Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akşam alıp yapacağım sanırım. geçen ay kovit yuzunden 1 hafta regl gecikmesi yasadım çok heveslenmiştim. bu kez yapmıcam dedim kendi kendime ama yine dayanamıyorum
Benimde karantinam dün bitti canım ayın 15 inde pozitiftim şükür atlattık.Bence içinde acaba kalacağına yap derim inan bende öğreneli iki saat oldu beklemediğim bir aydı aile hekimliğine burnum tıkalı diye ilaç için gitmiştim eczaneden ilacı alırken öylesine bi test alayım dedim olmadığına okadar emindim düşün

Merhabalar bende bugün test yaptım ve sonuç çift çizgi hala bakıp bakıp inanamıyorum sat 22 şubattı yani bir günlük gecikmem var suan
Maşallah oldukça koyu hem de sağlıkla ilerlesin
merhabalar yarın bat tarihim akıntım yoğunlaştı test yapsam mı normal akıntı mı acaba bilemedim uzayan beyaz renkli.
Yapsan çıkar diye düşünüyorum

yaa gerçekten cok sevindim senin adına cok cok tebrikler. tamam aksam alacağım bakalım.

Gayet uslu bi şekilde 29 mart adet günümü beklerken, kanamam başladı. Ne ağrı ne sızı, bi wc gideyim dedim şok oldum. Hayatımın hiç bir evresinde 25 günlük bir döngüm olmamıştı. Yerleşme kanamasıdır diye yine umutlanmak isterdim ama sanmıyorum. Biraz torpillere baktım hafif kanamalar oluyormuş. Benimki baya normal regl kanaması. Gerçekten hiç beklemiyordum, üzüntüden ovulasyon testi sipariş ettim yine.

Yumurtlamanın 10. Günü adete 5 gün kala kaset test yaptım ama sonuç negatif
Henüz çok erken değil mi idrara geçmesi için. Yumurtlamanın 17. gün regl olmazsanız tekrar yapın bence.
Hiç moral bozmayın, bu test olup olmadığını göstermez şu an.
Reglim 2 günü geçmeden yapmıyorum ben de.
Geçen ay 2 gün gecikti test için beklerken regl oldum, yapsaydım daha çok üzülürdüm.

Bazıları 10. Gün silik çizgiyle görüyor ya onun için yapayım dedim. Zaten regl olcam adet öncesi migrenim tuttu

Bazıları 10. Gün silik çizgiyle görüyor ya onun için yapayım dedim. Zaten regl olcam adet öncesi migrenim tuttu
Adet belirtileriyle o kadar benzermiş ki.
Geçen ay da sürekli araştırıyordum belirtiler arasında baş ağrısı da vardı.
Bakalım görelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…