Amin cnm cümlemize..o yazıyı yazdığımda profil bölümünde imza ayarları diye bi bölüm vardı.aralık ayından beri kapattılar.oda öyle kaldı.güncellenmiyorda..Allahım hayırlısıyla nasib etsin yavrunu. Alakasız olacak ama :) allahım meleğimi gönder yazısını nasıl yazdın :)
hadi hayırlısı olsun inşallah bende iğnelere cuma günü başladım.Bende hayırlısıyla dün başladım tedaviye iğnelere başladım Rabbim yardımcımı olsun
Miyom sağ taraftaki tüpe baskı yaptığı için kapatmış zarar vereceği için alınmadı bende korktum açıkçası inş Rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin sanada adet Dönemi'ni 6 gün gecikti ama belirtilerim devam ediyor baş ağrısı çarpıntı halsizlik gögüslerimde aşırı büyüme ağrısı sırtıma vuruyor kabızlık adet dönemindeki belirtilerim Hakkımızda Hayırlısı olsun
Kızlar opum çok başarılı geçti maşallah ne ağrı ne kanama var 22 tane olgun yumoş toplanmış 50 milyonda yıkanmış spermimiz varmış gerçi mikroenjeksiyon uygulanacak sıra kalitelerde dua edin teyzeleri
Arkadaşım valla şuan için geçirdiğimiz bütün etapları sıkıntısız ve güzel sonuçlar elde ederek atlattık çok şükür yıkanmış spermde hani hareketsiz şekli bozuk yada hastalıklı falan filanların elenmiş hali yani zayıf halkaların elenmiş sayısı onuda daha sonra spermin yumurtayı kendi kendini döllemesini beklemek yerine mikroenjeksiyon ile bilmem kaç kat daha büyüterek aralarında yumurtam sayısınca en iyilerini seçip direk yumurtanın içine enjekte ediyolarYikanmis sperm nasil oluyor ki? Nerde yaptirdiniz isleminizi? Labaratuar bayagi iyi bir yere benziyor sanki?
Masallah insallah hayirli sonuclar alirsinizKızlar opum çok başarılı geçti maşallah ne ağrı ne kanama var 22 tane olgun yumoş toplanmış 50 milyonda yıkanmış spermimiz varmış gerçi mikroenjeksiyon uygulanacak sıra kalitelerde dua edin teyzeleri
maşallah harika bi haber.. inş. 9 ay 10 gün sonra evladını alırsın kucağına:)Kızlarrrrr sizlerle paylasmistim cumartesi opuda 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. Gün transferine karar verildi dendi Rabbim izin verirse inşallah perşembe günü saat 10:00 da transferim var hepiniz için çok çok dua edicem inşallah burda benden misliyle daha iyi haberinizi paylaşırız
"Rabbi yessir vela tüessir Rabbi temin bil hayr"
"Rabbim başladığım bu işi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırla sonuçlandır"
Aminnnnn bu ne güzel bir temenni valla yüreğimin cız etmesiyle hepimiz inşallah sesi aynı anda çıktı içimdenmaşallah harika bi haber.. inş. 9 ay 10 gün sonra evladını alırsın kucağına:)
Ohhh masallah masallah hadi hayirlisi insalah guzel sonuclar alicaz Allahin izniyle. Darisi bizlere olsunKızlarrrrr sizlerle paylasmistim cumartesi opuda 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. Gün transferine karar verildi dendi Rabbim izin verirse inşallah perşembe günü saat 10:00 da transferim var hepiniz için çok çok dua edicem inşallah burda benden misliyle daha iyi haberinizi paylaşırız
Aminnnnn...Ohhh masallah masallah hadi hayirlisi insalah guzel sonuclar alicaz Allahin izniyle. Darisi bizlere olsun
Arkadaşım valla şuan için geçirdiğimiz bütün etapları sıkıntısız ve güzel sonuçlar elde ederek atlattık çok şükür yıkanmış spermde hani hareketsiz şekli bozuk yada hastalıklı falan filanların elenmiş hali yani zayıf halkaların elenmiş sayısı onuda daha sonra spermin yumurtayı kendi kendini döllemesini beklemek yerine mikroenjeksiyon ile bilmem kaç kat daha büyüterek aralarında yumurtam sayısınca en iyilerini seçip direk yumurtanın içine enjekte ediyolar
Maaşallah canım Allah devamını getirsin sağlıklı bebişlerin olsun inşallah :) yaşını ve nerde tedavinin olduğunu yazar mısın?Kızlarrrrr sizlerle paylasmistim cumartesi opuda 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. Gün transferine karar verildi dendi Rabbim izin verirse inşallah perşembe günü saat 10:00 da transferim var hepiniz için çok çok dua edicem inşallah burda benden misliyle daha iyi haberinizi paylaşırız
Tatlım valla bende burdanAhhh supermis bu? Bu anlamda iyi bir klinige benziyor sizin yer. Nerde bu klinik ve labaratuar? Benim esinde spermler yavaslik buyuk ihtimal sekil sorunuda olabilir.
Amin 30 yaşındayım canım bursa pembe mavide tedavi görüyorumMaaşallah canım Allah devamını getirsin sağlıklı bebişlerin olsun inşallah :) yaşını ve nerde tedavinin olduğunu yazar mısın?
aaa ne güzel sen de pembe mavidesin ben de orda tedavi görüyorum.. karşılaşırız belki.. hayırlı haberler inş.Amin 30 yaşındayım canım bursa pembe mavide tedavi görüyorum
Aaaaaaa Allahın hikmeti canım senin durum nedir hangi aşamadasın ben bi kaÇ arkadaş daha tanıyorum orda tedavi görmüş gören ve başlayacak olanaaa ne güzel sen de pembe mavidesin ben de orda tedavi görüyorum.. karşılaşırız belki.. hayırlı haberler inş.
eşim azosperm.. ben de bilenen bir sorun yok.. bu 3.denememiz tatlım uzun protokol başladık. lucrin kullanıyorum adet olunca asıl tedavi başlayacak inş.aynı yerde tedavi olan görünce mutlu oluyorum:) senin transferin gerçekleşti miAaaaaaa Allahın hikmeti canım senin durum nedir hangi aşamadasın ben bi kaÇ arkadaş daha tanıyorum orda tedavi görmüş gören ve başlayacak olan
Yok canım ya benim transfer perşembe saat 10:00'da dondurulmuşun yokmuydu tatlım diğer 2 tedaviden yada mikroenjeksiyon azospermin dezavantajını ortadan kaldırmadımıeşim azosperm.. ben de bilenen bir sorun yok.. bu 3.denememiz tatlım uzun protokol başladık. lucrin kullanıyorum adet olunca asıl tedavi başlayacak inş.aynı yerde tedavi olan görünce mutlu oluyorum:) senin transferin gerçekleşti mi