MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhaba kızlar kan verdim. Sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum. 😭

8. Günüm dün ki test hayalet çizgiydi bu sabah ki erken teste hiç birşey yok dün ki test ne kadar umut verici olsada kalben bir şüpem vardı zaten.

Herşey nasip Allah ol demedikden sonra yapacak birşeyimiz malisef yok bende çok isterdim sabah koyulaşsın ama olmadı. 😟😟😟Geri de kalan 3 emriyom var umarım onlarda pozitif görürüm.

5. Gün blastokist emriyo ve çift transfer olmayınca olmuyor 3. 5. Gün emriyosu Olarak sakın takılmayın. Nasip işi demekki vakti zamanı değilmiş. Herşey için destekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım pozitif olan arkadaşlar bebeklerine sağ sağlim kavuşur.

Transfer olan arkadaşlarda güzel pozitif haberler alır. 🤲🏻🤲🏻
8. Gün pozitif 10. Gün negatif , kanda pozitif gören kişileri de okumuştum mucize işte inşallah olur sizinde 🥺 dondurulmuş embriyonuz var bu denemede tutmazsa neden tutmadığını düşünerek diğer transferine onları düzelterek başla inşallah olacak

8. Günüm dün ki test hayalet çizgiydi bu sabah ki erken teste hiç birşey yok dün ki test ne kadar umut verici olsada kalben bir şüpem vardı zaten.

Herşey nasip Allah ol demedikden sonra yapacak birşeyimiz malisef yok bende çok isterdim sabah koyulaşsın ama olmadı. 😟😟😟Geri de kalan 3 emriyom var umarım onlarda pozitif görürüm.

5. Gün blastokist emriyo ve çift transfer olmayınca olmuyor 3. 5. Gün emriyosu Olarak sakın takılmayın. Nasip işi demekki vakti zamanı değilmiş. Herşey için destekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım pozitif olan arkadaşlar bebeklerine sağ sağlim kavuşur.

Şuan benim yerimde bir arkadaş olsa ben ona kan vermeden sakın umudunu kesme derdim aslında benim de şuan 3. Gün embriyosu testte negatif çıkıp kanda pozitif çıkma ihtimali var ama hissediyoruz , biliyoruz yani

İdrar pozitif olan arkadaşlar büyük ihtimalle kan da pozitiftir hepinize topluca hayırlı olsun 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

Hcg iğnesi dediğin çatlatma iğnesi mi acaba? Dondurulmuşta çatlatma iğnesi vermezler.

Geçmiş olsun canım, özel bir sorun mu oldu yoksa erken dönemdeki düşük riski gibi bir şey mi? Kendinden haber et, umarım geçer sorun her neyse 😕
Sanırım çatlatma iğnesi 🙈😬bilemedim ki ben de ilk kez duyuyorum. Gebelik aşısı verecek onu biliyorum daha önceki denemelerden😊

bsra61 bsra61 Kuzuum inşallah bebeğin sana sıkı sıkya tutunsun 🤲🏻🤲🏻 Haberdar et bizi de 🙏🏻
İnşallah 🤲🏼🤲🏼 Kan sonucum çıkmış ekledim doktoru daha aramadı ama bu değerlerle yatış vermeye bilir dün zaten kesenin gelişimi iyi demişti galiba bana ful yatışlar gözüküyor ☺️

Eklentiler

• 29ED669E-D02C-445E-AC54-DB6B2B14D5B5.jpeg
    29ED669E-D02C-445E-AC54-DB6B2B14D5B5.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah 🤲🏼🤲🏼 Kan sonucum çıkmış ekledim doktoru daha aramadı ama bu değerlerle yatış vermeye bilir dün zaten kesenin gelişimi iyi demişti galiba bana ful yatışlar gözüküyor ☺️
Sağlıklı olsnda yatışın bi önemi yok sonucunda gayey iyii 🧿🥰

Sanırım çatlatma iğnesi 🙈😬bilemedim ki ben de ilk kez duyuyorum. Gebelik aşısı verecek onu biliyorum daha önceki denemelerden😊
Aynen ben 2 keredir transfer yapıyorum, doktor her ikisinde de çatlatma iğnesi yaptı. Başka arkadaşta doğal siklus yapmıştı, ona da vermişlerdi.

Aman yat tabi. Kendini yorma kuzum çok güzel haberler duy bundan sonra 😍

Kan verdim kızlar bekliyorum🥰🥰🥰
Kızlar kan verdim ben de beklemedeyim

Bende verdim kanımı yarım saat bi ssaatten çıkıcak ay meraktan çatliiicim😁😁😁 ya sevinçli son dakkalarım gözlerimden nehirler akacak yada sevinçten çıldırcam ortası yok

Şuan benim yerimde bir arkadaş olsa ben ona kan vermeden sakın umudunu kesme derdim aslında benim de şuan 3. Gün embriyosu testte negatif çıkıp kanda pozitif çıkma ihtimali var ama hissediyoruz , biliyoruz yani
Bence bende yok hissediyorum çünkü isterdim ama test ortada 5. Gün embriyosu pozitif ise 8. Günde en azından silik çıkmalı ama yok

Bende verdim kanımı yarım saat bi ssaatten çıkıcak ay meraktan çatliiicim😁😁😁 ya sevinçli son dakkalarım gözlerimden nehirler akacak yada sevinçten çıldırcam ortası yok
İnşaAllah pozitif görürsün canım

Iron Butterfly Iron Butterfly Kuşum bende bu regl günümde gidicem inşallah başlıyorum aslında ertelicektim ama içimden tedaviye başlamam gerek artık diyoor 🥰
Merhaba canım çok sevindim senin adına Gürkan hocada mı başlayacaksın tedaviye 🤗🤗🤗
Kızlar elim ayağım titriyor doğru görüyorum değil mi ya koyulaşmışşş testim
Yaaaaaa gördüm şimdi gördüm işte mutlu ol annesi bebek seninle inşallah test verme günün ne zamandı istersen git kan testi de ver içini rahatlat😍😍😍😍😍

X