- 3 Ocak 2021
- 2.717
- 856
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.581
Benim pazartesi yaptığımda böyleydi bakalım bugün kan verdim ak kara belli olurİlk 5 dakika içinde çıktı canım
Bu arada benim erken gebelik testi böyle çıkarken kaset test negatif çıktı onlara geç yansıyor galibaİnşallah canım diğer testlerde de aynı şekilde çıksa ümitlenicem ama diğer markalarda çıkmayınca ümitlenemiyorum
Anladım canım11. Hafta da dusuk yaptim
:))) Ay çok mutlu oldum şuan. İnşallah dediğiniz gibidirÇok erken tabiki. Bi kana karışsın hormonlar
Canım diyorum ya benim sadece comfort dayste silik diğer marka erken gebelik ve kaset testlerin hepsi negatifBu arada benim erken gebelik testi böyle çıkarken kaset test negatif çıktı onlara geç yansıyor galiba
Sonuç çıktığında beni etiketle canım merak ediyorumBenim pazartesi yaptığımda böyleydi bakalım bugün kan verdim ak kara belli olurama daha önce sağlıksız gebeliklerim oldu onlarda da bu testi hep kullandım gerçekten varsa çizgi çıktı yoksa çıkmadı
Yaaaaa bakalım hayırlısı olsın hepimiz için benimde beklentim kalmadı bugün yarın gelir kırmızılarYok yavrum iki gün sonra yine test yapıcam elimde bi tane daha var. Zaten iyi değilim adet olucak gibiyim. Vücudum çok halsiz gözlerim yanıyo. Başım tuttu adet gelirken tutar genelde. Kasıklarımda da yanma hissi var. Bi üşüyüp bi yanıyorum
Canım benim devam etmeyen gebeliğimde normal testle regl günü sabah ilk idrarla öğrenmiştimKizlar normal gebelik testi clear blu sanirim aldığım regl gunu yapılırsa gebelik varsa cikar mi sizce bugun regl gunum
Tamam canımSonuç çıktığında beni etiketle canım merak ediyorum
İyi bari birinden biri geldi en azından çok şükür.. İnshaAllah nisana .. ozaman bu çizgiler filan bence kimyasal bişeyler oldu sende kuzum .. Cunki mümkün değil çizgi çıkmaz@tucimo cano sen haklı çıktın benim kırmızı kartta geldi ama zorluyor beni karnım oldu davul hava basmış gibi ama sanki bir yıldır regli olmuyor gibiyim valla şükür kavuşturana derler ya o hesap benimkisi umarım bundan sonra iyi olur herşey bizler için @Hello Kity açılın geliyorum bekle beni nisan yenilen pehlivan güreşe doymazmış ahahahah yine yeniden hazırlıklar başlasın regli olan tüm arkadaşlar biliyorsunuz ki regli olunca yeni bir ay başlıyor ve bu başlangıçla yeni yumurtacıklar oluşmaya çalışıyor yaptığımız herşey güzel yumurta yapmaya yarıyor beslenme spor takviye gıdalar güneşlenme vs… hadi bakalım hoş geldin yeni ay
Yaaa bugünde denedinmi diğerlerini bu test varya 5.7 bile algılıyor çok hassas benim çok silik çıkmıştı bı defa daha kan verdim 5.7 çıktı sonra yükselip kimyasal oldu ama gösterdi yani bilemedim şimdi bende şüpheye düştüm bak ben geçen cuma yaptm varla Yok arası çıktı cumartesi günü bir tık beligindi pazar günü cumartesinin aynısı ckti hatta üzüldüm koyulasmasi diye pazartesi tekrar yaptm cumartesi pazar dan daha koyu çıktı yani onlara göre tabi yine silikti ama belli oluyodu bu senin attığın gibi diyebilirim yani eğer olmazsa hepsimi yanlıştı bilemedim hoş adetimde bugün 13 14 gündür gecikiyorCanım diyorum ya benim sadece comfort dayste silik diğer marka erken gebelik ve kaset testlerin hepsi negatif
Benim de kalmadı bugün neredeyse hiç silik bile çıkmadı çok az bişey var kan vereyim dedim onu da yapamadım çok sıra vardı sağlık ocağındaYaaaaa bakalım hayırlısı olsın hepimiz için benimde beklentim kalmadı bugün yarın gelir kırmızılar
Yapayim mi kararsizim gun içinde yoksa sabredip aksama gelmezse sabaha mi hiç te umudum yok hastalanacak gibi hissediyorum 3 gündürCanım benim devam etmeyen gebeliğimde normal testle regl günü sabah ilk idrarla öğrenmiştim
Kız bu kaann hala cikmadimiYaaa bugünde denedinmi diğerlerini bu test varya 5.7 bile algılıyor çok hassas benim çok silik çıkmıştı bı defa daha kan verdim 5.7 çıktı sonra yükselip kimyasal oldu ama gösterdi yani bilemedim şimdi bende şüpheye düştüm bak ben geçen cuma yaptm varla Yok arası çıktı cumartesi günü bir tık beligindi pazar günü cumartesinin aynısı ckti hatta üzüldüm koyulasmasi diye pazartesi tekrar yaptm cumartesi pazar dan daha koyu çıktı yani onlara göre tabi yine silikti ama belli oluyodu bu senin attığın gibi diyebilirim yani eğer olmazsa hepsimi yanlıştı bilemedim hoş adetimde bugün 13 14 gündür gecikiyorbakalım kan ne diyecek
Canım geçen cumartesi zor görünüyordu bugün daha net. Arada diğer markaları yaptım negatif bende şüphedeyim ama kasık ağrılarım ve akıntım fazla bugün sırt ağrılarında varYaaa bugünde denedinmi diğerlerini bu test varya 5.7 bile algılıyor çok hassas benim çok silik çıkmıştı bı defa daha kan verdim 5.7 çıktı sonra yükselip kimyasal oldu ama gösterdi yani bilemedim şimdi bende şüpheye düştüm bak ben geçen cuma yaptm varla Yok arası çıktı cumartesi günü bir tık beligindi pazar günü cumartesinin aynısı ckti hatta üzüldüm koyulasmasi diye pazartesi tekrar yaptm cumartesi pazar dan daha koyu çıktı yani onlara göre tabi yine silikti ama belli oluyodu bu senin attığın gibi diyebilirim yani eğer olmazsa hepsimi yanlıştı bilemedim hoş adetimde bugün 13 14 gündür gecikiyorbakalım kan ne diyecek
Canım bugün yaptıysan testi yükler misinBenim de kalmadı bugün neredeyse hiç silik bile çıkmadı çok az bişey var kan vereyim dedim onu da yapamadım çok sıra vardı sağlık ocağında
Bence bugünde bir test yapin varsa kan verirsinzYarın bat günüm
Canım o gün verdiğim de doktor HCG Haric herşeye bakmış gerizekalıKız bu kaann hala cikmadimi
Sen artık bir şüpheye düşme.. farklı testlerle yaparsan öyle olur tabi