Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlı olsun akıntınız varmı beyaz süt gibi

Bekle canım bekle valla hepsi psikolojik diye yoruyorum valla olacaksa bebişimiz olsun biz delirmeden

Pazartesi 39.35 çıktı
Hmm bari 4 güne tamamla yoksa tekrar tekrar gitmen gerekecek gibi daha çok yeniymis
2. Gün 80~
4. gün 160~
6. gün 320~
8. Gün 640~
10. gün 1280~
12. Gün 2500 üzeri olur bu değerler tahmini sağlıklı gebeliklerde daha çok artma olabiliyor en az %70 artması lazım değerin... Bu hesaba göre haftaya Çarşamba vajinal USG ile kese gözlenebilir bence o zamana kadar lekelenme vs olmazsa bekleyebilirsin. Leke yoksa muhakkak yolundadır herşey. Leke olursa takip etmek gerekir

Son düzenleme:
Az önce laboquick test yaptım bir şey çıkmadı. Zorlamayayım diyorum artık. Bu kadar sık tuvalete çıkma ve kasık ağrısı üşütmeye bağlı sanırım neyse bekliyorum adet olana kadar grubuma sadık kalacağım

bize de göndersene bir de biz bakalım buluruz belki

bize de göndersene bir de biz bakalım buluruz belki
Yok kuzum ya olsa atarım vallahi. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum ne zaman adet olacam bilmiyorum. Adet olayım direk ovulasyon testi sipariş edeceğim. kürtajdan sonra döngüm uzadı sanırım. Düşük yaptığımda tek ilişkiyle hamile kalmıştım bunu da öyle olur sanıyorum ya yumurtlama günüm zannederek pehhhhh. Sen nasılsın gittin mi kana?

Hapşurunca felaket bi sancı giriyo sağ kasığıma. Bu ay sağdan yumurtladım gel de ümitlenme şimdison 6 gün bata test yapmadan sabrederek devammm. Bu ay alacağım miniğimin haberini inşallah

gittim kuzum pazartesi 9400 çıktı cuma ultrasona giricem işte. Ovü testleri de kullansan bi dert kullanmasan bi dert doktorlar stres yaratıyor diye önermiyor bende düzensiz adet oluyordum beyaz akıntım gelince yumurtlama diye değerlendirdim o günleri ki gerçekten öyleymiş

Yaa ağzından damlıyor benim normalde de beyaz akıntım olurdu bugün bat günüm ve beyaz akıntım devam ediyor böyle dolgunluğu ve ağrı var benim için dua et ne olur
Ederim canım hatta ediyorum ins sende sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın ins şuan bir minik seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…