Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Ravza54 merhaba transferin olmus nasil geciyor bekleme surecin. Dondurulmuslarinlami denedin.
Yok canim benim ilk tedavimde dondurulmusum yoktu tekrar basladim igne ilac bu sefer iki yumurtam oldu 5. Güne ikiside saglikla gitti biri transfer digeri donduruldu cok heyecanliyimmm bu sefer ya ilkinde böyle degildim

Cok gecmis oldun allahim hepimize nasip etsin yipratici surec.
acaba hisar hakindaki fikirlerini alabilirmiyim ve fiyatini ogrenebilirmiyim
hisar iyi hastane ve orda birgül hanıma tedavi olmuştum sonra ayrıldı zeki hoca geldi ama biraz ilgisiz doktor ve genç.. tabi nasip canım bu.. ben bikaç defa aradim randevu için bana cumartesi randevu vermedi halbuki ben o hastanenim eski hastasıyım.. nys en son medicana da karar kıldım Allah utandirmasin.

hisar iyi hastane ve orda birgül hanıma tedavi olmuştum sonra ayrıldı zeki hoca geldi ama biraz ilgisiz doktor ve genç.. tabi nasip canım bu.. ben bikaç defa aradim randevu için bana cumartesi randevu vermedi halbuki ben o hastanenim eski hastasıyım.. nys en son medicana da karar kıldım Allah utandirmasin.
Arkadaslar bişey soracam. Ignelere başladıktan sonra kaç günde bir gidilmesi gerekiyor

Merhaba arkadaslar
Bende tranferim oldu cuma gunu test yaptiracam insallah hayirlisi olsun
ikinci denememdi ilk denemem tutmustu ama erken dogum oldu bakalim bu sefer ne olacak bilemiyorum allah buyuk herzaman hayirli olsun diyorum...

Merhaba arkadaslar
ikinci denememdi ilk denemem tutmustu ama erken dogum oldu bakalim bu sefer ne olacak bilemiyorum allah buyuk herzaman hayirli olsun diyorum...
Inşallah tutar bizlere de dua edin..

Merhaba arkadaslar
Canim transferin hayirli olsun bende bekliorum sen gibi benimde ilk pozitifti ama kesem bostu ikinciye basladik subatta 9 mart test gûnü Allah im herkesimizin gönlüne göre versin

X