- 5 Aralık 2021
- 2.617
- 2.965
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.341
Sağolasın uğraştırdım seni hakkını helal et. 13.gün bugün çatlatma iğnesinin inşallah yalancı pozitif değildirTamam canım şimdi dersteyim almanın dersi çok katı bir kadın çaktırmadan yapıp atarım
İnşallah canım sorun değil uğraşmak yeterki doğru sonuçlar olsunSağolasın uğraştırdım seni hakkını helal et. 13.gün bugün çatlatma iğnesinin inşallah yalancı pozitif değildir
Tabi ki daha çok erken 10 gün var neredeyse hatta 11 belki yumurtalama bile olabilir ya da döllenme oluyordur ama hcg için çok çok erkenMerhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç
Ins canım benim 3 haftalık çıkıyor tahmini tabi bunlarYaaainşallah sağlıkla devam eder teşekkür ederim cevabınız için
İğnenin de etkisi olabilir canım bir şey diyemiyorum inşallah bebektir. Prodoctor marka test bu sanırım ben de ondan yaptım çıkmadı bir şey.Ban
Bana mı dediniz adet tarihi 25-26 olması lazım iğne olduğum için tam gün bilemiyorum
Doktora ne zman gideceksin kadın doguma yani yada gittiysen doktor ne dediHerkese merhabalar siteye yeni katıldım bugün test yaptım HCG 289 çıktıacaba kaç haftalık bilen var mı ?
Comfort days buİğnenin de etkisi olabilir canım bir şey diyemiyorum inşallah bebektir. Prodoctor marka test bu sanırım ben de ondan yaptım çıkmadı bir şey.
Çok mutlu oldum ya:) dün negatif görünce üzüntüden yerimden kalkamadım.Tabi ki daha çok erken 10 gün var neredeyse hatta 11 belki yumurtalama bile olabilir ya da döllenme oluyordur ama hcg için çok çok erken
Ben az önce dayanamayıp eczaneden miratech marka erken gebelik aldımComfort days bu
Ne zaman yapcan peki canım yapınca at etiketleBen az önce dayanamayıp eczaneden miratech marka erken gebelik aldımyarın da predictor marka sipariş ettim onlar gelecek
Ya benim bu ay çok karışık geçti. Geçen hafta cumartesi günü ovulasyon testime göre yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Ben bazen 2 kez yumurtlama görüyorum o yüzden ovulasyona ay boyu devam ediyorum. Bugün yine koyu çıkmış bu şekilde. Kan gelmesi korkuttu biraz
Tahmini yumurtlama ve ilişki ne zaman oldu? Göğüs ağrısı yumurtlama döneminde de olabiliyor. Bence siz bu günleri de değerlendirinÇok mutlu oldum ya:) dün negatif görünce üzüntüden yerimden kalkamadım.
Peki aşırı göğüs ağrısı sırt ağrısı bu kadar erken baslamasi gebelik belirtisi mi sizce
Şimdi okula gidiyorum dayanabilirsem sabah yaparım dahayanamazsam da akşama yapar etiketlerimNe zaman yapcan peki canım yapınca at etiketle
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGerçekten kendim görmüş gibi sevindim. Oldum olası hamilelik duyunca heyecanlanırım. Bu kasetler silik çıkıyor herhalde. Sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah birkaç haftaya.
Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin.Tebrikler her şey sağlıkla oluversin
Buda diğeriSağolasın uğraştırdım seni hakkını helal et. 13.gün bugün çatlatma iğnesinin inşallah yalancı pozitif değildir
Kaç gün var regleBen az önce dayanamayıp eczaneden miratech marka erken gebelik aldımyarın da predictor marka sipariş ettim onlar gelecek
Sen görebildin miiBuda diğeri