Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay o zaman sakin sakin tekrarla canım testi daha çok erkenmiş üç beş hücresini çoğaltsın önce bi zigotcuk
Bi yanım dediğini diyor bir yanım da olsaydı bugün çıkardı diyor. döngümün değişmesi çok pis oldu var ya ovulasyon testleri beni bekler sen nasılsın?

Kızlar bat 31 Mart sol kasığıma çok sancı giriyor, regl tarihine kadar ilişkiye devam etmek istiyorum eğer bebek varsa şu an sorun olur mu ilişki yaşamam?

Hayırlısı olsun en doğru zamanda gelecektir, sen doktora gitmiştin dimi ekstra destekleyici birşey vermiş miydi
Kızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis
Bir doktora git canım neden gecikmiş acaba, diyet falan durumları da etkiliyor üzüntü stres...

Bi yanım dediğini diyor bir yanım da olsaydı bugün çıkardı diyor. döngümün değişmesi çok pis oldu var ya ovulasyon testleri beni bekler sen nasılsın?
Ben iyiyim bu ay sakinim iğne olmadım, ovulasyon da kullanmıyorum ama ptesi 16mmdi yumurtam bir iki güne çatlar diye ara ara değerlendiriyoruz ürolog bizimkine gün aşırı ilişki mi olur yahu 2-3 günde bir yeter.. çatlama gününden önceki iki gün değerlendirmeniz lazım, çatladığı gün sperm yumurtaya gidene kadar yumurta ölür gibi laflar etti artık sözüm de geçmiyor

Tabi belirsiz kalmak daha beter bir duygu. Kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde devam et bizi habersiz bırakma aratmadan kavuştursun rabbim bizi
Amin canımm çok halsizim regl yoğunluğundan o yüzden şu an hiiç canım istemiyo denemek falan regl bitsin de bi bakalım halime
Ben inanılmaz yoğun ve çok oluyorum şişkinlik baya azaldı o yüzden kuzum. Bence rahim kalınlaşmıştır reglin de bu ay olmasa da diğer ay muhakkak düzelir diye düşünüyorum. Amin gerçekten sinir bozucu oluyor bebek yoksa hem hormonların vücuda yaptığı baskı hem ruhani açıdan.
Ay ikiniz aynı anda oldunuz kız @asunny ile beraber.. hayırlısı kuzum İnshaAllah nisan ayina
Olursunuz..
Daha önce de batımız aynıydı bizim kuzum sen naptın gitmedin mi daha doktoraa
Hayırlısı olsun en doğru zamanda gelecektir, sen doktora gitmiştin dimi ekstra destekleyici birşey vermiş miydi
Yok doktora gitmedim ben canım daha denememiz 2-3 ay ancak oldu bakalım bi 1 yıl falan deneriz olmazsa giderim şimdiden gerek yok

Kızlar sağlık ocağında bir karışıklık mi oldu diyecem ama benim doktorum ve sonucum sıfırdı şimdi öylesine enabiza girdim başka doktor adı yazıyor anlamadim Furkan olan benim doktorum detayı görüntüle deyince sonuç sıfır yazıyor ama diğer doktor ne alaka bu yoktu az önce girince gördüm acaba bı karisiklikmi oldu kanda ya hiç guvenemedim bu sağlık ocağına ilk kez gittim hatta kan alırken normalde kağıt vermişlerdi pazartesi şu HCG ye bakmayı unuttu demiştim hatta bugün kağıt vermeden kan aldılar benden anlam veremedim

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-23-20-01-16-198_com.android.chrome.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2022-03-23-20-05-34-962_com.android.chrome.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar benim genelde adet zamanı migrenim tutar. Dün tuttu ve hala sızlamaya devam ediyor. Gebelik belirtisi olarak görülebilir mi yaşayan var mı

Nasıl ya allahım ne yapalım nerelere gidelim biz kaç km yol gidiyo bu sperm de yetişemiyor x= vXt den mi yola çıkalım saatte kaç km hızla gittiğini bulmak için. Ay hadi rahat rahat gelsin yumoş minnoş

Sen en güzeli imkanın varsa özele git hiç kendini strese sokma. Hatta mümkünse şimdi git önce devletin acilini bir dene almazlarsa özele git.

Sen en güzeli imkanın varsa özele git hiç kendini strese sokma. Hatta mümkünse şimdi git önce devletin acilini bir dene almazlarsa özele git.
Yok canım bekleyecem bir hafta daha olmazsam giderim moralim çok bozuldu çünkü ya bunlar karıştırdı yani belirtilerimden vücudum dan emindim hala öyle normalde günde iki defa lavaboya çıkan ben bir saat içinde 3 4 defa cikiyorum doğru düzgün su tuketmedigim halde...

Merhaba bu ovulasyon testinden anlayan var mı benim pik bir kaç gün sürdü sonrasında yavaş yavaş silikleşti yumurta hangi gün çatlamış oluyor

Eklentiler

• D7F8C035-0079-4AA9-A2A3-A0DCE830CC1A.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba bu ovulasyon testinden anlayan var mı benim pik bir kaç gün sürdü sonrasında yavaş yavaş silikleşti yumurta hangi gün çatlamış oluyor
Sanki 15. Gün rengi açılmaya başlamış 14. Gün bi tık daha koyu görünüyor

Gidip özelde versene daha garanti olur. Yokmu orda özel hastane falan doğudayım demiştiniz sanki

Kizlar herkese merhaba , buraya ilk kez yazıyorum sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim , bayadir takip ediyordum ama bende çok şükür bu ay hamile kaldım , 5 aydır uğraşıyordum , Rabbim sonunda nasip etti , şu 5 ay bile bana bir sene gibi geldi , Bakıyorum bazilari ümitsizlige düşmüş , yada erken den test yapıyor , Şunu söylemek istiyorum 'Umitsizlik seytandandir" bunu unutmayın Rabbim ol deyince oluyor , ben buna inanıyorum , sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim , Rabbim herkesin gönlündekinin Hayırlısını versin... İlk 3 testi ilk gün yaptım , kan testinde reglden 5 gün sonra verdim.

Tebrik ederim canım sağsalim kucağına alırsın inşallah bebişinii. Herhangi bir sorununuz var mıydı eşinde ya da sende? İlişki sıklığı nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…