Canim katlanmaya baslamis test günündede yaptir kacinci gün embriyosuyduArkadaslar dun baktirmistim 10 gunum 26.32 cikmisti
Bufun yaptidim 11 gun 43.18 cikti nasill sizcee....
Canim avusturyadayin avusturalya cok uzak ben test tarihimi bekliorum insallah pazartesi alicam sebepsiz infertile benim streoid uygulanmiyacak sende yapilcakmiki canimNe guzel ya. Senin daha once bebkler var sansin fazla. Avusturalya bayagi iyi bu islerde bildigim. Tedavinde streoid falan kullanacaklarmi? Paylasirsan sevinirim
çok teşekkür ederim canım paylaşımların için. bende dün bi takım kan testleri istediler verdim sonuçlarda tsh, a-tpo ve a-tg çoook yüksek çıktı.Bende tiroit hormonuna da baktılar. Hipotiroidiimişim. Bünyem yavaş çalışıyor. Üç aydır ilaçta kullanıyorum.
Ben bunları öğrenene kadar çok zaman kaybettim. Hayırlısı böyleymiş. Sana belki faydam dokunur diye herşeyi yazıyorum. Rahat ol bilmek bilmemekten iyidir. Rabbim muhteşem bebişler nasip etsin :)
3 gun embriyosuydu canim bakalim pazartesi yinevyaptircamm ...Canim katlanmaya baslamis test günündede yaptir kacinci gün embriyosuydu
Moral ve dua çok önemli canım. Moralini yüksek tut. Ben de dua ediyorum inşallah sana ve buradaki herkese Rabbim şifalar nasip etsin. Hayırlı evlatlar versin.çok teşekkür ederim canım paylaşımların için. bende dün bi takım kan testleri istediler verdim sonuçlarda tsh, a-tpo ve a-tg çoook yüksek çıktı.haşimato belirtisiymiş. sanırım rezervimin az olmasının nedeni de bu bakalım sonuçları doktoruma gönderdim az önce. ne diyecek acaba. çok dua istiyorum..
Aminn canim benim insallah keseni ve bebegini görmeyide nasib etsin rabbim3 gun embriyosuydu canim bakalim pazartesi yinevyaptircamm ...
kizlar gonlunuze gore versinn rabbim herkese tattirsin rsbbim
Tsh degeriniz kac acaba yumurt rezervini etkilermiymis tshçok teşekkür ederim canım paylaşımların için. bende dün bi takım kan testleri istediler verdim sonuçlarda tsh, a-tpo ve a-tg çoook yüksek çıktı.haşimato belirtisiymiş. sanırım rezervimin az olmasının nedeni de bu bakalım sonuçları doktoruma gönderdim az önce. ne diyecek acaba. çok dua istiyorum..
Aminn canimm insallah darisi sana olsunn..Aminn canim benim insallah keseni ve bebegini görmeyide nasib etsin rabbim
5.19 tsh. Bilmiyorum canım. Inşallah etkilemiyordurTsh degeriniz kac acaba yumurt rezervini etkilermiymis tsh
Canim avusturyadayin avusturalya cok uzak ben test tarihimi bekliorum insallah pazartesi alicam sebepsiz infertile benim streoid uygulanmiyacak sende yapilcakmiki canim
Olsun arkadasim ne özrü hep karistirilior zaten streoid ben acikcasi senden duyup internetten arastirdim ben doktorumdan hic duymadim acikcasi dilinide cok anlamiorum esim ne tercume ederse bana okadar erkekleride bilirsin dok. Yarim saat oturup konusur sorarim kelimesi kelimesine anlat die iki cûmleyi zor söyler yarim saat bunumu konustun derimmAa ozur dilerim. Nedense avusturalya sanmisim. Avusturya daha guzel ya. Streroid mecburen evet lazim. Benim bagisiklik sistemi bir hayli sorun yaratiyor. Ayy senin hafta sonu biraz merakla gececek. Insallah iyi haberler paylasirsin!!!
Benimde 7 di ilac kullaniyorum5.19 tsh. Bilmiyorum canım. Inşallah etkilemiyordur
Oylemi. Belki benimde ondandirTsh bilmem ama a-tpo ile a-tg çok etkiliyormus
Arkadasim hayrli haberler alirsin ins bizleride sevindir umut olsun.bugun bende transferimjn 1. Gunundeyim beklemyis basladiOlsun arkadasim ne özrü hep karistirilior zaten streoid ben acikcasi senden duyup internetten arastirdim ben doktorumdan hic duymadim acikcasi dilinide cok anlamiorum esim ne tercume ederse bana okadar erkekleride bilirsin dok. Yarim saat oturup konusur sorarim kelimesi kelimesine anlat die iki cûmleyi zor söyler yarim saat bunumu konustun derimmevet der ya bide dili cok bilmemek kötü Allah tan esim benden ayrintici da halledio ben arastiripona söylüorum oda dok. Öyle anlasioz valla aynen gecmio heyecan bastikca basio
Canim bol bol dinlen dinlenemiosanda hareket ederken dikkatli yavas hareket et insallah hayirlisiyla bebislerin siki siki tutunsunlarArkadasim hayrli haberler alirsin ins bizleride sevindir umut olsun.bugun bende transferimjn 1. Gunundeyim beklemyis basladi
Ay canim hadi gozunaydin insallah hayirliyla kucagimizada almayi nasip eder insallahh..Kizlar dok. Verdigi testimi yaptim sabah ve iki cizgim de cikti sükürler olsun yarin kanda ne cikacak bilmem hayirlisi
Ayyy Maşallah hadi hayırlısı sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim darısı bizler inşallahKizlar dok. Verdigi testimi yaptim sabah ve iki cizgim de cikti sükürler olsun yarin kanda ne cikacak bilmem hayirlisi