- 11 Şubat 2015
- 71
- 73
- 34
Ay canim tebrik ederim gozun aydin.. allah tamamina erdirsin insallah...Kizlar selam aldim sonucu mu G guler zeynep canim 12. Gün degerim 680 pazartesi kontrol var sen naptin
Tebrikler allah kucagina almayi nasip etsin.Kizlar selam aldim sonucu mu G guler zeynep canim 12. Gün degerim 680 pazartesi kontrol var sen naptin
Ayyy Maşallah Maşallah hadi bakalım inşallah Mart Ay'ı olarak hepimiz pozitif alalım hayırlısıyla laK
Ay canim tebrik ederim gozun aydin.. allah tamamina erdirsin insallah...
ben dun yaptirmistim 220 cikti yarin yine gitcem insallah senin ikiz galibaa:)) buyuk ihtimal hatta 3uz mu ne..
Fsh yüksek değil ama amh çok düşükArkadaşlar aranızda fsh ı yüksek amh ı düşük olup tedavi sonucu pozitif alan varmı acaba??
Saol canim benim insallah dualarim beklemekte olanlaraOhhhh Maşallahh Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Darısı Başımıza..
Canim cok tesekkür ederim insallah yok kiz yek yumurta ama kendi bölündüyse bilemem insallah hayirlisi olur ohh katlansin ciksin degerin beni cuma cagirdi dok. Kontrole ama pazartesi gitcem nasibse sen nezamn gitcen tabi daha vardaK
Ay canim tebrik ederim gozun aydin.. allah tamamina erdirsin insallah...
ben dun yaptirmistim 220 cikti yarin yine gitcem insallah senin ikiz galibaa:)) buyuk ihtimal hatta 3uz mu ne..
Aminn canim rabbim hepimize nasib etsinTebrikler allah kucagina almayi nasip etsin.
Ysrin tekrar kan vericemm bana 1000 gecince bakmak icin cagiracaz dediiler simdilik daha test yaptiriyomm.. hadi insallahh beraber devam:))Canim cok tesekkür ederim insallah yok kiz yek yumurta ama kendi bölündüyse bilemem insallah hayirlisi olur ohh katlansin ciksin degerin beni cuma cagirdi dok. Kontrole ama pazartesi gitcem nasibse sen nezamn gitcen tabi daha varda
Canimm insallahh ben bida yapmam herhalde dok. Simdilik istemedi hatta kan alinmadan önce cuma gel dedi calisiorum dedim pazartesi gel dedi kan tahliline göre ozaman dedi bugün aradim tamm pazartesi gel dediYsrin tekrar kan vericemm bana 1000 gecince bakmak icin cagiracaz dediiler simdilik daha test yaptiriyomm.. hadi insallahh beraber devam:))
kan ddgerin yuksek oldugu icin demistir.. bana 1000 den sonra ksseye bakmaya cagiracaz dediler seninkide yakin oldugu icin... calisiyormussun ne is yapiyon rahat bi ismi... sorhn olmuyormuCanimm insallahh ben bida yapmam herhalde dok. Simdilik istemedi hatta kan alinmadan önce cuma gel dedi calisiorum dedim pazartesi gel dedi kan tahliline göre ozaman dedi bugün aradim tamm pazartesi gel dedi
Rahat canim bi markette temizlik yapiorum 3 saat kapimin ögnû 10 dk isteyim saati az ya ondan cok rahatim olabilir canim umutluydu zaten nasib herseyin hayirlisi olsun arkadasim insallahkan ddgerin yuksek oldugu icin demistir.. bana 1000 den sonra ksseye bakmaya cagiracaz dediler seninkide yakin oldugu icin... calisiyormussun ne is yapiyon rahat bi ismi... sorhn olmuyormu
Öylemi kaç amh Değeriniz neler yapıyorsunuz tedaviye başladınız mıFsh yüksek değil ama amh çok düşük
Fsh en son 4.74 idi. Amh 0.13Öylemi kaç amh Değeriniz neler yapıyorsunuz tedaviye başladınız mı
Canimmm Rabbim kucağına almayi da nasip etsin sağlıklı bir şekilde. :) umut oluyorsunuz. Inşallah bizlere de nasip olur.Aminn canim rabbim hepimize nasib etsin
Canimmm Rabbim kucağına almayi da nasip etsin sağlıklı bir şekilde. :) umut oluyorsunuz. Inşallah bizlere de nasip olur.
Benimde fsh 16 amh 0.08Fsh en son 4.74 idi. Amh 0.13Adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. Sen neler yapıyorsun senin değerler kac
Inşallah canimBenimde fsh 16 amh 0.08bende adetimi bekliyorum tedaviye başlıcam 18-19 gibi hayırlısıyla.. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah büyük
Yaş kaç canimInşallah canim
36 canım senin ilk kez mi deneyeceksin tüp bebek benimde ilk olacakYaş kaç canim
Evet ilk kez deniycem bende durumumu 1 ay önce öğrendim. Ve 6 aylık evliyim. Korunuyorduk şimdiye kadar öğrenince şok oldum. Ve hiç denemeden tüp bebek yaptiracam. Çok acı birsey36 canım senin ilk kez mi deneyeceksin tüp bebek benimde ilk olacak