canım ben de ilkinde gonal f kullandım tutmuştu.. neye göre belirliyorlar bu ilaçları bilmiyorum.. bünyeye göre mi doktor yada hastanenin tutumumu bilmemKızlar yumurtalar gelişme sürecindeyken ne gibi şeyler y ediniz.. birdelenmesi bana doktor ilk tedavim de menagon vurmuştu kalçadan.. Fakat hu doktor gonalf verdi ha gibi daha iyi menagon ucuz mus heralde.. ilkinide iğneler hastaneye aitti ve menagon vurmuştu acaba menagon etkisi fazla yokmu.. olmayınca bunlarda geliyo aklıma
inş. çok güzel haberler alırsın canım burda hep beraber seviniriz. benim de ilk tüp bebek denememde tuttu ama düştü 7 haftalıkken daha doğrusu aldırdık.. 2. ye başlıycaz ama doktorum hiç sorun araştırmadı. kan pıhtılaşması için iğneye başlarız tedbir olarak dedi genetik test falan demedi aklıma takıldı.. senin doktorun mu demişti.. nasıl oldu.. nerde yaptırdın tüp bebek merkezinde mi başka hastanede micanım tekrar merhabalar pkos bunun bir rahatsızlık olmadığını söylediler hatta tüp bebek tedavisinde diğer hastalara göre daha iyi sonuç alınabildiğini sorunun yumurtaların uyarılmasında düşük tozda başlanması gerekeceğini söylediler ben 33 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu illet pkos sorun çekiyorum ne zaman kilo versem adetlerim düzene girer kiloya dikkat etmemi söylediler insilün dirençini baskılamak için glukofen ilaçını içiyorum zamanında evlenmeden önce çok doktora gittim ama değişen bir şey olmadı evli olmadığım zamanlar hep doğum kontrol hap kullandım ama çevremde var pkos olup gebe kalanlar bence bu tek başına bir neden değil genetik ve kan pıhtılaşmasının var olup olmadığı için test yapıldı bence bunu herkezin yapması lazım gibi geliyor benim gibi bir düşük yapıp sonrasında çocuğu olamayan birinin kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi ve ilaçlar kan sulandırıldı iki ay sonra hamie kaldı bence pkos tek başına bir sorun değildir mutlaka başka bir neden vardır ama şunuda belirteyim ilk gebeliğimde protein ağırlıklı besleniyordum ve hamile olduğumu öğrenmiştim sonuçta kaybettim ama doktorların dedikleri doğru karbonhidratlardan uzak durulmalı inşallah tüm yaşadığım gelişmeleri burada paylaşacağım bu gün genetik ve kan pıhtılaşma sonucum çıktı inş olumlu olur reglimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağım..
bence tamamdırArkadslar 26.32 cikti 10 gun normal mi
dusuk mu
Canim neden yapilmadi ki bu benim ilk kürtaj degildi ilk kendi kendime hamile kaldim 3. Ayinda durdurdu gelisimini arastirdilar hic bir sorun cikmadi ikinci kimyasal 3. Bos cikinca esimle benim genetik arastirildi oda temiz cikti ve ben arastirildim hormonlar istemior mu die dok dedi yabanci madde die atar dedi oda temiz hersey temiz cikti sebepsiz infertile benim ki arastirma iste bence doktordan tamam bu cok normal herkeste olabilur ama icinin rahat etmesi lazimarkadaşım merhaba öncelikle geçmiş olsun inş. 9 martta güzel haberler alırsın.. sana bi şey soracağım.. benimde senin gibi ilk tüp bebek denememde tuttu fakat kese boştu aldırmak zorunda kaldım. ikinciye başlarken ilkinin neden böyle sonuçlandığına dair herhangi bir araştırma yapıldı mı? bana yapılmadı aklıma takıldı da
Canim neden yapilmadi ki bu benim ilk kürtaj degildi ilk kendi kendime hamile kaldim 3. Ayinda durdurdu gelisimini arastirdilar hic bir sorun cikmadi ikinci kimyasal 3. Bos cikinca esimle benim genetik arastirildi oda temiz cikti ve ben arastirildim hormonlar istemior mu die dok dedi yabanci madde die atar dedi oda temiz hersey temiz cikti sebepsiz infertile benim ki arastirma iste bence doktordan tamam bu cok normal herkeste olabilur ama icinin rahat etmesi lazim[/QUOTE
çok rahat doktorlar o olabilir bu olabilir dedi direkt ikinciyi ne zaman yaparız dedi böyle olunca güvenemiyorum önemli olan para mı benim evlat sahibi olmam mı.. sorun eşimde ben de değil ama bende de olabilir araştırmadan bilemeyiz dimi en iyisi hastane değiştirmek.. çok teşekkür ederim.
bence de tamamdır. hayırlı olsun inş. değerlerin arta arta devam eder..Arkadslar 26.32 cikti 10 gun normal mi
dusuk mu
Be
bence tamamdır
Ayy insallah yaa allah isteyen herkese versin rabbim.. herkese nasip etsin insallahh..bence de tamamdır. hayırlı olsun inş. değerlerin arta arta devam eder..
