- 27 Temmuz 2015
- 2
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi alize yada mustafa kemal
bende 20haftalik hamileyim nisadaki asiye hanima gidiyorum omceki hamileligimdede muruveytegitmistim ilgilenmiyo gibi gozukselerde bilgileri cok guzelarkadaşlar herkese merhabalar
mart 2015 hamile kaldım fakat hangi hastaneye gitmek konusunda kararsız kaldım resmen nisa hastanesi mürvet hanıma gidiyordum ama kadın biraz gıcık resmen sogudum ilk gebeligim ve bana bir söyledigini bidaha söyleyemeyecegini vs söyliyor anlıcanız gıcık oldum resmen yani süleymaniye devlet hastanesindeki hürkan akyol daha iyi ondan buarada benim tüp bebek zeytinburnu süleymaniyede tedavimi gördüm ve ilk denemede başarılı oldu buarada çok uzun oldu kusura bakmayın
teşekkürler..
canım didem hanım özel cebini veriyomuydu acil bişeyde ulaşabiliyomuydunEvet o hastane biraz yogundur mesela meltem hastanesininde butun doktorlari iyidir kadin dogumda ama orasi da asiri yoğun . doktora randevu alip 1 e 3 de girmek hic bana göre degil . vital hospital haznedarda didem hanima gidiyorum diger doktrorda erkek dalga bey ama o randevusuz calisiyor . didem hanimla simdiye kadar bi sorun yasamadim 22. haftyaa geldim randevu saatinde girersin bekleme olmaz . Bende doktordan degilde hastane yeni oldugu icin o konuda biraz kararsizim dogum yaklastikca
canım didem hanım özel cebini veriyomuydu acil bişeyde ulaşabiliyomuydun
Özel cep telefonunun vermesi çok önemli benim için güven için. Teşekkürler cevap içinBikere kanama gecimistim hastaneden odasina baglanip ulasmistim hemen gel demisti baskada ozel cepten ulasmalik durum yasamadim