Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Adetime 2 gün kala transferim yapıldı benim gibi olan varmı moralim çok bozuk adet sancılarım başladı
Canim o agrilara bakma hic belli olmaz ..onlar genelde herleste olur hayirlisi olsun insallah tutar.. dilegin gerceklesir.. sadce beklee sabir..sabir..:))

Tabiki butun odemeyi toplamadan once aliyolar
Aslında opuda yarısı, transferde hepsini almaları gerek, ben öyle ödeme yapıyorum. Şimdi senin transferin olmayacaksa eğer o parayı onun içinden düşür mutlaka, fiyat yarı yarıya iner..

Gercektenmi nerde yaptiriyosun bunu ben maslakta gordum tedavimi

Adetime 2 gün kala transferim yapıldı benim gibi olan varmı moralim çok bozuk adet sancılarım başladı
Hamilelik ağrılarıyla adet ağrıların çok benzediği söyleniyor, rahat olmaya çalış, fazla kendini yorma, inşallah tutunma ağrılarıdır canım..

Gercektenmi nerde yaptiriyosun bunu ben maslakta gordum tedavimi
Bursa Acıbadem...yani oradaki presedür böyle,önce paranın yarısı alınıyor, transferde hepsi.... şimdi herhangi bir yerde yaptırsanda durum aynı değişmez..opu parası ayrı, transfer parası ayrıdır..sana toplam fiyat vermişlerdir ama transfer olmayınca bu fiyattan düşülür merak etme..

Arkadaslar transferden bir gun sonra karnimda cok fena qci var sanki icimi yirtmislar gibi sisim bide yasayan var mi bilgi verebilirmisiniz

Bende sqhin hocanin hastasiyim.siz hangiasamadas i niz

Arkadaslar transferden bir gun sonra karnimda cok fena qci var sanki icimi yirtmislar gibi sisim bide yasayan var mi bilgi verebilirmisiniz
Canim bi bilgim yok ama burda bi arkadas aynisi olmustu galiba doktorunu falan aaradi yukarida oku istersen bi ayni belirtilar mi arkadasin biri dpktorunu aramasini soylemisti.. sende bi bahh

Bende sqhin hocanin hastasiyim.siz hangiasamadas i niz
Canım ben geçen hafta negatif aldım, az yumurtam çıkmıştı zaten...bu hafta tekrar görüşmeye gideceğim yeni tedavi için plan yapmaya...bu arada hayırlı olsun, inşallah pozitfi görürsün canım..

kaç yumurtanız vardı

kaç yumurtanız vardı
Önceki denemelerimde 6 toplanırdı, bu son denemede folüküller vardı 5-6 adet ama sadece 2 tane toplandı, ikiside olgun yumurtaydı ama sadece teki döllendi, transferim gerçekleşti ama tutmadı. Yumurta kalitem düşmeye başladı zamanla, şimdi takviyeler kullanacağım, bal tarçın çörek otu, birde d vitamini ölçtürcem eksikliğide kaliteyi bozuyormuş..

Teşekkür ederim Allah emeğimizi Boşa çıkarmasın inş sizin transfer adet Gününe yakınmı yapıldı

Teşekkür ederim Allah emeğimizi Boşa çıkarmasın inş sizin transfer adet Gününe yakınmı yapıldı
banamı soruyorsun bilemedim ama ben söyleyim ilk tüp denemem öyle yapıldı, adetliyken estrofem kullandırdılar daha sonra başlandı iğnelere, transfer edildikten sonra adet günüm çok yakındı evet....ama bu böyle diye olumsuzluğa kapılma, ilk günler zaten ağrı oluyor, tutsada tutmasada..

Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inş zor bir dönem

Bol incir hurma avokado ceviZ ye yumurtaları çalıştırıyor benden yedi yumurta aldılar hepsi iyi çıktı bu ilk deneme beş tanede donduruldu Allah hayırlı evlat nasip etsin

Adetime iki gün kala transferim yapıldı şu anda adet sancılarım başladı benim durumumda olanlar varmı

Adete iki gun kala transfer olurmu? Ilk defa duydum bunu. Genelde en asagi bir 10 gun once transfer edilmesi gerekir? Nasil dondurulmusdan filan mi yapildibu transfer? Nerde yapildi bu islem?

Yaşın kaç acaba?

Adete iki gun kala transfer olurmu? Ilk defa duydum bunu. Genelde en asagi bir 10 gun once transfer edilmesi gerekir? Nasil dondurulmusdan filan mi yapildibu transfer? Nerde yapildi bu islem?
Hollandada yaşıyorum ilk tüp tedaviye Başlama dönemim adetımden 9 gün kala iğneler başladı 27 gün iğneler sürdü 29 cu gün yumurtalar alındı 3 gün sonrada transferim yapıldı Buda adet Dönemi'ne 2 gün kala oldu bende bu konuda bilgim olmadığı için sordum toplam 7 yumurta alındı 5 tane donduruldu

Bence ovulasyon günleri transfer yapılır. Tedavi zaten 12 gün sürüyor yumurta uyarma -toplam falan... Transferde mantık olarak ovulasyon tarihine denk geliyorki; embriyonun tutunmasının en kuvvetli olduğu dönemlere denk geliyor. Hormonların en hazır olduğu dönem yani. Mesturasyona 2-3 gün kala transfer mantığıma oturmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…