Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Arkadaşlar aranızda fsh ı yüksek amh ı düşük olup tedavi sonucu pozitif alan varmı acaba??

K

Ay canim tebrik ederim gozun aydin.. allah tamamina erdirsin insallah...
ben dun yaptirmistim 220 cikti yarin yine gitcem insallah senin ikiz galibaa:)) buyuk ihtimal hatta 3uz mu ne..
Canim cok tesekkür ederim insallah yok kiz yek yumurta ama kendi bölündüyse bilemem insallah hayirlisi olur ohh katlansin ciksin degerin beni cuma cagirdi dok. Kontrole ama pazartesi gitcem nasibse sen nezamn gitcen tabi daha varda

Canim cok tesekkür ederim insallah yok kiz yek yumurta ama kendi bölündüyse bilemem insallah hayirlisi olur ohh katlansin ciksin degerin beni cuma cagirdi dok. Kontrole ama pazartesi gitcem nasibse sen nezamn gitcen tabi daha varda
Ysrin tekrar kan vericemm bana 1000 gecince bakmak icin cagiracaz dediiler simdilik daha test yaptiriyomm.. hadi insallahh beraber devam:))

Ysrin tekrar kan vericemm bana 1000 gecince bakmak icin cagiracaz dediiler simdilik daha test yaptiriyomm.. hadi insallahh beraber devam:))
Canimm insallahh ben bida yapmam herhalde dok. Simdilik istemedi hatta kan alinmadan önce cuma gel dedi calisiorum dedim pazartesi gel dedi kan tahliline göre ozaman dedi bugün aradim tamm pazartesi gel dedi

Canimm insallahh ben bida yapmam herhalde dok. Simdilik istemedi hatta kan alinmadan önce cuma gel dedi calisiorum dedim pazartesi gel dedi kan tahliline göre ozaman dedi bugün aradim tamm pazartesi gel dedi
kan ddgerin yuksek oldugu icin demistir.. bana 1000 den sonra ksseye bakmaya cagiracaz dediler seninkide yakin oldugu icin... calisiyormussun ne is yapiyon rahat bi ismi... sorhn olmuyormu

kan ddgerin yuksek oldugu icin demistir.. bana 1000 den sonra ksseye bakmaya cagiracaz dediler seninkide yakin oldugu icin... calisiyormussun ne is yapiyon rahat bi ismi... sorhn olmuyormu
Rahat canim bi markette temizlik yapiorum 3 saat kapimin ögnû 10 dk isteyim saati az ya ondan cok rahatim olabilir canim umutluydu zaten nasib herseyin hayirlisi olsun arkadasim insallah

Canimmm Rabbim kucağına almayi da nasip etsin sağlıklı bir şekilde. :) umut oluyorsunuz. Inşallah bizlere de nasip olur.
Fsh en son 4.74 idi. Amh 0.13 Adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. Sen neler yapıyorsun senin değerler kac
Benimde fsh 16 amh 0.08 bende adetimi bekliyorum tedaviye başlıcam 18-19 gibi hayırlısıyla.. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah büyük

36 canım senin ilk kez mi deneyeceksin tüp bebek benimde ilk olacak
Evet ilk kez deniycem bende durumumu 1 ay önce öğrendim. Ve 6 aylık evliyim. Korunuyorduk şimdiye kadar öğrenince şok oldum. Ve hiç denemeden tüp bebek yaptiracam. Çok acı birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…