canım tekrar merhabalar pkos bunun bir rahatsızlık olmadığını söylediler hatta
tüp bebek tedavisinde diğer hastalara göre daha iyi sonuç alınabildiğini sorunun yumurtaların uyarılmasında düşük tozda başlanması gerekeceğini söylediler ben 33 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu illet pkos sorun çekiyorum ne zaman kilo versem adetlerim düzene girer kiloya dikkat etmemi söylediler insilün dirençini baskılamak için glukofen ilaçını içiyorum zamanında evlenmeden önce çok doktora gittim ama değişen bir şey olmadı evli olmadığım zamanlar hep doğum kontrol hap kullandım ama çevremde var pkos olup gebe kalanlar bence bu tek başına bir neden değil genetik ve kan pıhtılaşmasının var olup olmadığı için test yapıldı bence bunu herkezin yapması lazım gibi geliyor benim gibi bir düşük yapıp sonrasında çocuğu olamayan birinin kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi ve ilaçlar kan sulandırıldı iki ay sonra hamie kaldı bence pkos tek başına bir sorun değildir mutlaka başka bir neden vardır ama şunuda belirteyim ilk gebeliğimde protein ağırlıklı besleniyordum ve hamile olduğumu öğrenmiştim sonuçta kaybettim ama doktorların dedikleri doğru karbonhidratlardan uzak durulmalı inşallah tüm yaşadığım gelişmeleri burada paylaşacağım bu gün genetik ve kan pıhtılaşma sonucum çıktı inş olumlu olur reglimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağım..