• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Marmara Universite Hastanesi Tup Bebek

melegiminyolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
23
3
36
41
Marmara unv hastanesinde tup bebek ya da asilama yaptiran var mi? Zeynep Kamil de 5 kisiyi birlikte odaya alip sirayla muayene ediyorlar. Marmarada muayene kosullari nasil hijyenik mi? Aksilik yasayan oldu mu? Deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.

Hayir perde arkasindasiniz ama kucuk bir odada bekliyorsunuz o kadar insan. Ben cok rahatsiz olmustum
Devlet hastanesinde gecen sagliksiz gebelik nedeniyle yatisim yapilmisti suphe uzerine.
Radyolojiden ultrasona giricez ortada ustunu giyinip cikartiyorsun. Ustune uzun bisey giymediysen yandin yani hersey meydanda.
Erkek doktor vardi kiz sirf pantalonluydu olduğu gibi cikarmak durumda kaldi orta yerde orda bi suru hemsire filan ay:)
Ne kotuydu yahu.

Devlet hastanesinde gecen sagliksiz gebelik nedeniyle yatisim yapilmisti suphe uzerine.
Radyolojiden ultrasona giricez ortada ustunu giyinip cikartiyorsun. Ustune uzun bisey giymediysen yandin yani hersey meydanda.
Erkek doktor vardi kiz sirf pantalonluydu olduğu gibi cikarmak durumda kaldi orta yerde orda bi suru hemsire filan ay:)
Ne kotuydu yahu.
Zaten zor bir surec hasta psikolojisi cok onemli

Merhaba canım Marmara hastanesinde tedaviye başladım geçen hafta tüp bebek bölümü özel bölüm gibi hemşirelere çok tatlı. Ben memnunum inşallah sonunda iyi olur

Back