MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

ben de verdim sonucu bekliyorum artmis mi artmamis mi kalp krizi gecirce heyecandan
Seninkine kesin gözüyle bakıyoruz canımmaaşallah❤ sen keseye hecanlan bence artıcak zaten. Ay keseden sonra kalp var ondan sonra cinsiyet bitmiyo ki heyecan. İnşallah bizde görürüz

Aynen ben 2 keredir transfer yapıyorum, doktor her ikisinde de çatlatma iğnesi yaptı. Başka arkadaşta doğal siklus yapmıştı, ona da vermişlerdi.
biraz araştırdım yabancı kaynakları etkili bir yönteme benziyor hayırlısı artık. Kaç günde geçiyor etkisi acaba evde test yapmak için?

Çok güzel haber, Rabbim tamamına erdirsin inşallah

biraz araştırdım yabancı kaynakları etkili bir yönteme benziyor hayırlısı artık. Kaç günde geçiyor etkisi acaba evde test yapmak için?
Benim doktorum transferden 7 gün önce yaptı.. İğne yapınca rahimde dalgalanmalara sebebp oluyor, 7.günden sonra rahim hareketleri sakinleyecek ve bebeğin tutunması için ortam oluşturacak dedi..
Diğer transferde takip etmiştim. 5. gün erken gebelik bomboştu. 11-12.gün gibi etkisi geçiyor yani...

Kuzum pazartesi vercgm kanı. Şuan tatildeyimmm

Ah canım benim geçmiş olsun ve inşallah bu sefer pozitifi görürsün yarın yapacaksınız sanırım test. Ne güzel açıklamış doktorunuz inşallah şifa olsun. 9.gün o zaman test yaparım dayanamam. İnşallah güzel haberinizi alalım da sizin umut olsun cümlemize dualarım sizinle.

Bak demekki yatsan da gezsende tatilde de olsan olunca okuyor yeterki ol desin çok sevindim canım senin adına İnşallah kanda da çok güzel sonuç alırsın daha da iyi olursun
Ay aynen kuzummm Rabbim ol desin yeter ki ve ben sadece 2 gün yattm. Sonra kalktm 6 saatlik yolla tatile geldim burda hiç oturmadm. İnşallah sağlıkla ilerlerde canım dua et lütfen

Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun eğer sonucun negatif olursa dondurulmuşları bile olamayanları düşün. Şükür için sebepler bul. Eğer pozitif se inşallah kat kat artar değerin. Sana şunu da söyleyeyim eltim idrar testinde hiç pozitif görmedi ama hiiiiç, silik dahi görmedi. Kızı kan testinde gösterdi kendini. Haklarımızda hayırlısı öpüyorum

Ay aynen kuzummm Rabbim ol desin yeter ki ve ben sadece 2 gün yattm. Sonra kalktm 6 saatlik yolla tatile geldim burda hiç oturmadm. İnşallah sağlıkla ilerlerde canım dua et lütfen
Tatilde kafan rahattı demek ki yani hep pozitif olup hiç stresli süreç geçirmedin ne güzel inşallah bütün kalbimle duamdasın sana sımsıkı sarılıp sonuna kadar seninle olsun miniş

Kızlar liste düzenleme yapayım mı kan sonucundan sonra mı onarayım

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah hakkımızda en iyisini nasip eder merak etme kalbini ferah tut. Çok güzel olacak inşallah en kısa zamanda güzel haberler alacaksın.

Çok sevindim adınıza,sağlıkla sonuçlansın inşallah

Maşallah herşey yolunda gidiyor. Değerin çok güzel çıkmış İnşaAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Umarım birgün bizde pozitif görürüz. Senin adına çok sevindim

Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…