- 29 Haziran 2020
- 431
- 545
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.681
Benimde karantinam dün bitti canım ayın 15 inde pozitiftim şükür atlattık.Bence içinde acaba kalacağına yap derim inan bende öğreneli iki saat oldu beklemediğim bir aydı aile hekimliğine burnum tıkalı diye ilaç için gitmiştim eczaneden ilacı alırken öylesine bi test alayım dedim olmadığına okadar emindim düşünakşam alıp yapacağım sanırım. geçen ay kovit yuzunden 1 hafta regl gecikmesi yasadım çok heveslenmiştim. bu kez yapmıcam dedim kendi kendime ama yine dayanamıyorum
Maşallah oldukça koyu hem de sağlıkla ilerlesinMerhabalar bende bugün test yaptım ve sonuç çift çizgi hala bakıp bakıp inanamıyorum sat 22 şubattı yani bir günlük gecikmem var suan
Yapsan çıkar diye düşünüyorummerhabalar yarın bat tarihim akıntım yoğunlaştı test yapsam mı normal akıntı mı acaba bilemedim uzayan beyaz renkli.
Benimde karantinam dün bitti canım ayın 15 inde pozitiftim şükür atlattık.Bence içinde acaba kalacağına yap derim inan bende öğreneli iki saat oldu beklemediğim bir aydı aile hekimliğine burnum tıkalı diye ilaç için gitmiştim eczaneden ilacı alırken öylesine bi test alayım dedim olmadığına okadar emindim düşün
Teşekkür ederim canım darısı başına insallah haberini bekliyorum aksamayaa gerçekten cok sevindim senin adına cok cok tebrikler. tamam aksam alacağım bakalım.
Allah razı olsun canım tek korunmasız ilişki oldu bu ay 5 Mart'ta o yüzden beklemiyordum gebelik.. Çünkü 8 marttı ovulasyon günümMaşallah oldukça koyu hem de sağlıkla ilerlesin
Yapsan çıkar diye düşünüyorum
Maşallah oldukça koyu hem de sağlıkla ilerlesin
Yapsan çıkar diye düşünüyorum
Amin cnm dualar seninle bilgilendir bizideBenim için dua et ne olurRabbim tez zamanda hepimize hamilelik nasıl etsin
benımde test yapmama 9gun varKizlar ya adete 9 gun var nasıl dayanicam
Yok canım biz doğuda yaşıyoruz buralarda bir gün sonra çıkıyor gecenki de gece çıkmıştıSosyallanne canım çıktı mı kan sonucun
benim de 9 gün kaldıbenımde test yapmama 9gun var
Yaa inanmak lazımmış dimi. Bu ay aşırı inanmış durumdayım Bi olmazsa baya yıkıcı olur benim için amaaa benim meleğim varrrrr inşallahCok tesekkur ederim bat 23 mart yani bugundu
Bir hışımla kalktım yaptım hatta döndüm ellerimi yıkıyorum oyle olmayacağına inanmışım ki bir baktım
Yani normalde hiç olmaz hapşırcanda kasığına sancı gircek kitlicek seni. Kasım annelerine geçiş yaparız inşallah son 6 gün bakalımBenim de bugün oldu hapsurunca sol kasığımda bıçak gibi ağrı saplandı iki Saniye surdu
Henüz çok erken değil mi idrara geçmesi için. Yumurtlamanın 17. gün regl olmazsanız tekrar yapın bence.Yumurtlamanın 10. Günü adete 5 gün kala kaset test yaptım ama sonuç negatif
Bazıları 10. Gün silik çizgiyle görüyor ya onun için yapayım dedim. Zaten regl olcam adet öncesi migrenim tuttuHenüz çok erken değil mi idrara geçmesi için. Yumurtlamanın 17. gün regl olmazsanız tekrar yapın bence.
Hiç moral bozmayın, bu test olup olmadığını göstermez şu an.
Reglim 2 günü geçmeden yapmıyorum ben de.
Geçen ay 2 gün gecikti test için beklerken regl oldum, yapsaydım daha çok üzülürdüm.
Adet belirtileriyle o kadar benzermiş ki.Bazıları 10. Gün silik çizgiyle görüyor ya onun için yapayım dedim. Zaten regl olcam adet öncesi migrenim tuttu