MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

hayirli olsuuun canimmm cok sevindimmm

Üzgünüm kızlar benim hikayemde burda bitti. Kan sonucu negatif maalesef isterdim ki bu son uğraşım olsun ama olmadı nasip.....
Allah yardımcımız olsun canım İnşaAllah en güzel vakitte güzel sonuçlar alırsın. Çok kırıcı çok yıpratıcı bir süreç ama nasip olmayınca olmuyor. Güzel kızına Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin.. İnşaAllah gönlünün muradı ummadığın anda bulsun seni

Üzgünüm kızlar benim hikayemde burda bitti. Kan sonucu negatif maalesef isterdim ki bu son uğraşım olsun ama olmadı nasip.....
Yaa nabii çok ama çok üzüldüm. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar ayağa kalkıp ümitlerinin yeşermesini dilerim canım

Sonucum çıktı kızlar, 68. Test günün pazar senin erken yapmana rağmen iyi dedi hoca ama bakalım nasip. Şu cuma vakti hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Maşallah, gözün aydın. Tamamına ersin inşallah. Güzel dualarına da amin tabiki

İnş... İnş hepimiz pozitifi görürüz. Özellikle tüp bebekte negatif görmek o kadar zor ki
Sizin kaçıncı gün?

İnş... İnş hepimiz pozitifi görürüz. Özellikle tüp bebekte negatif görmek o kadar zor ki
Sizin kaçıncı gün?
Benim henüz transfer hazırlığı 21 inde kontrolüm var o gün söyleyecek transfer gününü inşallah. Aşırı zor benim de 3.denemem olacak 5.gün iki adet iyi kalitede embriyo transfer edilecek nasipse. Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin bu yoldaki tüm arkadaşlarım pozitifi görsün tez zamanda.

İnş tez vakitte pozitifi görürsünüz... Çift embryo olanlarda genelde başarı oranı yüksek oluyor...
Siz daha önceden histerskopi falan yaptınız mı? Başarısızlık nedenleri irdelendi mi?

Merhaba, test sonucu pozitif olanları kutluyorum. Negatif olan arkadaşlara da bir sonraki denemelerinde şans ve kolaylıklar diliyorum. İlk Tüp bebek tedavimdeyim opu sonrası embriyolarım dondurulmuştu. Üstüne iki adet süreci bekledim. Şimdi 15 martta kontrolüm var. Sadece Estrofem ve vitamin takviyeleri kullanıyorum. İnşallah bu sefer transfere uygun olurum

İnş tez vakitte pozitifi görürsünüz... Çift embryo olanlarda genelde başarı oranı yüksek oluyor...
Siz daha önceden histerskopi falan yaptınız mı? Başarısızlık nedenleri irdelendi mi?
İnşallah Tabi tabi histeroskopi, rahme çizik, intralipit, gebelik aşısı vs hepsi denendi. Bizim bir sorunumuz yokmuş. İlk toplamada 7 embriyo 3. gün çok iyi kalitede donduruldu. Ama 2.transferde 3/5 ardışık yapılacaktı 5.güne 1 tane 4bc kalitede gitti. Sonra 3.deneme için tekrar toplama yapıldı 6 adet 5.güne götürüldü 2 adet iyi kalitede(4bb,3bb)şeklinde gitti. Bence sorun bu olabilir.

O zaman döllenme veya yumurta veya sperm kalitesinde sorun var..
Sebepsiz infertilitede en büyük sorun 5.güne çok az gidiyor.
Rabbim yardımcınız olsun.. İnş bunlar tutar ve devamı gelir..
Bizde mofoloji 0 dı, ama kromozom normal gelince doktor başı normal olan her spermi seçebiliriz sorun olmaz dedi.. 12 tane 5.gün embryo oluştu..
Bizde gerçekten sorun spermlerdi
Ama şimdi tutunma olmayınca sorun tutunma mıydı diyorum bende :)
Bakalım bu tutunsun inş ve sorunlarımız bitsin..

Üzüldüm canım Nasipten öteye yol yok,gücünüzü topladığınızda yeniden denersiniz.Allah elindekinin acısını göstermesin,onu hakkını vererek yetiştirmeyi nasip etsin.

Asla vazgeçmeyin kızlar. Sayısız ilaç tedavileri, 1 aşılama, 3 hsg, 2 histeroskopi ve tam 9 kere yumurta toplama. Ve ben ilk kez gördüm o kırmızı çizgiyi. Maddi manevi ne kadar yıprandığımız anlatmam mümkün bile değil. Rabbim şu u vakitler hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba güzel bir süreç diliyorum öncelikleOpu sonrası ikinci adeti beklerken gecikme yaşadınız mı? Adet başlayınca iğne içeren ilaçlarınız olmadı mı?

Üzme canını bak benımde oyleydı ne yapacaksın baştan saracaksın sıkma canını ben 3 günden berı kendımı mahvettim bu konuda

Çok zor zamanlar geçirmişsin ama çok şükür ki ilk transferde de pozitif gördün. Ben de bana hep yat diyenlere seni örnek gösteriyorum, hiç yatmamış ama pozitif diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…