- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.561
hımm anladım canım takıp etmen lazım ınsallaahh koyulaşırDün yaptım en son oda böyle belli belirsizdi
Bugün kan vereyim bitsin bu ızdırap diye düşünüyorumhımm anladım canım takıp etmen lazım ınsallaahh koyulaşır
11. Hafta da dusuk yaptimBen kırmızılaro gördüm bu ay umarım sen görmezsin canımm. Sen neden kürtaj olmuştun
mantıklı bencde, 14 gun zaten kanda ılla cıkar dıe duusnuyorumBugün kan vereyim bitsin bu ızdırap diye düşünüyorum
28 mart canımbat ne zaman canm?
az kalmıs , normal gebelık testı ıle dene bence yarın ya da dıger gun ınsallaahh vardır28 mart canım
Benimkide bı şekildeydiKızlar comfort daysin görüp diğerlerinin görmediği nasıl bir hormon var caba bendesadece comfort days silik çizgi gösteriyor diğer markalar hep negatifEki Görüntüle 3032214
Sonuç inşallah iyi cıkarmantıklı bencde, 14 gun zaten kanda ılla cıkar dıe duusnuyorum
ınsallah canım yaaSonuç inşallah iyi cıkar
Ay evet görüyorum çizgiCanım selam. Ben de 3 adet erken gebelik testi yaptım. Sonuncusu yani bugün çizgiyi daha net gördüm sanırım. Hatta dun yaptigimda hic cizgi yoktu. Sifirdi. Dedim artik negatifim. Bi önceki mesajıma bak. Yani umudu kaybetmeyelim derim
Evet gayet net çıkmış çizgin darısı diğerlerine vardır inşallahKızlar comfort daysin görüp diğerlerinin görmediği nasıl bir hormon var caba bendesadece comfort days silik çizgi gösteriyor diğer markalar hep negatifEki Görüntüle 3032214
Çok silik bir çizgi var sanki eğer kuruma çizgisi değilseEki Görüntüle 3032205
Kızlar bişey görebilen var mı
Ben kullanmıştım 3 4 kez bozuk çıktı daha doğrusu testte kontrol sonucu ortaya geliyordu bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Bende gidicem birazdan yaa bugün gidebilirsin dedilerBugün kan vereyim bitsin bu ızdırap diye düşünüyorum
Pazartesi verdiysen bugün git aklında soru kalmasınBende gidicem birazdan yaa bugün gidebilirsin dediler
Canım çok belli maşallah testin hassasiytiyle alakalıdır bence kan vermelisin ayyy çok heyecanlıKızlar comfort daysin görüp diğerlerinin görmediği nasıl bir hormon var caba bendesadece comfort days silik çizgi gösteriyor diğer markalar hep negatifEki Görüntüle 3032214
10 dk olmadan çıktı canım ama düne göre daha az gibi koyuluğuÇok silik bir çizgi var sanki eğer kuruma çizgisi değilse
İnşallah canım diğer testlerde de aynı şekilde çıksa ümitlenicem ama diğer markalarda çıkmayınca ümitlenemiyorumEvet gayet net çıkmış çizgin darısı diğerlerine vardır inşallah
İlk 5 dakika içinde çıktı canımBenimkide bı şekildeydikaç dakikada çıktı canım bu marka beni hiç yaniltmadi ama bugün yaniltacal diye korkuyorum