İnşallah değerin arta arta devam eder haydi hayırlı olsun :)Arkadslar 26.32 cikti 10 gun normal mi
dusuk mu
Saol tesekkurler cumlemize olsun insalkah artar bilemiyorumda simdi artarmi kiiİnşallah değerin arta arta devam eder haydi hayırlı olsun :)
Artar artar...Allah tamamına erdirsin :)Saol tesekkurler cumlemize olsun insalkah artar bilemiyorumda simdi artarmi kii
Canim hakkinda hayirlisi olsun hadi hayirli haberlerleArkadaslar yarina kadar bekleyemedim suan test yaptiriyorum bi saaten cikacakmis öluyorum heyecendan .... allahimm hayirlisi olsun .. rabbimm:))
Canim doktorunu ara dikkat et güzel anne hayirli olsunArkadslar 26.32 cikti 10 gun normal mi
dusuk mu
Bakarsin hamissindir canim belli olmaz ve degerin nezamn baktirmistin ki bazen beyinde oyun oynuor bize benim dok hep öyle söyler bana sen hamile olmasanda cok istedigin icin beynin odaklanior ve hamile gibi davranior demisti hatta icimden kizdim ama gercekten öyleymis hakkinda hayirlisi olsunArkadaslar birsey danisacam. Daha önce de bahsetmiştim 6 aylık evliyim bu ay korunmayi bıraktık amh değerime 0.13 çıkınca. En son 1 şubatta adet oldum. Bugün adet olacakmisim gibi kasiklarim bacaklarım agriyo ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Adet belirtileri desem değil çünkü adet söktürücü hap kullanıyorum henüz bitmedi. Ama bu ilaç hamileliğe engel değilmiş. Keşke hamilelik belirtileri olsa diye çok istiyorum ama kendi kendime umut mu veriyorum acaba bilemedim
Sanirim beynim bana oyun oynuyor : -P canım amh 2 şubatta baktır mistim. O gün bugündür arastiriyorum hamilelik nasıl olur diye. Şu ana kadar hiçbir bilgim yoktu. Çok kolay birsey zannediyordum meğer çok zor ve mucizevi bir durummus. Rabbimin en büyük mucizelerinden biriymis. Rabbim ne olursa olsun ol diyince olur. Zamanı vardır kesinlikle...Bakarsin hamissindir canim belli olmaz ve degerin nezamn baktirmistin ki bazen beyinde oyun oynuor bize benim dok hep öyle söyler bana sen hamile olmasanda cok istedigin icin beynin odaklanior ve hamile gibi davranior demisti hatta icimden kizdim ama gercekten öyleymis hakkinda hayirlisi olsun
Aynen cancazim Allah icin cok kolay ama bizim icin cok zor hatta essiz bisey mucize ama dedigin gibi zamani vardir bizde sabirsizlikla o zamani beklioruzSanirim beynim bana oyun oynuyor : -P canım amh 2 şubatta baktır mistim. O gün bugündür arastiriyorum hamilelik nasıl olur diye. Şu ana kadar hiçbir bilgim yoktu. Çok kolay birsey zannediyordum meğer çok zor ve mucizevi bir durummus. Rabbimin en büyük mucizelerinden biriymis. Rabbim ne olursa olsun ol diyince olur. Zamanı vardır kesinlikle...
valla bende anlamadım.. ilk trdavimde 5.000 tl vermiştik hastaneye aitti iğneler.. hergün tek tek veriyordu menagon vurmuştum..2.tedavi için başka hastaneye gidicem orasıda gonalf ile başlıyorux iğneler dışarıdan kendiniz tedarik edeceksiniz dedi.. bilmiyorum hayırlısı canım..inşallah herkesin bebeği olur yipratici süreçcanım ben de ilkinde gonal f kullandım tutmuştu.. neye göre belirliyorlar bu ilaçları bilmiyorum.. bünyeye göre mi doktor yada hastanenin tutumumu bilmem
Kizlar bende varim hepimiz icin hayirlisi insallah hepimiz pozitifi goruruz:
Kizlar tedavinin 6.gunu ve e2 seviyem 900 lerde bu ne anlama geliyo ki bileniniz varmi bugunku kontrolumdede igne sayisi uce cikti cumartesi 10.gun ve dr toplama yapilabilir ihtimali var dedi.iyi biseymi kotu biseymi