Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

O

aminnn canım sizin sorun neydi.??
Sorun sebepsiz infertile canim görünûste hersey ii asilamayla basladim ben ve dok. Bundan dolayi ilk tûp kanallarima bakti ve kücûk operasyon yapti sol kasik ve göbekten girdi rahim arastirildi hersey temiz gen sonucu temiz spermler cok iii hizli ve kaliteli benim tedayli hormon arastirildi bebek icin oda temiz hic bisey yok ama zamani var nasibb

Bugun labaratuvardan aradilar dun opu olmustum oniki yumurtam cikti ama bunlarin besine hic islem yapamamislar kucukmus ucude olgunmus ama dollenme olmamis diger dordude labaratuvar ortaminda buyutulmus bugun islem gorcekmia ama cok umut vadetmiyo dedi embriyolog oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan gozumde yas kalmadi birinci gunu bile gecemedi yumurtalarim sebep aramaktan deliye dondum napicagimi bilmiyorum.allah kimseye yasatmasin

İnşallah döllenir canım, bu işler hiç belli olmuyor belki sonradan döllenme olur. Yumurta sayın gayet iyiymiş aslında, benimde son tedavimde 2 tane çıktı, sadece teki döllenmişti, diğeri döllenmedi, maalesef oluyor böyle..

Canim ne diyecegimi bilemedim... uzulme sadce dua et..
allah buyuk o ol demeden olmaz ..
Gun dogmadan neler dogar canim .. hayirlisini versin...

Canım üzülme Allah büyük olmazları olduran Rabbim mucize verir olur dua etmekten yapabileceğimiz bişey yok

Adetime iki gün kala transferim yapıldı şu anda adet sancılarım başladı benim durumumda olanlar varmı

canım inş olumlu olur ..mikroenjeksiyon yöntemiyle döllenmedi mi onunla kesin olur diye biliyorum

Pek umudum kalmadi hepinize tesekkurler azonce dr aradi dozlar az kalmis demekki bi dahakine artiricaz dedi hepsi bu ha bide yumurta kalitesine deginiyolar.benim butun hormon degerlerime ultrasonlarima cok guzel cook cok ii diyolardi.neye inanaiyim ne dusunuyum hic kolay diil ole zorki

canım inş olumlu olur ..mikroenjeksiyon yöntemiyle döllenmedi mi onunla kesin olur diye biliyorum
Hicbi bilgim yok sali gunu gelin konusalim dediler.cok kucuklermis besi isleme girmemis bile.dordunu buyutmusler ortaymis.onlari bugun isleme alacaklarmis.diger uc olgun olanda dollenme olmamis neyden kaynaklanir kalitem dusuk olsa testlerden anlasilmazmiydi 28 yasindayim kronik bi hastaligim yok ne bilim aklima gelenlee bu cok kotuyum butun hayallerimiz yikildi gece uyuyamadik saat basi kalktik arayacaklar diye

çok zor bi durum gerçekten Rabbim güç versin emeklerin boşa gitmesi ama inş olur umudunu kaybetme canım..

tüp bebekte döllenme gerçekleşmezse yani kalitesiz küçük yumurta faktöründen vs. para da yanıyor değil mi arkadaşlar rahime yerleştirmeden olumsuz olursa..

peki olumsuz olduğunda bir sonraki deneme için ne kadar beklenmeli

benim de yumurtalarım az ve küçüktü geçen ay klomen tedavisiyle 19 mm 14 mm iki yumoşum olmuştu doktor tüp bebek dedi bu ay başlıyoruz inş..henüz başlamadan olumsuz düşünmeye başladım yumurtam çok az küçük ..senin bu kadar yumurtan varmış ama yine riskli kenidimi düşünemiyorum bile

Arkadaslar o kadar negetiflesmeyin.. benim yumurta toplanirken yanimda bi arkadas var di benden 6 cikti onda tek yumurta cikti .. benim 3 tanesi dollenmisti .. oyle oldugunu duyunca o aklima onunki hepten bitti zaar dedim tranfere gittigimde de yoktu.. megersem o biegun onceden konmus ve gitmis .. ben test yaptimaya gittigimda ordaydi vee ikimiz beraber hamile oldugumuzu ogrendik.. yani umudunuzu yeitirmeyin rabbim buyuk hic akliniza gelmeyecek seylere kadirr.. herzaman hayirlisini versin...

Adetime 2 gün kala transferim yapıldı benim gibi olan varmı moralim çok bozuk adet sancılarım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…