Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Ne guzel ya. Senin daha once bebkler var sansin fazla. Avusturalya bayagi iyi bu islerde bildigim. Tedavinde streoid falan kullanacaklarmi? Paylasirsan sevinirim
Canim avusturyadayin avusturalya cok uzak ben test tarihimi bekliorum insallah pazartesi alicam sebepsiz infertile benim streoid uygulanmiyacak sende yapilcakmiki canim

çok teşekkür ederim canım paylaşımların için. bende dün bi takım kan testleri istediler verdim sonuçlarda tsh, a-tpo ve a-tg çoook yüksek çıktı. haşimato belirtisiymiş. sanırım rezervimin az olmasının nedeni de bu bakalım sonuçları doktoruma gönderdim az önce. ne diyecek acaba. çok dua istiyorum..

Moral ve dua çok önemli canım. Moralini yüksek tut. Ben de dua ediyorum inşallah sana ve buradaki herkese Rabbim şifalar nasip etsin. Hayırlı evlatlar versin.

Tsh degeriniz kac acaba yumurt rezervini etkilermiymis tsh

Canim avusturyadayin avusturalya cok uzak ben test tarihimi bekliorum insallah pazartesi alicam sebepsiz infertile benim streoid uygulanmiyacak sende yapilcakmiki canim

Aa ozur dilerim. Nedense avusturalya sanmisim. Avusturya daha guzel ya. Streroid mecburen evet lazim. Benim bagisiklik sistemi bir hayli sorun yaratiyor. Ayy senin hafta sonu biraz merakla gececek. Insallah iyi haberler paylasirsin!!!

Aa ozur dilerim. Nedense avusturalya sanmisim. Avusturya daha guzel ya. Streroid mecburen evet lazim. Benim bagisiklik sistemi bir hayli sorun yaratiyor. Ayy senin hafta sonu biraz merakla gececek. Insallah iyi haberler paylasirsin!!!
Olsun arkadasim ne özrü hep karistirilior zaten streoid ben acikcasi senden duyup internetten arastirdim ben doktorumdan hic duymadim acikcasi dilinide cok anlamiorum esim ne tercume ederse bana okadar erkekleride bilirsin dok. Yarim saat oturup konusur sorarim kelimesi kelimesine anlat die iki cûmleyi zor söyler yarim saat bunumu konustun derimm evet der ya bide dili cok bilmemek kötü Allah tan esim benden ayrintici da halledio ben arastiripona söylüorum oda dok. Öyle anlasioz valla aynen gecmio heyecan bastikca basio

Arkadasim hayrli haberler alirsin ins bizleride sevindir umut olsun.bugun bende transferimjn 1. Gunundeyim beklemyis basladi

Kizlar dok. Verdigi testimi yaptim sabah ve iki cizgim de cikti sükürler olsun yarin kanda ne cikacak bilmem hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…