorum.

Ben sabah aile hekiminden vermiştim. Hala sonuç çıkmadı çıkınca yazıcam. 🌻

Devlete gitsem 1 buçuk saatte ama o da uzaktı özele verdim akşam çıkacakmış. Üzülmek istemiyorum yaa 1 haftalık süreçte bile bebişlerimle olmak güzeldi 🥰 bide şeyi düşünüyorum şimdi pozitif oldu daha sonra değer düşse kimyasal olsa ? Veya hamile kalsam düşse , doğurduktan sonra kaybetsem ya da 😏 bunlar daha zor bişe Allah yaşayanlara bolca sabır versin. Gözle görülmeyen sadece mikroskopla görünen bebişe ne kadar üzülüyoruz ama çoğu kişi dediğim gibi acılar yaşıyor onlar daha zor imtihan olduğu apaçık ortada ve bu imtihanı geçeceğim ben güçlü kalarak 💪🏽 🥰🥰
Evet kuzum. Güçlü kal. İnan bana biraz zaman geçsin hemen tekrar yaptırmak isteyeceksin öyle bir duygu ki bu vazgeçmek istesen bile vazgeçemiyorsun ❤️

Sabah güldüm sinirden bide 3. Gün embriyosu diye çıkmaz hemen diye düşündüm . ama kan sonucum 0.100 şuan ki halimi anlatamam çok kötüyüm

Öyle gerçekten canım. İlk transferim değil 3.transfer bu bu arada 😀 transferden kalkıp derse gittim o gün bile yatmadım yani. Okulda pazartesi günleri nöbetçiyim 08.30 dan 16.00 ya kadar ful ayaktaydım nerdeyse. Bi de dersi hep ayakta anlatıyorum. Arada tenefüslerde oturuyordum sadece o da öğrenciler soru filan getirirse onu da yapamıyorum.
Yaa ben ilk transfer sanıyordum. Ben de kalktım artık ufaktan temizlik falan yaptım kafamda yatma işi bitti artık😊Bende de 4opu 7transferim var. Artık doktora gitmek bana markete gitmek gibi geliyor üstelik 2saat yol gidiyorum😄 milletin acıtıyor dediği iğneler bana vız geliyor artık sürekli yapmaktan.

Sabah güldüm sinirden bide 3. Gün embriyosu diye çıkmaz hemen diye düşündüm . ama kan sonucum 0.100 şuan ki halimi anlatamam çok kötüyüm
Allah yazmadıysa dünya bi araya gelse olmuyor işte. Kadere teslim olmak lazım.

Hıc üzülme benım 5.gun embriyosuydu 8.günde lkanamm başladı 0.1 çıktı dün bıde doktor ınanmamıs gıbı yarın tekrar kan ver dıyor

Benim de negatif 😔😔 doktor çok ümitliydi o bile şaşırdı. Rabbim yazmadıysa olmuyor işte. Herkesim sınavı farklı işte. Rabbim geçemeyeceğimiz sınavlara sokmasın bizi inşallah. Ve kim gönülden istiyorsa onlara evlat nasip etsin inşallah. Bana adet olunca yine gel dedi doktor ama aynı şeyleri tekrar yaşayacak gücü kendimde bulamıyorum. Bakalım...
dondurulmuş kaldı mı. üzüldüm adınıza bu süreç zor maalesef

Sonucu pozitif çıkanlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. Negatif çıkanda çok Rabbim sizlere sabır güç kuvvet versin canlarım. Bugün benimde tramsferimin 3.günü ve bende hiçbirşey hissetmiyorum. Ve hatta hiç tutmamış gibi hissediyorum 😔

Canım nasılsın eminim pozitif günleri görücez vaktimiz gelmedi emin ol Allah yazmadan olmuyor ama İnşaAllah birgün olacak duaya istemeye devamm hala çıkmadı sonucum ama eminim negatif

Canım nasılsın eminim pozitif günleri görücez vaktimiz gelmedi emin ol Allah yazmadan olmuyor ama İnşaAllah birgün olacak duaya istemeye devamm hala çıkmadı sonucum ama eminim negatif
Negatif diyerek kendine olumsuzluk yükleme lütfen 😌 Rabbim utandırır inşallah güzel değerli bi pozitif alırsın🤲🏻

X