Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Allahım hayırlısıyla nasib etsin yavrunu. Alakasız olacak ama :) allahım meleğimi gönder yazısını nasıl yazdın :)
Amin cnm cümlemize..o yazıyı yazdığımda profil bölümünde imza ayarları diye bi bölüm vardı.aralık ayından beri kapattılar.oda öyle kaldı.güncellenmiyorda..

Bende hayırlısıyla dün başladım tedaviye iğnelere başladım Rabbim yardımcımı olsun

Insallah hepimize nasip olur annelik. O belirtiler gebelik belirtiside olabiliyor. Hadi hayirlisi olsun,

Yikanmis sperm nasil oluyor ki? Nerde yaptirdiniz isleminizi? Labaratuar bayagi iyi bir yere benziyor sanki?

Yikanmis sperm nasil oluyor ki? Nerde yaptirdiniz isleminizi? Labaratuar bayagi iyi bir yere benziyor sanki?
Arkadaşım valla şuan için geçirdiğimiz bütün etapları sıkıntısız ve güzel sonuçlar elde ederek atlattık çok şükür yıkanmış spermde hani hareketsiz şekli bozuk yada hastalıklı falan filanların elenmiş hali yani zayıf halkaların elenmiş sayısı onuda daha sonra spermin yumurtayı kendi kendini döllemesini beklemek yerine mikroenjeksiyon ile bilmem kaç kat daha büyüterek aralarında yumurtam sayısınca en iyilerini seçip direk yumurtanın içine enjekte ediyolar

Masallah insallah hayirli sonuclar alirsiniz

Kızlarrrrr sizlerle paylasmistim cumartesi opuda 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. Gün transferine karar verildi dendi Rabbim izin verirse inşallah perşembe günü saat 10:00 da transferim var hepiniz için çok çok dua edicem inşallah burda benden misliyle daha iyi haberinizi paylaşırız
"Rabbi yessir vela tüessir Rabbi temin bil hayr"
"Rabbim başladığım bu işi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırla sonuçlandır"

maşallah harika bi haber.. inş. 9 ay 10 gün sonra evladını alırsın kucağına:)

Ohhh masallah masallah hadi hayirlisi insalah guzel sonuclar alicaz Allahin izniyle. Darisi bizlere olsun

Ahhh supermis bu? Bu anlamda iyi bir klinige benziyor sizin yer. Nerde bu klinik ve labaratuar? Benim esinde spermler yavaslik buyuk ihtimal sekil sorunuda olabilir.

Maaşallah canım Allah devamını getirsin sağlıklı bebişlerin olsun inşallah :) yaşını ve nerde tedavinin olduğunu yazar mısın?

Ahhh supermis bu? Bu anlamda iyi bir klinige benziyor sizin yer. Nerde bu klinik ve labaratuar? Benim esinde spermler yavaslik buyuk ihtimal sekil sorunuda olabilir.
Tatlım valla bende burdan Happy Meal arkadaşımızın gecen ay güzel sonuçlar almasıyla bu merkeze geçiş yaptım bursa'da pembe mavi adında bi tüp bebek ve doğum Hastanesi labaratuarıda kendi içlerinde ve maşallah bende daha geçen aya kadar bu merkezde tedavi görüp güzel sonuçlar alan arkadaşları incelerken bu ay benimde başlangıçtan şimdiye kadar olan bütün herşey beklediğimizin üstünde geçti inşallah sonucu da güzel gelir

aaa ne güzel sen de pembe mavidesin ben de orda tedavi görüyorum.. karşılaşırız belki.. hayırlı haberler inş.
Aaaaaaa Allahın hikmeti canım senin durum nedir hangi aşamadasın ben bi kaÇ arkadaş daha tanıyorum orda tedavi görmüş gören ve başlayacak olan

Aaaaaaa Allahın hikmeti canım senin durum nedir hangi aşamadasın ben bi kaÇ arkadaş daha tanıyorum orda tedavi görmüş gören ve başlayacak olan
eşim azosperm.. ben de bilenen bir sorun yok.. bu 3.denememiz tatlım uzun protokol başladık. lucrin kullanıyorum adet olunca asıl tedavi başlayacak inş.aynı yerde tedavi olan görünce mutlu oluyorum:) senin transferin gerçekleşti mi

Yok canım ya benim transfer perşembe saat 10:00'da dondurulmuşun yokmuydu tatlım diğer 2 tedaviden yada mikroenjeksiyon azospermin dezavantajını ortadan kaldırmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…