Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa bakalım hayırlısı olsın hepimiz için benimde beklentim kalmadı bugün yarın gelir kırmızılar

Kizlar normal gebelik testi clear blu sanirim aldığım regl gunu yapılırsa gebelik varsa cikar mi sizce bugun regl gunum

İyi bari birinden biri geldi en azından çok şükür.. İnshaAllah nisana .. ozaman bu çizgiler filan bence kimyasal bişeyler oldu sende kuzum .. Cunki mümkün değil çizgi çıkmaz

Canım diyorum ya benim sadece comfort dayste silik diğer marka erken gebelik ve kaset testlerin hepsi negatif
Yaaa bugünde denedinmi diğerlerini bu test varya 5.7 bile algılıyor çok hassas benim çok silik çıkmıştı bı defa daha kan verdim 5.7 çıktı sonra yükselip kimyasal oldu ama gösterdi yani bilemedim şimdi bende şüpheye düştüm bak ben geçen cuma yaptm varla Yok arası çıktı cumartesi günü bir tık beligindi pazar günü cumartesinin aynısı ckti hatta üzüldüm koyulasmasi diye pazartesi tekrar yaptm cumartesi pazar dan daha koyu çıktı yani onlara göre tabi yine silikti ama belli oluyodu bu senin attığın gibi diyebilirim yani eğer olmazsa hepsimi yanlıştı bilemedim hoş adetimde bugün 13 14 gündür gecikiyor bakalım kan ne diyecek

Yaaaaa bakalım hayırlısı olsın hepimiz için benimde beklentim kalmadı bugün yarın gelir kırmızılar
Benim de kalmadı bugün neredeyse hiç silik bile çıkmadı çok az bişey var kan vereyim dedim onu da yapamadım çok sıra vardı sağlık ocağında

Canım benim devam etmeyen gebeliğimde normal testle regl günü sabah ilk idrarla öğrenmiştim
Yapayim mi kararsizim gun içinde yoksa sabredip aksama gelmezse sabaha mi hiç te umudum yok hastalanacak gibi hissediyorum 3 gündür
Dunde kahve leke geldi

Kız bu kaann hala cikmadimi

Sen artık bir şüpheye düşme.. farklı testlerle yaparsan öyle olur tabi

Canım geçen cumartesi zor görünüyordu bugün daha net. Arada diğer markaları yaptım negatif bende şüphedeyim ama kasık ağrılarım ve akıntım fazla bugün sırt ağrılarında var

Kız bu kaann hala cikmadimi

Sen artık bir şüpheye düşme.. farklı testlerle yaparsan öyle olur tabi
Canım o gün verdiğim de doktor HCG Haric herşeye bakmış gerizekalı bugün sabah tekrar verdim gece belli olur inşallah gebeyimdir ya yüzüm bembeyaz halim yok biraz bel ağrım var arada kasik ağrısı acaba adet mi olacam diyorum

İlk idrarın değil mi canım gerçi yinw çıkan çıkıyorda yap kafan rahatlasın olmadıı, hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…