Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

canım ben de ilkinde gonal f kullandım tutmuştu.. neye göre belirliyorlar bu ilaçları bilmiyorum.. bünyeye göre mi doktor yada hastanenin tutumumu bilmem

inş. çok güzel haberler alırsın canım burda hep beraber seviniriz. benim de ilk tüp bebek denememde tuttu ama düştü 7 haftalıkken daha doğrusu aldırdık.. 2. ye başlıycaz ama doktorum hiç sorun araştırmadı. kan pıhtılaşması için iğneye başlarız tedbir olarak dedi genetik test falan demedi aklıma takıldı.. senin doktorun mu demişti.. nasıl oldu.. nerde yaptırdın tüp bebek merkezinde mi başka hastanede mi

Canim neden yapilmadi ki bu benim ilk kürtaj degildi ilk kendi kendime hamile kaldim 3. Ayinda durdurdu gelisimini arastirdilar hic bir sorun cikmadi ikinci kimyasal 3. Bos cikinca esimle benim genetik arastirildi oda temiz cikti ve ben arastirildim hormonlar istemior mu die dok dedi yabanci madde die atar dedi oda temiz hersey temiz cikti sebepsiz infertile benim ki arastirma iste bence doktordan tamam bu cok normal herkeste olabilur ama icinin rahat etmesi lazim

Arkadaslar birsey danisacam. Daha önce de bahsetmiştim 6 aylık evliyim bu ay korunmayi bıraktık amh değerime 0.13 çıkınca. En son 1 şubatta adet oldum. Bugün adet olacakmisim gibi kasiklarim bacaklarım agriyo ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Adet belirtileri desem değil çünkü adet söktürücü hap kullanıyorum henüz bitmedi. Ama bu ilaç hamileliğe engel değilmiş. Keşke hamilelik belirtileri olsa diye çok istiyorum ama kendi kendime umut mu veriyorum acaba bilemedim

Bakarsin hamissindir canim belli olmaz ve degerin nezamn baktirmistin ki bazen beyinde oyun oynuor bize benim dok hep öyle söyler bana sen hamile olmasanda cok istedigin icin beynin odaklanior ve hamile gibi davranior demisti hatta icimden kizdim ama gercekten öyleymis hakkinda hayirlisi olsun

Sanirim beynim bana oyun oynuyor : -P canım amh 2 şubatta baktır mistim. O gün bugündür arastiriyorum hamilelik nasıl olur diye. Şu ana kadar hiçbir bilgim yoktu. Çok kolay birsey zannediyordum meğer çok zor ve mucizevi bir durummus. Rabbimin en büyük mucizelerinden biriymis. Rabbim ne olursa olsun ol diyince olur. Zamanı vardır kesinlikle...

Son düzenleme:
Aynen cancazim Allah icin cok kolay ama bizim icin cok zor hatta essiz bisey mucize ama dedigin gibi zamani vardir bizde sabirsizlikla o zamani beklioruz

canım ben de ilkinde gonal f kullandım tutmuştu.. neye göre belirliyorlar bu ilaçları bilmiyorum.. bünyeye göre mi doktor yada hastanenin tutumumu bilmem
valla bende anlamadım.. ilk trdavimde 5.000 tl vermiştik hastaneye aitti iğneler.. hergün tek tek veriyordu menagon vurmuştum..2.tedavi için başka hastaneye gidicem orasıda gonalf ile başlıyorux iğneler dışarıdan kendiniz tedarik edeceksiniz dedi.. bilmiyorum hayırlısı canım..inşallah herkesin bebeği olur yipratici süreç

Canım e2 yumurta sayı kalite ile orantılı. 6. günde 900 normal transfer zamanına kadar o değer 1500 leri görür.
Kötü bir şey değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…