Canım geçmiş olsun. Amh değerin düşük çıkmış. FSH değerinde yüksekse Sana zaman kaybetmeden tedaviye başlamani öneririm. Benim amh 0.22 idi. Tabi bunu iki klomen iki aşılamadan ve 1.5 senelik zaman kaybindan sonra öğrendim. Sonraki ilk tüp denemem yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı. Doktor hiç ümit vermedi bize. Yine Allahtan ümit kesilmez diye başka bir merkeze gittik. Çok şükür dün transfer oldu. Şimdi heyecan ve dua ile sonucu bekliyorum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Dualarınızı bekliyorumArkadaslar birsey danisacam. Daha önce de bahsetmiştim 6 aylık evliyim bu ay korunmayi bıraktık amh değerime 0.13 çıkınca. En son 1 şubatta adet oldum. Bugün adet olacakmisim gibi kasiklarim bacaklarım agriyo ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Adet belirtileri desem değil çünkü adet söktürücü hap kullanıyorum henüz bitmedi. Ama bu ilaç hamileliğe engel değilmiş. Keşke hamilelik belirtileri olsa diye çok istiyorum ama kendi kendime umut mu veriyorum acaba bilemedim
geçmiş olsun. Rabbim yakın ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım. benim fsh normal çıktı 4.74 çıktı. doktor umut verdi bakalım şimdi adetimi bekliyorum. hayırlısı olsun hepimiz için.Canım geçmiş olsun. Amh değerin düşük çıkmış. FSH değerinde yüksekse Sana zaman kaybetmeden tedaviye başlamani öneririm. Benim amh 0.22 idi. Tabi bunu iki klomen iki aşılamadan ve 1.5 senelik zaman kaybindan sonra öğrendim. Sonraki ilk tüp denemem yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı. Doktor hiç ümit vermedi bize. Yine Allahtan ümit kesilmez diye başka bir merkeze gittik. Çok şükür dün transfer oldu. Şimdi heyecan ve dua ile sonucu bekliyorum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum
peki canım senin kaç yumurta oluşuyordu. bana doktor 10 gün önce baktı 4 tane görünüyo dedi. bir başkası da sadece iki tane görüyorum dedi ve gelişmemişler dedi. tedavi sürecince yumurta geliştirici iğneler yada ilaçlar mı kullanılıyo. yoksa olan yumurtalar üzerinden mi tedavi oluyo.geçmiş olsun. Rabbim yakın ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım. benim fsh normal çıktı 4.74 çıktı. doktor umut verdi bakalım şimdi adetimi bekliyorum. hayırlısı olsun hepimiz için.
İlk tüp denememde hiç gelişme olması. İkincisinde sulandırılmış lucrin protokolü uygulandı sol overden 3 tane elde ettik. Sağda hiç yoktu. Doktorum hiç zaman kaybetmeden tedavi önermişti zaten. Canım sana birşey söyleyeceğim. Moralini bozman için değil daha dikkatli olman ve önem vermen için söylüyorum. FSH bazı dönemler düşer ancak genellikle en yüksek değeri baz alınır. Ve 10 üzeri ise erken menopoz başlangıcıdır. Amh değeri ise yumurtalık rezervini gösterir. Bunun sıfıra yaklaşması rezervin gittikçe azaldığını gösterir ve geri dönüşümsüz bir olaydır. Yükselmez yani. Şimdi bunları dikkate alarak iyi bir uzmana görün. Önemli olan doğru zamanda doğru işlemlerin yapılması. Rabbim nasip edecekse her türlü olur o ayrı ancak vesileyi bulmak bize kalıyor. Acil şifalar diliyorumpeki canım senin kaç yumurta oluşuyordu. bana doktor 10 gün önce baktı 4 tane görünüyo dedi. bir başkası da sadece iki tane görüyorum dedi ve gelişmemişler dedi. tedavi sürecince yumurta geliştirici iğneler yada ilaçlar mı kullanılıyo. yoksa olan yumurtalar üzerinden mi tedavi oluyo.
Canım tedavi şekli kişiye özel planlanıyor. İlk ay hafif dozlu doğum kontrol hapı verilebiliyor. Sonra tedavi şekline göre ilaçlarına adetin 3. Günü başlıyordum. Göbekten kendin vuruyorsun. Öğretiyorlar nasıl yapılacağını. Acı vermiyor korkmayasın. Hem bebişler için değer :) bu sürede kaç folikül geliştiği ultrasonla takip ediliyor gerekirse dozu arttırılıyor ve böyle yaklaşık iki hafta sürüyor. Belirli büyüklüğe ulaştığında yumurtalar toplanıyor ve spermle buluşturuluyor. Embriyo gelişmişse 3-5 gün içinde transfer yapılıyor. Bu arada kaç yaşındasın?peki canım senin kaç yumurta oluşuyordu. bana doktor 10 gün önce baktı 4 tane görünüyo dedi. bir başkası da sadece iki tane görüyorum dedi ve gelişmemişler dedi. tedavi sürecince yumurta geliştirici iğneler yada ilaçlar mı kullanılıyo. yoksa olan yumurtalar üzerinden mi tedavi oluyo.
Maşallah Anladığım kadarıyla gayet iyi inşallah güzel sonuçlanırArkadaslar dun baktirmistim 10 gunum 26.32 cikmisti
Bufun yaptidim 11 gun 43.18 cikti nasill sizcee....
Insallah yaa allah herkese nasip etsin insaallah isyenlere ya rabbimmMaşallah Anladığım kadarıyla gayet iyi inşallah güzel sonuçlanır
Canim selam ben avusturyadayim olursa bu 4. Hamilelik olcak ilki kendi kendine oldu üc asilamadan sonra 3 ay yasadi karnimda öldü ikincisi de kendi kendine oldu oda kimyasal oldu cok zor bi dönemdi tam gecen sene bu zamanlardi babami kaybettim tabi artmadi degerim 3. Hamileligim tüp bebekle oldu 3. Gün embiroyosuydu tuttundu ama 7 hafta bekledik kesem bos cikti iki kürtaj yasadim bu 4. İnsallah hayirlisi diyelim sen nerde yaptirdin
Aynen benimde :)Merhaba herkese benimde cesitli nedenlerden 2 aydir erteledim Allah nasip ederse bu ay baslicaz Mart 17 bekledigim tarih 18-19 Mart gibi baslariz heralde hepimizin icin hayirli olsun insallah.. Rabbim girdigimiz bu yolda yardimcimiz olsun
canım aynı tarihte ben de başlıyorum inşMerhaba herkese benimde cesitli nedenlerden 2 aydir erteledim Allah nasip ederse bu ay baslicaz Mart 17 bekledigim tarih 18-19 Mart gibi baslariz heralde hepimizin icin hayirli olsun insallah.. Rabbim girdigimiz bu yolda yardimcimiz olsun
29 yaşındayım canım. şuan adet olmayı bekliyorum hemen başlamamı önerdi bana da doktor. sen kaç yaşındasın canımCanım tedavi şekli kişiye özel planlanıyor. İlk ay hafif dozlu doğum kontrol hapı verilebiliyor. Sonra tedavi şekline göre ilaçlarına adetin 3. Günü başlıyordum. Göbekten kendin vuruyorsun. Öğretiyorlar nasıl yapılacağını. Acı vermiyor korkmayasın. Hem bebişler için değer :) bu sürede kaç folikül geliştiği ultrasonla takip ediliyor gerekirse dozu arttırılıyor ve böyle yaklaşık iki hafta sürüyor. Belirli büyüklüğe ulaştığında yumurtalar toplanıyor ve spermle buluşturuluyor. Embriyo gelişmişse 3-5 gün içinde transfer yapılıyor. Bu arada kaç yaşındasın?
teşekkür ederim canım. bide benim fsh ondan önceki ay 9.36 idi. 10 un üstünü görmedim çok şükür. belkide çıktı benim haberim yoktuİlk tüp denememde hiç gelişme olması. İkincisinde sulandırılmış lucrin protokolü uygulandı sol overden 3 tane elde ettik. Sağda hiç yoktu. Doktorum hiç zaman kaybetmeden tedavi önermişti zaten. Canım sana birşey söyleyeceğim. Moralini bozman için değil daha dikkatli olman ve önem vermen için söylüyorum. FSH bazı dönemler düşer ancak genellikle en yüksek değeri baz alınır. Ve 10 üzeri ise erken menopoz başlangıcıdır. Amh değeri ise yumurtalık rezervini gösterir. Bunun sıfıra yaklaşması rezervin gittikçe azaldığını gösterir ve geri dönüşümsüz bir olaydır. Yükselmez yani. Şimdi bunları dikkate alarak iyi bir uzmana görün. Önemli olan doğru zamanda doğru işlemlerin yapılması. Rabbim nasip edecekse her türlü olur o ayrı ancak vesileyi bulmak bize kalıyor. Acil şifalar diliyorum
Öylemi hadi hayırlısı inşallah Rabbim bize mucizelerimize verircanım aynı tarihte ben de başlıyorum inş