Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
CANIM GONAL F İĞNE 112,5 DOZ 7 GÜN SONRA BÜYÜMEYİNCE 175 DOZA ÇIKARDI OMADI SON GİTTİĞİMDE 14 MM KALDI. BU AY KÜR YAPACAĞIM İĞNELER İLE BİRLİKTE. İNCİR İÇİN VE BAL ÇÖREK OTU İÇİN HAZIRLIKLARIM TMM.
İĞNEYİ DE KENDİM VURMAYACAĞIM HASTANE İŞYERİME YAKIN GİDİP ACİLDE VURDURACAĞIM YANLIŞ BİŞEYLER VAR BİYERLERDE YA BEN İĞNEYİ DOĞRU YAPAMADIM
BİLEMİYORUM .
Canım hayırlısı canım incir kürünü bende yaptim halen de devam ediyorum tek yumurtamin 20 mm olması na rağmen benim yumurtalarim çok çok tembeller 6 kutu igneye rağmen tek bi tane yumurtam gelişti Allahın izniyle senin isteyen diğer arkadaşların hepimizin bebisleri olucak eminim moralini yüksek tut stres yapmamaya bakın :KK76:

kızlar benimde ilk aşılama denemem yarım kaldı nasip değilmiş yumurtalarım büyümedi şimdi ikinci aşılamaya başlayacağım ama regli bekliyorum bian önce gelsede başlasak çok sabırsızlanıyorum
Ben adet olacak gibiyim. Martta rahim filmim çekileceğinden, ikinci aşılama diğer aya kalıyor benim de.:110:

Canım hayırlısı canım incir kürünü bende yaptim halen de devam ediyorum tek yumurtamin 20 mm olması na rağmen benim yumurtalarim çok çok tembeller 6 kutu igneye rağmen tek bi tane yumurtam gelişti Allahın izniyle senin isteyen diğer arkadaşların hepimizin bebisleri olucak eminim moralini yüksek tut stres yapmamaya bakın :KK76:
Canim pazartesi ben de baslicam ne zaman baslamak gerekiyo yada bu kure
Haklisin no stres

Canim pazartesi ben de baslicam ne zaman baslamak gerekiyo yada bu kure
Haklisin no stres
Valla canım ben igneye ilk başladığım gün başladım küre bak burdan hem yumurta gelişimi için hemde yumurta catlatmaya yardımcı incir kürü oku ve tam uygula ha bu arada 2.5 kaynayan su diyor ya çok az geliyor su dünkü sabah öğle ve akşam yemeklerden önce içilmesi gerek diyor her sabah taze kaynatman lazım ben 3.5 su kaynatiyorum ve 12 incir i ikiye bölüp içine atıyorum 20 dakika daha kaynatip kahvalyilardan 15 dakika önce soğumuş olan incir suyunu içiyorum dene ben faydasını gördüm inşallah sende faydasını görürsün gerçi benim yumoslar birazcık tembel oldukları için o kadar iğne küre rağmen tek bi tane gelişti 20 mm oldu ve su an calismalardayim :confused::KK48: linki unutma
http://www.dogalveguzel.com/ibrahim...a-sayisini-artirmak-icin-kuru-incir-kuru.html

Ben adet olacak gibiyim. Martta rahim filmim çekileceğinden, ikinci aşılama diğer aya kalıyor benim de.:110:
Oykuelif canım tutmazsa üzülme olurmu bak benimde tutmadı demekki Rabbim nasip kısmet etmemis bizlerin birgün bebisleri olucak buna eminim moralini yüksek tut stres yapmamaya bak olurmu Hakkimizda hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin canim

mrb arkadaşlar inşallah hepimiz güzel bebek haberleri veririz burdan bizde 1 seneden fazla oldu istiyoruz ama olmadı martta bende aşılama yaptırcam p.tesi Allahtan bişey olmazsa ilaçlara başlıycam çok sıkıntılı bir süreç ama pozitif olmaya pozitif bakmaya çalışıyorum:))

Oykuelif canım tutmazsa üzülme olurmu bak benimde tutmadı demekki Rabbim nasip kısmet etmemis bizlerin birgün bebisleri olucak buna eminim moralini yüksek tut stres yapmamaya bak olurmu Hakkimizda hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin canim

slm canım haplamı oldu iğneyle mi kaç yumurtan olmuştu???

