- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.701
Yumurtlamadan kaçıncı günün bugunKızlar size bir sorum olacak.
Regl döngüm günü gününe düzenlidir.
Geçen ay 15. Gün yumurtalama gördüm regl 1 gün gecikti. Bu ay 13. Gün yumurtlama gördüm 1 gün erken mi beklemeliyim acaba
Hahaha insan dayanamıyor ya iyice heyecan yaptim offfbenımde test yapmama 9gun var
Hadi bakalım regl ile tertemiz bir sayfa yeniden başlıyorBacılar regl oldum ben şükürler olsun şişkinliğim azaldı ama karnım inanılmaz ağrıyo hep bi doluluk hissi var ama olsun her şey yolunda@asunny @My_Moonlight06 Venev @Sifonella Papatyamelo
Ah be hayırlısı olsun canım ne diyelim ben de ardından geleceğim testler öyle söylüyor. Nisanda buluşuruzBacılar regl oldum ben şükürler olsun şişkinliğim azaldı ama karnım inanılmaz ağrıyo hep bi doluluk hissi var ama olsun her şey yolunda@asunny @My_Moonlight06 Venev @Sifonella Papatyamelo
İradene hakim olabilirsen ne ala zira bugün 6. Testte yine bembeyazdıHahaha insan dayanamıyor ya iyice heyecan yaptim offf
Beklemesı cok zor yaaa,Hahaha insan dayanamıyor ya iyice heyecan yaptim offf
aynen öyle ya bende her gün açıp bir takvime bakıyorum kaç gün kaldı diye.Hahaha insan dayanamıyor ya iyice heyecan yaptim offf
30-31 mart regl günüm. Aşılamamın 7.günü ve sabah 6'da açık kırmızı kan geldi. sonra 1 saat ısınamadım. titredim. nedense tuvalette geliyordu kan ve sonra koyu geldi. yanlış ne yaptım diye düşündüm kendimi yıprattım. doktorum her ihtimale karşı Progestan başlattı. Ama bence regl oldum hemde 1 hafta erkenGayet uslu bi şekilde 29 mart adet günümü beklerken, kanamam başladı. Ne ağrı ne sızı, bi wc gideyim dedim şok oldum. Hayatımın hiç bir evresinde 25 günlük bir döngüm olmamıştı. Yerleşme kanamasıdır diye yine umutlanmak isterdim ama sanmıyorum. Biraz torpillere baktım hafif kanamalar oluyormuş. Benimki baya normal regl kanaması. Gerçekten hiç beklemiyordum, üzüntüden ovulasyon testi sipariş ettim yine.
Bakalım kuzum belki nisana katılmam şu an hiç o enerjim yokHadi bakalım regl ile tertemiz bir sayfa yeniden başlıyorNisan ayı sana uğurlu gelsin canım bebişini getirsin hayırlısıyla
Ben belki nisana geçmem beybi bakalım ya en azından günlerdir gelen lekelerden kurtuldum sökülmedikçe daha kötü oluyordu vücudumAh be hayırlısı olsun canım ne diyelim ben de ardından geleceğim testler öyle söylüyor. Nisanda buluşuruz
nasıl ya normalde gecikme yaşıyor musun peki böyleKızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis
Sanırım bu kanamanın miktarı önemli, rengi pembe ya da kahverengi olabilir yazıyor. Yanlışlıkla ilgisi yok üzmeyin kendinizi diyeceğim ama biliyorum insan çok üzülüyor. Umarım yerleşme kanamasıdır sizinki30-31 mart regl günüm. Aşılamamın 7.günü ve sabah 6'da açık kırmızı kan geldi. sonra 1 saat ısınamadım. titredim. nedense tuvalette geliyordu kan ve sonra koyu geldi. yanlış ne yaptım diye düşündüm kendimi yıprattım. doktorum her ihtimale karşı Progestan başlattı. Ama bence regl oldum hemde 1 hafta erken
Hayır ilk kez yaşadımnasıl ya normalde gecikme yaşıyor musun peki böyle
kovit geçirmiş miydin bu ay. bence kendi kendine regl olana kadar bekle yine de canımHayır ilk kez yaşadım
Tabi belirsiz kalmak daha beter bir duygu. Kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde devam et bizi habersiz bırakma aratmadan kavuştursun rabbim biziBakalım kuzum belki nisana katılmam şu an hiç o enerjim yok
Ben belki nisana geçmem beybi bakalım ya en azından günlerdir gelen lekelerden kurtuldum sökülmedikçe daha kötü oluyordu vücudum
Geçirmedim kovit yok beklerim zaten ama çok şaşırdımkovit geçirmiş miydin bu ay. bence kendi kendine regl olana kadar bekle yine de canım
Yaaa bende şok oldum şimdi dediğiniz gibi burda hepimi gördükKızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis
Bende dun test yaptim birsey çıkmadı ama erken diye sanirim hahahahaynen öyle ya bende her gün açıp bir takvime bakıyorum kaç gün kaldı diye.
Canim benim yengem var test yapmis cikmis 3 kere kan vermiş 3.cusunde cikmis gebelik hemen cikmamis bekle biraz daha olmassan bi kadin doguma git derim baska birsey varmi diye baktir Allah korusun testlerini goremedim de belki gordum bakicam hemenmi silik cikti 5 dakika icinde ben 10 dakika icinde cikana inanicam artikinKızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis