Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Merhaba herkese benimde cesitli nedenlerden 2 aydir erteledim Allah nasip ederse bu ay baslicaz Mart 17 bekledigim tarih 18-19 Mart gibi baslariz heralde hepimizin icin hayirli olsun insallah.. Rabbim girdigimiz bu yolda yardimcimiz olsun

Canım geçmiş olsun. Amh değerin düşük çıkmış. FSH değerinde yüksekse Sana zaman kaybetmeden tedaviye başlamani öneririm. Benim amh 0.22 idi. Tabi bunu iki klomen iki aşılamadan ve 1.5 senelik zaman kaybindan sonra öğrendim. Sonraki ilk tüp denemem yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı. Doktor hiç ümit vermedi bize. Yine Allahtan ümit kesilmez diye başka bir merkeze gittik. Çok şükür dün transfer oldu. Şimdi heyecan ve dua ile sonucu bekliyorum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum

geçmiş olsun. Rabbim yakın ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım. benim fsh normal çıktı 4.74 çıktı. doktor umut verdi bakalım şimdi adetimi bekliyorum. hayırlısı olsun hepimiz için.

peki canım senin kaç yumurta oluşuyordu. bana doktor 10 gün önce baktı 4 tane görünüyo dedi. bir başkası da sadece iki tane görüyorum dedi ve gelişmemişler dedi. tedavi sürecince yumurta geliştirici iğneler yada ilaçlar mı kullanılıyo. yoksa olan yumurtalar üzerinden mi tedavi oluyo.

İlk tüp denememde hiç gelişme olması. İkincisinde sulandırılmış lucrin protokolü uygulandı sol overden 3 tane elde ettik. Sağda hiç yoktu. Doktorum hiç zaman kaybetmeden tedavi önermişti zaten. Canım sana birşey söyleyeceğim. Moralini bozman için değil daha dikkatli olman ve önem vermen için söylüyorum. FSH bazı dönemler düşer ancak genellikle en yüksek değeri baz alınır. Ve 10 üzeri ise erken menopoz başlangıcıdır. Amh değeri ise yumurtalık rezervini gösterir. Bunun sıfıra yaklaşması rezervin gittikçe azaldığını gösterir ve geri dönüşümsüz bir olaydır. Yükselmez yani. Şimdi bunları dikkate alarak iyi bir uzmana görün. Önemli olan doğru zamanda doğru işlemlerin yapılması. Rabbim nasip edecekse her türlü olur o ayrı ancak vesileyi bulmak bize kalıyor. Acil şifalar diliyorum

Canım tedavi şekli kişiye özel planlanıyor. İlk ay hafif dozlu doğum kontrol hapı verilebiliyor. Sonra tedavi şekline göre ilaçlarına adetin 3. Günü başlıyordum. Göbekten kendin vuruyorsun. Öğretiyorlar nasıl yapılacağını. Acı vermiyor korkmayasın. Hem bebişler için değer :) bu sürede kaç folikül geliştiği ultrasonla takip ediliyor gerekirse dozu arttırılıyor ve böyle yaklaşık iki hafta sürüyor. Belirli büyüklüğe ulaştığında yumurtalar toplanıyor ve spermle buluşturuluyor. Embriyo gelişmişse 3-5 gün içinde transfer yapılıyor. Bu arada kaç yaşındasın?

Hanimlar benide yazin. Ama benimkisi nisan sarkabilir. Ayin ortalarinda baslayacak

Ne guzel ya. Senin daha once bebkler var sansin fazla. Avusturalya bayagi iyi bu islerde bildigim. Tedavinde streoid falan kullanacaklarmi? Paylasirsan sevinirim

Selam kızlar beni de alın aranıza bende bu ayki adetimle başlıyorum nasipse. 24 - 25 mart bekliyorum adeti. İlk deneme olacak haberleşelim mutlaka deneyimlerinizi aktarın bize de.

Merhaba herkese benimde cesitli nedenlerden 2 aydir erteledim Allah nasip ederse bu ay baslicaz Mart 17 bekledigim tarih 18-19 Mart gibi baslariz heralde hepimizin icin hayirli olsun insallah.. Rabbim girdigimiz bu yolda yardimcimiz olsun
canım aynı tarihte ben de başlıyorum inş

29 yaşındayım canım. şuan adet olmayı bekliyorum hemen başlamamı önerdi bana da doktor. sen kaç yaşındasın canım

teşekkür ederim canım. bide benim fsh ondan önceki ay 9.36 idi. 10 un üstünü görmedim çok şükür. belkide çıktı benim haberim yoktu

Öncelikle geçmiş olsun diyorum yeniden. Ben 27 yaşındayım. Yaşın genç olması sigara kullanmamak ve kilonun normal olması avantaj sağlıyor. Belki yumurta sayısı az oluyor ama kaliteli oluyor. 1 tane olsun bizim olsun değil mi? :) canım ilk tüp denemem de sıradan bir protokol uygulandı ve gelişme olmadı. İkincisinde şükürler olsun 3 yumurta elde ettik. Kaliteli ikisi transfer edildi. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Bildiğim kadarıyla düşük over rezervinde 3 farklı protokol uygulanıyor.

Bende tiroit hormonuna da baktılar. Hipotiroidiimişim. Bünyem yavaş çalışıyor. Üç aydır ilaçta kullanıyorum.
Ben bunları öğrenene kadar çok zaman kaybettim. Hayırlısı böyleymiş. Sana belki faydam dokunur diye herşeyi yazıyorum. Rahat ol bilmek bilmemekten iyidir. Rabbim muhteşem bebişler nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…