Olsun filmi cektir tedavine de devam et olmuyormu ki ogle
Olmuyormuş radyasyon alındığı için. :KK43:
Sağol canım ama moralimi malesef yüksek tutmayı beceremiiyorum. Her ay adet günü gelip çattığında üzülüyorum. Biliyorum bu günler de geçecek tıpkı diğer günlerin geçtiği gibi ama tedavi görürken oluruna bırakmak imkansıza yakın bir şeymiş.

slm canım haplamı oldu iğneyle mi kaç yumurtan olmuştu???
Selam canım puregon 600 igne kulandim her gün 150 ml vurdum başta 3 yumurtam gelismisti asilamayla tutmadı regl olmuştum doktora gittim normal yolla denemeye karar verdim ve tekrar dan 3 kutu igne vurdum 3 kutuya rağmen 1 yumurtam 20 mm oldu catlamaya yakın dedi doktor ve catlatma iğnesi yazdı igneyide yaptim ve su an sadece incir kürünü içiyorum su an sadece dua etmek kaldı bakalım Allah nasip kısmet ederse inşallah bu sefer burda hepinize güzel haberler vermek nasip olur hepimizin hakkinda hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin İNŞALLAH

Olmuyormuş radyasyon alındığı için. :KK43:

Sağol canım ama moralimi malesef yüksek tutmayı beceremiiyorum. Her ay adet günü gelip çattığında üzülüyorum. Biliyorum bu günler de geçecek tıpkı diğer günlerin geçtiği gibi ama tedavi görürken oluruna bırakmak imkansıza yakın bir şeymiş.
Canım çok iyi anlıyorum seni ben de her zamanki gibi regl olunca hayal kırıklığı oluyor o kadar igneye kontrole Rahmen neden olmuyor diye üzülüyorum ama sonra diyorum ki kendine gel isyan etmek üzülmek neye yararki Allah nasip kısmet etmedikten sonra aklım başıma geliyor ve her zaman dua ediyorum eminim ki Rabbim hepimize nasip edecek

Canım çok iyi anlıyorum seni ben de her zamanki gibi regl olunca hayal kırıklığı oluyor o kadar igneye kontrole Rahmen neden olmuyor diye üzülüyorum ama sonra diyorum ki kendine gel isyan etmek üzülmek neye yararki Allah nasip kısmet etmedikten sonra aklım başıma geliyor ve her zaman dua ediyorum eminim ki Rabbim hepimize nasip edecek
Öyle haklısın. Üzülmek bir şeyi değiştirmiyor. Sadece kendin yıpranıyorsun.

Valla canım ben igneye ilk başladığım gün başladım küre bak burdan hem yumurta gelişimi için hemde yumurta catlatmaya yardımcı incir kürü oku ve tam uygula ha bu arada 2.5 kaynayan su diyor ya çok az geliyor su dünkü sabah öğle ve akşam yemeklerden önce içilmesi gerek diyor her sabah taze kaynatman lazım ben 3.5 su kaynatiyorum ve 12 incir i ikiye bölüp içine atıyorum 20 dakika daha kaynatip kahvalyilardan 15 dakika önce soğumuş olan incir suyunu içiyorum dene ben faydasını gördüm inşallah sende faydasını görürsün gerçi benim yumoslar birazcık tembel oldukları için o kadar iğne küre rağmen tek bi tane gelişti 20 mm oldu ve su an calismalardayim :confused::KK48: linki unutma
http://www.dogalveguzel.com/ibrahim...a-sayisini-artirmak-icin-kuru-incir-kuru.html
Aşılama için kac mm olması lazım cnm

Canim cok tsk ederim baslicam bende adetin 1 gunu baslicamda bi olabilirsem ins. Baslicam

mrb arkadaşlar inşallah hepimiz güzel bebek haberleri veririz burdan bizde 1 seneden fazla oldu istiyoruz ama olmadı marttılama yaptırcam p.tesi Allahtan bişey olmazsa ilaçlara başlıycam çok sıkıntılı bir süreç ama pozitif olmaya pozitif bakmaya çalışıyorum:))
Kesinlikle pozitif olmalisin cnm no stres yani rahat hisset kendini olmuyo demede nasip kismet degilmis zamani varmis de allahin gucune gitmesin bitanem hayirlisi ins en kisa zamanda kavusacagiz ins bebellerimize ins sorunsuz bir asilama olursun. Hayirlisi ile tutar ins.
Selam canım puregon 600 igne kulandim her gün 150 ml vurdum başta 3 yumurtam gelismisti asilamayla tutmadı regl olmuştum doktora gittim normal yolla denemeye karar verdim ve tekrar dan 3 kutu igne vurdum 3 kutuya rağmen 1 yumurtam 20 mm oldu catlamaya yakın dedi doktor ve catlatma iğnesi yazdı igneyide yaptim ve su an sadece incir kürünü içiyorum su an sadece dua etmek kaldı bakalım Allah nasip kısmet ederse inşallah bu sefer burda hepinize güzel haberler vermek nasip olur hepimizin hakkinda hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin İNŞALLAH
Canim benim ins bu sefer yuzun gulsun ins guzel olur hayirlisi ile guzel haberler verirsin ins.

Aşılama için kac mm olması lazım cnm
Valla canım iki kere aşılama oldum hiç doktora sormadım eski ve yeni doktorlarim sağolsunlar söylemediler bende sormadım niye sormadiysam artik. Ama sanırım 18 ve üzeri olunca doktorlar güzel diyor zaten o zaman sana gün veriyor ben misal 19 unda catlatma ignemi olmuştum 21 inde 2inci asilamami olmuştum tutmadı doktor dedi bizim yapicamiz tek dua etmek Allah ol derse olur diye herşey nasip kısmet

X