Aminn canim insallah haber veririm tabiYarinda haber et canimm ... bekliyorum iyi haberlerini ...
Aminn canim insallah sizde pozitifleri görürsünüz pitpitlari duyarsinizzAyyy Maşallah hadi hayırlısı sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim darısı bizler inşallah
aminnn canım sizin sorun neydi.??Aminn canim insallah sizde pozitifleri görürsünüz pitpitlari duyarsinizz
Sorun sebepsiz infertile canim görünûste hersey ii asilamayla basladim ben ve dok. Bundan dolayi ilk tûp kanallarima bakti ve kücûk operasyon yapti sol kasik ve göbekten girdi rahim arastirildi hersey temiz gen sonucu temiz spermler cok iii hizli ve kaliteli benim tedayli hormon arastirildi bebek icin oda temiz hic bisey yok ama zamani var nasibbO
aminnn canım sizin sorun neydi.??
İnşallah döllenir canım, bu işler hiç belli olmuyor belki sonradan döllenme olur. Yumurta sayın gayet iyiymiş aslında, benimde son tedavimde 2 tane çıktı, sadece teki döllenmişti, diğeri döllenmedi, maalesef oluyor böyle..Bugun labaratuvardan aradilar dun opu olmustum oniki yumurtam cikti ama bunlarin besine hic islem yapamamislar kucukmus ucude olgunmus ama dollenme olmamis diger dordude labaratuvar ortaminda buyutulmus bugun islem gorcekmia ama cok umut vadetmiyo dedi embriyolog oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan gozumde yas kalmadi birinci gunu bile gecemedi yumurtalarim sebep aramaktan deliye dondum napicagimi bilmiyorum.allah kimseye yasatmasin
Canim ne diyecegimi bilemedim... uzulme sadce dua et..Bugun labaratuvardan aradilar dun opu olmustum oniki yumurtam cikti ama bunlarin besine hic islem yapamamislar kucukmus ucude olgunmus ama dollenme olmamis diger dordude labaratuvar ortaminda buyutulmus bugun islem gorcekmia ama cok umut vadetmiyo dedi embriyolog oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan gozumde yas kalmadi birinci gunu bile gecemedi yumurtalarim sebep aramaktan deliye dondum napicagimi bilmiyorum.allah kimseye yasatmasin
Canım üzülme Allah büyük olmazları olduran Rabbim mucize verir olur dua etmekten yapabileceğimiz bişey yokBugun labaratuvardan aradilar dun opu olmustum oniki yumurtam cikti ama bunlarin besine hic islem yapamamislar kucukmus ucude olgunmus ama dollenme olmamis diger dordude labaratuvar ortaminda buyutulmus bugun islem gorcekmia ama cok umut vadetmiyo dedi embriyolog oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan gozumde yas kalmadi birinci gunu bile gecemedi yumurtalarim sebep aramaktan deliye dondum napicagimi bilmiyorum.allah kimseye yasatmasin
canım inş olumlu olur ..mikroenjeksiyon yöntemiyle döllenmedi mi onunla kesin olur diye biliyorumBugun labaratuvardan aradilar dun opu olmustum oniki yumurtam cikti ama bunlarin besine hic islem yapamamislar kucukmus ucude olgunmus ama dollenme olmamis diger dordude labaratuvar ortaminda buyutulmus bugun islem gorcekmia ama cok umut vadetmiyo dedi embriyolog oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan gozumde yas kalmadi birinci gunu bile gecemedi yumurtalarim sebep aramaktan deliye dondum napicagimi bilmiyorum.allah kimseye yasatmasin
Hicbi bilgim yok sali gunu gelin konusalim dediler.cok kucuklermis besi isleme girmemis bile.dordunu buyutmusler ortaymis.onlari bugun isleme alacaklarmis.diger uc olgun olanda dollenme olmamis neyden kaynaklanir kalitem dusuk olsa testlerden anlasilmazmiydi 28 yasindayim kronik bi hastaligim yok ne bilim aklima gelenlee bu cok kotuyum butun hayallerimiz yikildi gece uyuyamadik saat basi kalktik arayacaklar diyecanım inş olumlu olur ..mikroenjeksiyon yöntemiyle döllenmedi mi onunla kesin olur diye biliyorum
çok zor bi durum gerçekten Rabbim güç versin emeklerin boşa gitmesi ama inş olur umudunu kaybetme canım..Hicbi bilgim yok sali gunu gelin konusalim dediler.cok kucuklermis besi isleme girmemis bile.dordunu buyutmusler ortaymis.onlari bugun isleme alacaklarmis.diger uc olgun olanda dollenme olmamis neyden kaynaklanir kalitem dusuk olsa testlerden anlasilmazmiydi 28 yasindayim kronik bi hastaligim yok ne bilim aklima gelenlee bu cok kotuyum butun hayallerimiz yikildi gece uyuyamadik saat basi kalktik arayacaklar diye
hem maddi hem manevi çöküntüTabiki butun odemeyi toplamadan once aliyolar