Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sorum olacak.
Regl döngüm günü gününe düzenlidir.
Geçen ay 15. Gün yumurtalama gördüm regl 1 gün gecikti. Bu ay 13. Gün yumurtlama gördüm 1 gün erken mi beklemeliyim acaba

30-31 mart regl günüm. Aşılamamın 7.günü ve sabah 6'da açık kırmızı kan geldi. sonra 1 saat ısınamadım. titredim. nedense tuvalette geliyordu kan ve sonra koyu geldi. yanlış ne yaptım diye düşündüm kendimi yıprattım. doktorum her ihtimale karşı Progestan başlattı. Ama bence regl oldum hemde 1 hafta erken

Hadi bakalım regl ile tertemiz bir sayfa yeniden başlıyor Nisan ayı sana uğurlu gelsin canım bebişini getirsin hayırlısıyla
Bakalım kuzum belki nisana katılmam şu an hiç o enerjim yok
Ah be hayırlısı olsun canım ne diyelim ben de ardından geleceğim testler öyle söylüyor. Nisanda buluşuruz
Ben belki nisana geçmem beybi bakalım ya en azından günlerdir gelen lekelerden kurtuldum sökülmedikçe daha kötü oluyordu vücudum

Sanırım bu kanamanın miktarı önemli, rengi pembe ya da kahverengi olabilir yazıyor. Yanlışlıkla ilgisi yok üzmeyin kendinizi diyeceğim ama biliyorum insan çok üzülüyor. Umarım yerleşme kanamasıdır sizinki

Bakalım kuzum belki nisana katılmam şu an hiç o enerjim yok

Ben belki nisana geçmem beybi bakalım ya en azından günlerdir gelen lekelerden kurtuldum sökülmedikçe daha kötü oluyordu vücudum
Tabi belirsiz kalmak daha beter bir duygu. Kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde devam et bizi habersiz bırakma aratmadan kavuştursun rabbim bizi

Kızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis
Canim benim yengem var test yapmis cikmis 3 kere kan vermiş 3.cusunde cikmis gebelik hemen cikmamis bekle biraz daha olmassan bi kadin doguma git derim baska birsey varmi diye baktir Allah korusun testlerini goremedim de belki gordum bakicam hemenmi silik cikti 5 dakika icinde ben 10 dakika icinde cikana inanicam artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…