Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadin doguma randevu alcam

Normalde almazdım da ben de kürtaj döngümü değiştirince ne zaman yumurtlama bilemiyorum. Eşim yoğun çalışıyor bazen çok yorgun geliyor hafta sonu canlı müzik yapıyor geç geliyor bunlardan dolayı düzenli birlikteliğimiz olamıyor maalesef. Takip etmem daha sağlıklı olacak gibi en azından o dönemi bilerek değerlendireyim düzenli olarak. Nasipte varsa olur yine . Çok güzel yükselmiş değerlerin maşallah hadi minik pıt pıtları da duyun rahatlayın

darısı tez zamanda sana inşallah kuzum saolasın

Evet var

Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim

Hadi hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bat ne zamandı aramızda çok yok diye hatırlıyorum benim 29u hala beklemedeyim
Cok tesekkur ederim bat 23 mart yani bugundu
Bir hışımla kalktım yaptım hatta döndüm ellerimi yıkıyorum oyle olmayacağına inanmışım ki bir baktım

Teşekkür ederim canım evet akşama kan vermeye gideceğim inanması zor çünkü iki yıldır istiyordum

merhabalar yarın bat tarihim akıntım yoğunlaştı test yapsam mı normal akıntı mı acaba bilemedim uzayan beyaz renkli.
Canım eğer varsa çıkar bence istersen bi test yap benim akıntım varla yok arası gibi demekki kişiden kişiye değişebiliyor bu akıntı durumu

akşam alıp yapacağım sanırım. geçen ay kovit yuzunden 1 hafta regl gecikmesi yasadım çok heveslenmiştim. bu kez yapmıcam dedim kendi kendime ama yine dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…