Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gidip özelde versene daha garanti olur. Yokmu orda özel hastane falan doğudayım demiştiniz sanki
Evet siirtteyiz buraya bu sene yeni tayin olduk bir tane özel hastane var sanırım ama gitmeyecem bekleyecem varsa vardır yoksa regl olurum yani hastane şartları doktor bulamadı buralar çok farklı batıdan gelince çok afalladik önce ilcesindeydik doktor bile yoktu bikac aydır il e geçtik ama işte mecburen

Tebrik ederim canım sağsalim kucağına alırsın inşallah bebişinii. Herhangi bir sorununuz var mıydı eşinde ya da sende? İlişki sıklığı nasıldı?
Amin canım , Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah , eşim muayene olmadı , bende de bir sknti yoktu , ben testlerini yaptırdım ama hormon testi yaptirmamistim. Birde Instagram'dan bir ovulasyoncu ile çalıştım , yumurtlama zamanını degerlendirdik her gün

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah işte biz hergün yapmıyoruz bakalım. Dua et bizleredee

MashaAllah bacimmm tebrik ederim... İnshaAllah sağ salim kucağına alırsın

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah işte biz hergün yapmıyoruz bakalım. Dua et bizleredee
Herseyin bir zamanı var canım , 4 aydır da her gün oluyordu ama o zaman olmadi , ben mesela avakado çok yedim , soğuk suyla duş aldım bunlarda önemli detaylar olabilir .. Rabbim seninde kucağını boş birakmasin

Kuzumm olacağı varsa oluyor zaten.. anca zaten 11 gün geçti adeti.. anca cuma günü gidebilirim en erken.. İnshaAllah hayırlısı bakalım.. erkenden gidip öğrenmemek var ama gecikince gözüküyor direk keseyi görmüştük İnshaAllah yine öyle olur ama bilmiyorum.. pozitif testler havada uçuştu kızların sende dahil sonunda regl oldu bende pek güvenemiyorum açıkçası
Daha önce de batımız aynıydı bizim kuzum sen naptın gitmedin mi daha doktoraa

Olumlu düşün regli olmadıkça gebelik için mutlaka ihtimal var ama aksatma gitmek gerekli benden daha iyi biliyorsun

Bende kana çöl çok az o nedenle sanırım şişlik devam inşallah geçer ve iyice rahatlarım

Kızlar 14ünde çatlama gördüm ve değerlendirdim üzerinden 9 gün geçti adete 5 gün kaldı test yaptım negatif 14ü dahil sayarsam 10. Gün dahil mi hariç mi saymam lazım?

Sağ kasigimda 1 haftadan beri batma var , göğüs ağrısı ara sıra oluyor, hafif baş dönmesi ve uyuklama
Adete kaç gün var canım benim 5 gün var şuan rahimde sızlama ve kasıklarda batma oluyor yürüyünce ama sabah test yaptım negatif çıktı. 14ünde çatlama görmüştüm dahil sayarsam 10. Gün ama 15ten itibaren sayınca 9. Gün

Hayırlı olsun bebeğiniz, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Birgebeningünlüğü sayfasında satılan testlerden mi aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…