- 3 Ocak 2021
- 2.715
- 856
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.781
Evet siirtteyiz buraya bu sene yeni tayin olduk bir tane özel hastane var sanırım ama gitmeyecem bekleyecem varsa vardır yoksa regl olurum yani hastane şartları doktor bulamadı buralar çok farklı batıdan gelince çok afalladik önce ilcesindeydik doktor bile yoktu bikac aydır il e geçtik ama işte mecburenGidip özelde versene daha garanti olur. Yokmu orda özel hastane falan doğudayım demiştiniz sanki
Amin canım , Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah , eşim muayene olmadı , bende de bir sknti yoktu , ben testlerini yaptırdım ama hormon testi yaptirmamistim. Birde Instagram'dan bir ovulasyoncu ile çalıştım , yumurtlama zamanını degerlendirdik her günTebrik ederim canım sağsalim kucağına alırsın inşallah bebişinii. Herhangi bir sorununuz var mıydı eşinde ya da sende? İlişki sıklığı nasıldı?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahAmin canım , Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah , eşim muayene olmadı , bende de bir sknti yoktu , ben testlerini yaptırdım ama hormon testi yaptirmamistim. Birde Instagram'dan bir ovulasyoncu ile çalıştım , yumurtlama zamanını degerlendirdik her gün
15 16 ve 17. Günlerde değerlendirdiyseniz olmuştur inşallahAçılmaya başladığı günü mü çatlama sayıyoruz başka topicde en silik güne dediler kafam çok karıştı
MashaAllah bacimmm tebrik ederim... İnshaAllah sağ salim kucağına alırsınKizlar herkese merhaba , buraya ilk kez yazıyorum sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim , bayadir takip ediyordum ama bende çok şükür bu ay hamile kaldım , 5 aydır uğraşıyordum , Rabbim sonunda nasip etti , şu 5 ay bile bana bir sene gibi geldi , Bakıyorum bazilari ümitsizlige düşmüş , yada erken den test yapıyor , Şunu söylemek istiyorum 'Umitsizlik seytandandir" bunu unutmayın Rabbim ol deyince oluyor , ben buna inanıyorum , sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim , Rabbim herkesin gönlündekinin Hayırlısını versin... İlk 3 testi ilk gün yaptım , kan testinde reglden 5 gün sonra verdim.Eki Görüntüle 3033121 Eki Görüntüle 3033120
Herseyin bir zamanı var canım , 4 aydır da her gün oluyordu ama o zaman olmadi , ben mesela avakado çok yedim , soğuk suyla duş aldım bunlarda önemli detaylar olabilir .. Rabbim seninde kucağını boş birakmasinAnladım canım hayırlısı olsun inşallahişte biz hergün yapmıyoruz bakalım. Dua et bizleredee
Canım 14. Gün pik 18. Gün tamamen çatlmış
evet 15 16 17 değerlendirdik 18 değerlendiremedik ama inşallah olmuştur. çok teşekkür ederim15 16 ve 17. Günlerde değerlendirdiyseniz olmuştur inşallah
Kuzumm olacağı varsa oluyor zaten.. anca zaten 11 gün geçti adeti.. anca cuma günü gidebilirim en erken.. İnshaAllah hayırlısı bakalım.. erkenden gidip öğrenmemek var ama gecikince gözüküyor direk keseyi görmüştük İnshaAllah yine öyle olur ama bilmiyorum.. pozitif testler havada uçuştu kızların sende dahil sonunda regl oldu bende pek güvenemiyorum açıkçasıSen ne yaptın doktora gidecek dedin gitmedin daha ne bekliyorsun senin yerinde olsam gitmiştim bak geciktirmekle iyi yapmış olmuyorsun.artık aksatma bence geçen ay düşük oldu bak gebeysen ne var ne yok önlem alırlar bilmekten zarar gelmez
Daha önce de batımız aynıydı bizim kuzumsen naptın gitmedin mi daha doktoraa
Amin canım , Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin inşallahMashaAllah bacimmm tebrik ederim... İnshaAllah sağ salim kucağına alırsın
Belirtileriniz neydiHerseyin bir zamanı var canım , 4 aydır da her gün oluyordu ama o zaman olmadi , ben mesela avakado çok yedim , soğuk suyla duş aldım bunlarda önemli detaylar olabilir .. Rabbim seninde kucağını boş birakmasin
Olumlu düşün regli olmadıkça gebelik için mutlaka ihtimal var ama aksatma gitmek gerekli benden daha iyi biliyorsunKuzumm olacağı varsa oluyor zaten.. anca zaten 11 gün geçti adeti.. anca cuma günü gidebilirim en erken.. İnshaAllah hayırlısı bakalım.. erkenden gidip öğrenmemek var ama gecikince gözüküyor direk keseyi görmüştük İnshaAllah yine öyle olur ama bilmiyorum.. pozitif testler havada uçuştu kızların sende dahil sonunda regl oldu bende pek güvenemiyorum açıkçası
Bende kana çöl çok az o nedenle sanırım şişlik devam inşallah geçer ve iyice rahatlarımAmin canımm çok halsizim regl yoğunluğundan o yüzden şu an hiiç canım istemiyo denemek falan regl bitsin de bi bakalım halime
Ben inanılmaz yoğun ve çok oluyorum şişkinlik baya azaldı o yüzden kuzum. Bence rahim kalınlaşmıştır reglin de bu ay olmasa da diğer ay muhakkak düzelir diye düşünüyorum. Amin gerçekten sinir bozucu oluyor bebek yoksa hem hormonların vücuda yaptığı baskı hem ruhani açıdan.
Daha önce de batımız aynıydı bizim kuzumsen naptın gitmedin mi daha doktoraa
Yok doktora gitmedim ben canım daha denememiz 2-3 ay ancak oldu bakalım bi 1 yıl falan deneriz olmazsa giderim şimdiden gerek yok
Sağ kasigimda 1 haftadan beri batma var , göğüs ağrısı ara sıra oluyor, hafif baş dönmesi ve uyuklamaBelirtileriniz neydi
Vücudun adet olacağını sanıyor bu sebeple çok normal bunları yaşaman kızımda ilk 3 ay adet dönemlerimde sancım olduKızlar belim ağrıyor yaa ins bisey olmaz demii
Adete kaç gün var canım benim 5 gün var şuan rahimde sızlama ve kasıklarda batma oluyor yürüyünce ama sabah test yaptım negatif çıktı. 14ünde çatlama görmüştüm dahil sayarsam 10. Gün ama 15ten itibaren sayınca 9. GünSağ kasigimda 1 haftadan beri batma var , göğüs ağrısı ara sıra oluyor, hafif baş dönmesi ve uyuklama
Hayırlı olsun bebeğiniz, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAmin canım , Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah , eşim muayene olmadı , bende de bir sknti yoktu , ben testlerini yaptırdım ama hormon testi yaptirmamistim. Birde Instagram'dan bir ovulasyoncu ile çalıştım , yumurtlama zamanını degerlendirdik her gün