Marmara'da yine deprem oldu!..

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Marmara Denizi'nde 3.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
marmara_depremi_2016.jpg

Milliyet'te yer alan habere göre
Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 14.52'de meydana gelen depremi şiddeti 3.1. Derinliği 9.2 km.

BUGÜN DENİZLİ DE SALLANMIŞTI

Bugün Denizli’de de saat 12.35’de merkez üssü Honaz olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, 4.2’lik depremin merkez üssünün Honaz ilçesinin Gürleyik Mahallesi

Allah daha büyük depremden korusun bir de doğal afetle imtihan olmayalım ama gidiş öyle herkeste bir rehavet herkeste kin nefret hırs düşmanlık , kötülük, yoldan çıkmışlık aldı başını gidiyor , Allahın zopası yok sonumuz hayır olsun ne diyim.

Umarı bu kırılmalar büyük depremin şiddetini azaltır ve korkulan yaşanmaz şahsen ben çok tırrrsıyorumm

Hepimize geçmiş olsun,Rabbim beterinden saklasın. İki depremide hissetmedim,iyikide hissetmedim,öyle korkuyorum ki anlatamam.

Aşağı yukarı 1 ay olmuştur sanırım bir gece rüyamda deprem olduğunu gördüm çok etkilenmiştim hüngür hüngür ağlayarak ve titreyerek bağırarak uyanmıştım 2-3 gün sonra deprem oldu ve hala olmaya devam ediyor. Allah büyük depremden bizleri esirgesin ne olur ne olmaz en kısa zamanda deprem çantası yapıp kapının yanına dolaba koyucam

Aşağı yukarı 1 ay olmuştur sanırım bir gece rüyamda deprem olduğunu gördüm çok etkilenmiştim hüngür hüngür ağlayarak ve titreyerek bağırarak uyanmıştım 2-3 gün sonra deprem oldu ve hala olmaya devam ediyor. Allah büyük depremden bizleri esirgesin ne olur ne olmaz en kısa zamanda deprem çantası yapıp kapının yanına dolaba koyucam
Haklisin küçük bebeğim var bende yapayim bir tane Rabbim korusun herkesi

Allah korusun hicbirini duymadim depremin en cok hissedildigi ilcelerden birinde oturuyorum oglumla gunduzleri tekim mazallah

X